Přítel nechce miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
26.10.09 07:34

Já budu asi jediná, kdo bude mít jiný názor. Takhle napsáno - škemrání o sex, miminko teď nechce, na dveřích jmenovka bejvalky atd. to vypadá jasně: Sbal se a adie.
Taky jsem to chtěla napsat .. jenže pak mi to přišlo jaksi povědomé. Můj manžel je rozvedený už strašně let - a přesto tu ještě je pár věcí po jeho bývalé. Jsme oba líní to vyhodit - a nevadí nám to tu. Škemrání o sex - můj muž je typický workoholik, navíc věčně ve stresu … u nás to je se sexem tak, že jedno období škemrá jeden, pak druhý, pak spolu dobu nespíme, pak jak králíci … prostě podle situace.
Nechuť k početí miminka - já bych to neviděla tak jednoznačně, že miminko nechce. Chlapi, ač navenek velcí machři, mají kolikrát obrovský strach z věcí, který by ženský přišly leda k smíchu. Takže on se může třeba v duchu bát, že jako táta selže, že se nebude dařit početí, že vás neuživí, nebo co já vím… a proto si může hledat trapné výmluvy, proč miminko ještě ne.
Kdybych natvrdo popsala situaci u nás doma já, tak mi budou všichni radit, ať odejdu. A přitom, jakkoliv to napsáno na papíře vypadá děsně, mám s manželem prima vztah, samozřejmě jsou i horší období, hádky a tak. Zkrátka když popíšu určité situace, tak to nedá plastický pohled na situaci.
Určitě jsou vlastnosti, pro které se svým přítelem žiješ, pro které ho máš ráda a vážíš si ho.

Na druhou stranu - jako velký problém bych viděla to, že si nenašel cestu k tvému dítěti:( A to by bylo asi zá:,–(ní v rozhodování.. protože si představ, jak to bude vypadat, když ho k tomu mimču jednou přemluvíš, zadaří se … tak v jakém postavení bude potom tvé prvorozené dítě. Klasická Popelka/Popelák:(( A to bych prostě nedopustila.

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
12.3.10 20:27

Tak po dlouhé době jsem jen chtěla napsat jak to dopadlo :-)
Promluvila jsem si s jeho maminkou (jsme fakt kamarádky) a tak jsem jí řekla, že mu dám šanci do Vánoc a pak končíme. Nevím jestli mu to vyřídila a nebo se rozhodl sám, ale v každém případě od ledna neberu antikoncepci a čekám, že to brzy přijde. A co víc, začal se na mimi i těšit a plánovat :-)
Tak snad zas jenou šťastný konec.
Všem dík za rady a podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.10 20:52

Ahoj
Jen jsem ti chtěla napsat, je to blbé já vím ale - vlastní děti jsou vlastní.. Někdo to tak nevidí, ale jsou lidi, který to tak mají..
Až budete nakupovat oblečky a budete mít ,, společný rodinný zájem,, i s chlapečkem co už máš myslím, že se to změní..tak nějak vás to pospojuje..
Držím palce

• Citovat
  • Upravit
2613
12.3.10 22:54

díky, taky v to doufám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 20:43

Kdyz jsem se seznamila s mym soucasnym partnerem, mela jsem dve deti -5 a 10 let. Rekla jsem mu narovinu, ze pokud si k nim nevytvori hezky vztah a ony k nemu, ze s ni nebudu, i kdyz ho mam rada, protoze deti jsou pro me nejvic. Ma je moc rad a ony ho primo zboznuji uz 30 let. Nekdy si dela legraci, ze dostal tri v jednom. Tim chci rict, ze to, ze Tvoje dite nebere, neni dobre znameni.

• Citovat
  • Upravit
39762
4.12.15 21:01
@Anonymní píše:
Kdyz jsem se seznamila s mym soucasnym partnerem, mela jsem dve deti -5 a 10 let. Rekla jsem mu narovinu, ze pokud si k nim nevytvori hezky vztah a ony k nemu, ze s ni nebudu, i kdyz ho mam rada, protoze deti jsou pro me nejvic. Ma je moc rad a ony ho primo zboznuji uz 30 let. Nekdy si dela legraci, ze dostal tri v jednom. Tim chci rict, ze to, ze Tvoje dite nebere, neni dobre znameni.

Sice reaguješ na 5 let starou diskusi, ale co píšeš, je moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
4.12.15 21:27
@Žirafa 69 píše:
Sice reaguješ na 5 let starou diskusi, ale co píšeš, je moc hezký.

me se nahodou libi odpovidat nebo ozivovat diskuze stare x let, kolikrat me totiz zajima jak ten clovek dopadl atd :mrgreen: zkusila sem i parkrat odpovedet na starou diskuzi a od jedne pani sem dostala odpoved na 4 roky starou diskuzi, neslo ji mimco a napsala mi ze uz ma 3 coz pro me byla radostna zprava mam rada stastny konce :mrgreen: :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39762
4.12.15 21:36
@martina82 píše:
me se nahodou libi odpovidat nebo ozivovat diskuze stare x let, kolikrat me totiz zajima jak ten clovek dopadl atd :mrgreen: zkusila sem i parkrat odpovedet na starou diskuzi a od jedne pani sem dostala odpoved na 4 roky starou diskuzi, neslo ji mimco a napsala mi ze uz ma 3 coz pro me byla radostna zprava mam rada stastny konce :mrgreen: :* :kytka:

tak tak, i mě by to potěšilo. Asi když ten člověk nezrušil reakce na příspěvky, tak mu to chodí na meil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
4.12.15 21:40
@Žirafa 69 píše:
tak tak, i mě by to potěšilo. Asi když ten člověk nezrušil reakce na příspěvky, tak mu to chodí na meil.

jo to jo, taky me to chodi na mejl, no zkusila sem asi 4krat napsat na starou diskuzi odpoved sem dostala jen od jedne pani, tak su rada ze aspon neco a ze sem to zkusila, docela by me i u teto diskuze zajimala odpoved uvidime zda se ji dockame ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.15 21:55

@martina82 Presne,to by me taky zajimalo.

• Citovat
  • Upravit
25
4.12.15 22:06

Planovat si dite podle kamarada je dost detinsky navic v jeho veku, jinak ti nevim ale pokud si neumi najit cestu k malymu diteti mozna k detem jako k takovym nema vztah a kdo vi jak by se choval k vlastnimu :nevim: Tezko soudit ale chtelo by to popremyslet jestli to s nim ma vubec do budoucna nejakej vyznam, me by asi vadilo jen to jak se chova k malymu, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová