Přítel nechce miminko

2613
25.10.09 10:43

přítel nechce miminko

Ahoj všem,
už trochu propadám zoufalství a v noci o ničem jiném nepřemýšlím, než o to proč, mám hodně spekulací, ale žádné vyjádření od něho. A o co se jedná? Chtěla bych miminko, ale můj přítel zdá se že ne. Jenže naše situace je trochu obtížnější. známe se dva roky, a chodíme spolu vlastně podruhý. Poprvé asi tři měsíce, měl o mě stále strach a pořád mě hlídal, sex byl úžasný a miminko chtěl třeba hned za tři měsíce. Jenže mě jeho mega láska svazovala, žárlil jak pes a všude mě hlídal.
Rozchod na tři měsíce pomohl i uškodil. Už mě tolik nehlídá, cítím se líp. O sex musím škemrat a když jsem začala o miminku, tak mi řekl, že to naplánujem a pak nic. Byla jsem opravdu nucená otravovat a domluvili jsme se cca na tuto dobu. Když jsem přišla s tím, že bychom to teda mohli zkusit, řekl, že jsem to špatně pochopila a protože jeho kamarád to naplánoval za rok, tak počkáme na ně. Já bych snad i klidně počkala, ale mám strach, že se to pak bude opakovat. Pořád mi tvrdí, že na dítě připravený není a asi ani nikdy nebude.
A další problém je, že už jednoho syna mám, který není jeho, je mu pět let a syn má přítele rád,ale on nějak k němu nemůže najít cestu, pořád mu připadá, že jen zlobí.
Prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21897
25.10.09 11:05

Tezko radit…jak to vidis ty?Je to chlap,se kterym jses stastna a pocitas s tim,ze spolu jste na cely zivot?Vidi to on stejne?Kolik je mu let?Prijde mi dost divny,planovat miminko podle toho,ja to ma naplanovany kamarad..
Nevim,asi bych na nej uhodila a narovinu si promluvila,zadne chozeni po spickach okolo horke kase..o vsem,o vasem vztahu,o tvem synovi,o diteti,sexu-treba ho odmita,protoze vi,ze chces dite a boji se,ze bys to na nej nejak usila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.10.09 11:24

Děkuji za názor,
je mu 32 let. na vše jsem se ptala, snažila se s ním mluvit. Milovat se nechce, prej je ve stresu, ale to už trvá tak třičtvrtě roku, že beru antikoncepci taky ví, vždyť to i vidí.
Co se syna týče, nevím, vždy je to odpověď: rozumím si až s většíma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.09 11:57

Medu a opravdu s ním i přes ty nesváry chceš dítě mít?To že jsi nenašel cestu k tvému synovi bych viděla docela problém,proto že bych se bála že pokud by měl svoje vlastní vztah z nevlastním by byl ještě horší :roll: .Pokud neklape tet sex,nejspíš to bude po porodu ještě horší,tak jestli ti tyhle věci nevadí,asi budeš muset jsi s ním sednout a promluvit jsi,že už nechceš čekat.Pokud to bude vidět pořád jinak a bude ho zajímat jen to aby měl dítě stejně s kamarádem :roll: tak bych jsi našla nějaký jiný perspektivnější vztah kde bude vyhlídka na dítě lepší i vztah k prvnímu synovi. :wink:
Držím palce.

Mému manželovi je 39 let a na dítě jsem jsi musela počkat 6 let.Já ho nejdříve také nechtěla a pak když mě to chytlo,musela jsem čekat další pul rok než chtěl i on.Nakonec je skvělej táta :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JVP
568
25.10.09 12:21

Ahoj, no asi nenapíšu nic co by Tě potěšilo… Ale moje kamarádka to měla jak přes kopírák - stejně jak to popisuješ (včetně dítěte z předchozího vztahu - jen to byla 4 letá holčička) :cry: A poté, co nakonec otěhotněla, jí to přítel vyčítal, že prý ještě nechtěl, a po porodu to vydržel 3 měsíce a prchnul :evil: - a ještě jí řekl, ať se nediví, že on děti „může“ až tak cca 10 let věku :roll: 8O a že se má smůlu, že mu nevěřila, když ji na to upozoňoval :twisted: Z některých chlapů by se člověk zcvoknul… Ale fakt myslím, že je jediná dobrá varianta (podle mého) změnit chlapa, protože tadytoho nepředěláš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.10.09 12:55

Ahoj
tak ja teda nevim ale planovat dite podle toho jak si to planuje kamarad? :? 8O
A navic pokd mas syna a tvuj pritel k nemu zatim nenasel cestu tak bys mela popremyslet jak to bude dal.....
Prijde mi ze tvuj pritel vlastne ani zadne dite nechce pokud se takhle vymlouva a couva.
Bud bych k nemu byla uprimna a popovidala bych si s nim co vlastne oba od zivaota chcete a dle toho bych se rozhodla co dal.
Pokud ale miminko mit chces a tvuj pritel zatim ne tak bych se zrejme poohlidla po jinem chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
25.10.09 13:08
meduleinka píše:
Děkuji za názor,
je mu 32 let. na vše jsem se ptala, snažila se s ním mluvit. Milovat se nechce, prej je ve stresu, ale to už trvá tak třičtvrtě roku, že beru antikoncepci taky ví, vždyť to i vidí.
Co se syna týče, nevím, vždy je to odpověď: rozumím si až s většíma dětma.

A jsi si jistá, že chce s Tebou opravdu být a žít? Já ti nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.10.09 14:41

Děkuju Vám všem.
Jen mám pocit, že ještě víc nevím co dál. Člověk to většinou ví, ale bojí se to přiznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.09 16:37

Ahoj,
ja sa priklanam k nazoru, co tu uz zaznel - a to, ze on s vami vlastne ani nechce byt. Kedy ste naposledy hovorili o buducnosti, co bude a ako? Planujete spolu nieco „dalej“, alebo len tak zijete zo dna na den? Mozno mu to tak vyhovuje, nechce na tom nic menit, ale podla mna, ako nahle sa nieco v jeho zivote zmeni, tak vas pusti k vode.
Proste, nema vztah k tvojmu synovi - nechce investovat cas a usilie do budovania vztahu? preco nie, je mu to jedno?
Nespite spolu - nespi s niekym inym? Stres je jedna vec, ale mat tristvrte roku taky stres, aby nemal chut na sex, to uz by mal davno infakrt a mrticu k tomu.
Budovanie vlastnej rodiny - tiez nie je prilis vela chlapov, ktori by sa dobrovolne vzdali svojej vlastnej rodiny. Ano, su taki, ale je ich malo. Vacsinou, ked stretnu tu spravnu zensku, prebudi sa aj v nich nieco a svoje deti chcu. Mozno iba tak potichu, vnutri, ale chcu. A nevyhovaraju sa na to, ze kamarad to odlozil. Co to je za argument?
Takisto sa mi nezda ten jeho obrat smerom k Tebe. Nehnevaj sa, ale ten, co raz ziarlil, a tak intenzivne, ako si pisasla, sa nezmeni len tak z mesiaca na mesiac. Zda sa mi, ze on uz nema preco ziarlit.

Nehnevaj sa za taky dlhy prispevok, ale mna to strasne toci, ked sa chlap takto sprava. Jemu je dobre, ale ze sa jeho zena trapi, to je mu jedno. A ja razim nazor, ze ako nahle je jednemu z partnerov jedno, ze ten druhy sa trapi, je lepsie nebyt spolu. Premysli si, ci chces s takym clovekom stravit najlepsie roky svojho zivota, s takym, ktoremu je vlastne jedno, ze sa trapis a mas nesplnene tuzby ohladom materstva. Keby ta aspon vypocul, ale zda sa mi, ze on ani nenaslucha, co sa mu snazis povedat.

• Citovat
  • Upravit
388
25.10.09 19:28
[quote:bf8a03eb76]Jen mám pocit, že ještě víc nevím co dál. Člověk to většinou ví, ale bojí se to přiznat…

Medu, teď si na to kápla!!!
Já to měla s přítelem přesně jako ty, jen ty děti sem měla dvě. Byli jsme spolu 3 roky a nakonec sem si musela přiznat, že mu vyhovuje jezdit za mnou, že se o něj starám, má uvařeno a má někoho s kým se vyspí, když má chuť. Bylo mi hrozně a strašně moc sem to obrečela, ale nakonec sem ho poslala pryč.
Dodnes děkuju osudu, že mi dal sílu to udělat. Za půl roku na to přišel ten pravý a život teprve dostal ten správný smysl.
Nespěchej a hlavně nechtěj nic lámat, pokud nechce sám, nedopadne to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.10.09 22:49

Děkuju všem za názory, a musím všem pochválit krásné dětičky.

Celý den jsem nad vším moc přemýšlela a je opravdu spousta věcí, které jsem si neuvědomovala. Jak ani víc než půl roku soužití je na dveřích jmenovka bejvalky a to nemluvím o trvalém bydlišti…vše jsou jen sliby.
Uvařit, vyprat a uklidit a držet ústa. Na to jsem dobrá…
Myslím si, že kdyby si s mým synem aspoň trochu a občas hrál, tak by k sobě měli taky asi blíž. Místo toho ho jen peskuje a nadává.
Asi to nedopadne dobře a to jsem si ještě před pár dny myslela, jak si nadělíme krásný dárek pod stromeček…
Ještě jednou děkuju za otevření očí, i když to bylo dost kruté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.09 22:57

Medul vše špatné je k něčemu dobré,třeba tě tohle vše posune někam dál :wink: .To že tvého syna moc nemusí je jasný signál že jsi Vás ani jednoho nezaslouží!Nesnesla bych takového chlapa kterej by mé děti neměl rád,nerozuměl jsi snima,tím spíš když malej je ještě tak malej :wink:.
Určitě na tebe ten pravej někde čeká a jednou budeš ráda že jsi se rozhodla jít dál :wink: .Moc ti držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
25.10.09 23:00

Kamčo dík, je mi z toho stejně strašně. A zase to bude změna pro prcka, špatně je snáší a já koneckonců taky.
Blbý je, že svůj byt jsem pronajala a teď kam se vrtnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
25.10.09 23:07

Medul vždyt nemusíš odcházet hned.Podnájemníkum dej výpověd a jemu nic neříkej,zatím jsi něco našetři a pak až budeš mít byt připraven tak odejdeš :wink:.Taky nesnáším změny a strašně dlouho jsi někde zvykám.
Uvidíš že bude lépe.Někde v uzamčené skupině je zde diskuze sama máma nebo tak nějak a jsou tam všichni ve stejné situaci jako ty,třeba ti pomuže popovídat jsi z někým ve stejné situaci :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.10.09 07:09

Medu, neboj, určitě to zvládneš. Moje děti byly sice starší , tenkrát 4 a 7 třída, ale později my řekly, že byly hrozně rádi, že jsem ho pustila k vodě. Nerozumněly si s ním a stejně by to nedělalo dobrotu.
Jo a Kamča má pravdu, nespěchej, klidně pomalu šetři, promýšlej a dej nájemníkům výpověď a odstěhuj se. Pokud by jsi chtěla rychleji, zkus požádat rodiče, třeba by šlo chvilku bydlet s nima. Pokud ne, využij čas na odpoutání se od přítele.

Moc ti držím palce, sama vím jak je to těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová