Přítel nechce pracovat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Seznámili jsme se před 5 měsíci, jemu je 24 a mně 22 let. Bydlíme každý zvlášť, u
rodičů.Před 4 měsíci odešel z největšího autobazaru, kde prý čistil auta a hodně jezdil po republice. Dělal krátký a dlouhý týdne, měl za to asi 12 čistého. Nevycházel s kolektivem, nebavila ho práce, tak skončil.
Už sedí 4 měsíce doma a nechce pracovat. Dřív byl takový ještě veselý a plný naděje, teď je ale takový tichý, bez nadšení a bez energie. Dřív jsme jezdili každý víkend někam na výlety, teď už nechce. Maximálně jdeme se projít nebo jede za babičkou nebo do fitka, to je ale všechno. Už ten sex ho ani tolik nebaví
Když jsme spolu, tak jen mluví o práci a o nezdařilých pohovorech, měl v červnu dokonce 2 přísliby a v poslední chvíli mu to zrušili, tak je z toho špatnej.
Snažila jsem se mu pomoct, kamarádka mu dohodila práci v supermarketu za 7 tisíc na zkrácený úvazek za kasou. To jako on dělat nechce..
Pak našel práci v zábavním parku jako obsluha atrakcí, pracoval jen první den a druhý den už skončil, protože ho nebavilo celý den stát na slunku a čekat, až někdo přijde..Jednou jsme se i skrz to pohádali, on prý s obchodním středoškolským vzděláním a obchodními zkušenostmi nebude dělat za sedmičku za kasou, umejvat auta nebo někde stát na slunku. Já mu zase tvrdím, že měl jít za kasu a při tom si hledat něco jiného a že když fakt bude chtít, tak práci si najde, jen musí slevit z nároků.
Pak z něho vypadlo, že byl v květnu dva víkendy na brigádě v obchodě prodávat a vydělal si na jednodenní výlet na Slovensko. On prostě jel beze mě na výlet, prý si chtěl odpočinout a přijít na jiné myšlenky.
Tak co mám teda s ním dělat? Přestávám mít už na to vše síly a uvažuji o rozchodu.
A ke všemu se přiznal, že dostal k narozeninám dohromady 20 tisíc a má tedy rezervu asi do Vánoc a jiné zaměstnání než prodávat nebo v zákaznickém servisu, dělat nechce.
co ti mam k tomu dodat, kdyzje nekdo nezodpovedne decko, tak se snim tezko jedna…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Seznámili jsme se před 5 měsíci, jemu je 24 a mně 22 let. Bydlíme každý zvlášť, u
rodičů.Před 4 měsíci odešel z největšího autobazaru, kde prý čistil auta a hodně jezdil po republice. Dělal krátký a dlouhý týdne, měl za to asi 12 čistého. Nevycházel s kolektivem, nebavila ho práce, tak skončil.
Už sedí 4 měsíce doma a nechce pracovat. Dřív byl takový ještě veselý a plný naděje, teď je ale takový tichý, bez nadšení a bez energie. Dřív jsme jezdili každý víkend někam na výlety, teď už nechce. Maximálně jdeme se projít nebo jede za babičkou nebo do fitka, to je ale všechno. Už ten sex ho ani tolik nebaví
Když jsme spolu, tak jen mluví o práci a o nezdařilých pohovorech, měl v červnu dokonce 2 přísliby a v poslední chvíli mu to zrušili, tak je z toho špatnej.
Snažila jsem se mu pomoct, kamarádka mu dohodila práci v supermarketu za 7 tisíc na zkrácený úvazek za kasou. To jako on dělat nechce..
Pak našel práci v zábavním parku jako obsluha atrakcí, pracoval jen první den a druhý den už skončil, protože ho nebavilo celý den stát na slunku a čekat, až někdo přijde..Jednou jsme se i skrz to pohádali, on prý s obchodním středoškolským vzděláním a obchodními zkušenostmi nebude dělat za sedmičku za kasou, umejvat auta nebo někde stát na slunku. Já mu zase tvrdím, že měl jít za kasu a při tom si hledat něco jiného a že když fakt bude chtít, tak práci si najde, jen musí slevit z nároků.
Pak z něho vypadlo, že byl v květnu dva víkendy na brigádě v obchodě prodávat a vydělal si na jednodenní výlet na Slovensko. On prostě jel beze mě na výlet, prý si chtěl odpočinout a přijít na jiné myšlenky.
Tak co mám teda s ním dělat? Přestávám mít už na to vše síly a uvažuji o rozchodu.
A ke všemu se přiznal, že dostal k narozeninám dohromady 20 tisíc a má tedy rezervu asi do Vánoc a jiné zaměstnání než prodávat nebo v zákaznickém servisu, dělat nechce.
uvažuješ zcela správně. Pryč od něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je docela naivni pokud si mysli ze s maturitou se o nej zamestnavatele porvou
Reseni je jednoduche, bud se s tim smiris nebo mu das ultimatum a on se bud chytne za nos nebo se rozejdete…ale osobne (ano, text je zameren jednim smerem, ale stejne) mi prijde, ze to neni nic moc clovek pro zivot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uvažuješ správně, člověk bez ambicí, chutě pracovat, vydělat si je u tak mladého velký problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A zakladatelko, na co čekáš? Že tě zrovna s tímhle lemplem čeká něco dobrého?
S úrovní jeho dosaženého vzdělání si nikdy nebude moci práci vybírat - na to přijde až časem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, to není nejlepší nápad..
Příspěvek upraven 20.06.15 v 15:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ho vypakuj ze svého života a najdi si někoho normálního, ne líného lempla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenoch. Je uplne jedno, jake ma vzdelani, dulezite je co umi. Co tedy umi?
Nepracuje, nevzdelava se, ocividne ho ani nic nebavi. Pryc od nej
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Když jsme spolu, tak jen mluví o práci a o nezdařilých pohovorech, měl v červnu dokonce 2 přísliby a v poslední chvíli mu to zrušili, tak je z toho špatnej.
Pak z něho vypadlo, že byl v květnu dva víkendy na brigádě v obchodě prodávat a
Milé dámy, jde vidět, že jste žádná nežila s flákačem, protože ti se chovají rozhodně jinak. Přítel tazatelky měl dva přísliby, takže o práci se asi uchází a vy jí radíte rozchod. Já tenkrát kráva jsem udělala to samé a on si do měsíce našel novou práci a tam i novou přítelkyni ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Milé dámy, jde vidět, že jste žádná nežila s flákačem, protože ti se chovají rozhodně jinak. Přítel tazatelky měl dva přísliby, takže o práci se asi uchází a vy jí radíte rozchod. Já tenkrát kráva jsem udělala to samé a on si do měsíce našel novou práci a tam i novou přítelkyni
Takže lituješ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Milé dámy, jde vidět, že jste žádná nežila s flákačem, protože ti se chovají rozhodně jinak. Přítel tazatelky měl dva přísliby, takže o práci se asi uchází a vy jí radíte rozchod. Já tenkrát kráva jsem udělala to samé a on si do měsíce našel novou práci a tam i novou přítelkyni
tak ono zalezi, jak moc se snazi. pokud mel dve prace, kde sam odesel. coz mi prijde trochu nezodpovedne. mohl tam vydrzet aspon par tydnu a u toho hledat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja stebou nesouhlasim, muze si hledat praci svych snu a u toho pracovat. jenze to on nechce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ano, a jak se chová flákač? Tenhle nepracuje a do vánoc bude žít z darů k narozeninám…do práce se nehrne, práce mu smrdí,,,takže flákač. To že ty lituješ svého rozhodnutí nic na věci nemění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rodičů.
Před 4 měsíci odešel z největšího autobazaru, kde prý čistil auta a hodně jezdil po republice. Dělal krátký a dlouhý týdne, měl za to asi 12 čistého. Nevycházel s kolektivem, nebavila ho práce, tak skončil.
Pak našel práci v zábavním parku jako obsluha atrakcí, pracoval jen první den a druhý den už skončil, protože ho nebavilo celý den stát na slunku a čekat, až někdo přijde..
Jednou jsme se i skrz to pohádali, on prý s obchodním středoškolským vzděláním a obchodními zkušenostmi nebude dělat za sedmičku za kasou, umejvat auta nebo někde stát na slunku. Já mu zase tvrdím, že měl jít za kasu a při tom si hledat něco jiného a že když fakt bude chtít, tak práci si najde, jen musí slevit z nároků.