Přítel nechce pracovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.6.15 15:47
@terinka4444 píše:
ano, a jak se chová flákač? Tenhle nepracuje a do vánoc bude žít z darů k narozeninám…do práce se nehrne, práce mu smrdí,,,takže flákač. To že ty lituješ svého rozhodnutí nic na věci nemění.

Flákač se celý dny válí doma, nemá zájem o ŽÁDNOU práci a chodí utrácet peníze do hospody. Tak se choval můj expřítel.

Chlap, který si našel brigádu a který měl dva přísliby (!!), něco dělá.

• Citovat
  • Upravit
69235
20.6.15 15:50
@Anonymní píše:
Flákač se celý dny válí doma, nemá zájem o ŽÁDNOU práci a chodí utrácet peníze do hospody. Tak se choval můj expřítel.Chlap, který si našel brigádu a který měl dva přísliby (!!), něco dělá.

a jaj, přestaň se utápět v sebelítosti a buď ráda, že ses ho zbavila. Dva přísliby s vykřičníkama pobavily…tak ne, tohle je též flákač, někdo, kdo je xměsíců doma, a nevydrží v práci déle jak jeden den, protože je pod jeho úroveň, ale dřepět doma bude…to je flákač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
20.6.15 15:52

Dělá? Tak asi málo - dvě brigády… to raději ani nikde nepiš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.6.15 15:58
@Anonymní píše:
Flákač se celý dny válí doma, nemá zájem o ŽÁDNOU práci a chodí utrácet peníze do hospody. Tak se choval můj expřítel.Chlap, který si našel brigádu a který měl dva přísliby (!!), něco dělá.

Tak to, že v nový práci vydrží JEDEN den, to mi jako zájem o práci fakt nepřipadá.

A že měl dva přísliby práce? A není to divný, že mu oba na poslední chvíli zrušili? Třeba kecá a řekl to zakladatelce jenom proto, že ho s tou prací prudila.

Spíš to bude ten typ, co pod dvacítku měsíčně z postele nevstane a myslí si, že když leštil v áčkách káry, že se o něch zaměstnavatelé poperou. A maturita dnes už fakt nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
20.6.15 16:08

Ja bejt jeho mama, tak ho zenu svin.skym krokem. Nedovedu pochopit tyhle rodice, co poskytuji full servis svým dospelym, prace schopnym detem. Dospele deticky a mama servis, co by se chodilo makat, kdyz je cista postel a plna lednice, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.6.15 16:12
@Anonymní píše:

Tak u atrakcí byl 2 dny a brigádničil 2 víkendy…takže FAKT NIC NEDĚLÁ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.15 16:16

Taky jsem měla takového, ale ten neměl zájem vubec o nic - o školu, praci, koníčky… Jen do hospody a rvát peníze do pokeru :roll:
Ja byla tenkrát ještě na střední, ale byla jsem zvykla z domova, ze jsem si od svých 16 musela na vše, co jsem chtela, vydělat. Takze když jsme je-li na hory na Silvestra, ja si na to vydělala a on jen natáhl ruku a dostal od maminky… Co na to chceš říct, takového člověka si nemůžeš vubec vážit. Nejvíc me dostával, když stejně tak jako ten tvůj, prohlašoval, ze přece ON nebude makat někde za par korun. :pocitac: :zed: Ale praci si nehledal, asi si myslel, ze se mu budou ozývat sami a ještě se o nej prát. :mrgreen:
Ja uz bych s takovým člověkem nikdy nebyla, do budoucna s ním nemůžeš absolutně spoléhat. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
5826
20.6.15 16:17

Tak flákač to bezesporu je. Bydlí u rodičů, kteří ho evidentně i živí, když nepracuje a z peněz za brigádu si jede na výlet, místo aby je přidal do rodinné kasy. Od maminky má jistě kompletní servis, tak co by se namáhal a ty 2 přísliby!! práce mě povavily :) A také to může být pravda, také nemusí, mohl jí to jen napovídat, aby jí zavřel ústa. ;) A argument, že má z narozenin 20 tisíc a že mu to stačí do vánoc, (na bydlení a stravu to asi nemyslí :mrgreen: ) myslím mluví za vše. Je to nezodpovědný flákač, který spoléhá na rodiče, od takového rychle pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
20.6.15 16:20

Nejdřív bych mu řekla, že za kasou přeci taky prodává :mrgreen:
a pak bych rychle utekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.6.15 16:54

Ve 24 letech to ještě asi nehrozí, ale pokud starší člověk hledá dlouhodobě práci, má jen občasný brigády nebo zaměstnání dřinu za minimální peníze, tak svým způsobem rezignuje a vyhoří. Ví, že a´t se snaží, jak se snaží, tak musí vyžít z minima. Dneska je to hodně o známostech, pokud máš známosti na správných místech, tak stačí často i jen ta maturita. Známá učitelka s praxí s pegogickým VŠ vzděláním, tak byla rok bez práce, kdežto čerstvá absoloventka střední pedag. školy byla přijata na místo učitelky s tím, že si vzdělání na VŠ hned začala dodělávat. No jasně, její máma tam v té škole dělá sekretářku, takže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
20.6.15 17:21

Zakl. hlavně nečekej až s tímto člověkem otěhotníš. Pak bys musela živit sama sebe, dítě a nedejbože ještě jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.6.15 17:38
@Anna766 píše:
Zakl. hlavně nečekej až s tímto člověkem otěhotníš. Pak bys musela živit sama sebe, dítě a nedejbože ještě jeho.

bacha na selhání antikoncepce :lol:.Zde na EM oproti statistikám výrobců velmi časté!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
20.6.15 17:59
@Anna766 píše:
Zakl. hlavně nečekej až s tímto člověkem otěhotníš. Pak bys musela živit sama sebe, dítě a nedejbože ještě jeho.

A to by teprve byla ta pravá atrakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
20.6.15 18:04
@Shreya píše:
A to by teprve byla ta pravá atrakce…

K popukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
20.6.15 18:24
@Meluzinecka píše:
Je docela naivni pokud si mysli ze s maturitou se o nej zamestnavatele porvou :lol: Reseni je jednoduche, bud se s tim smiris nebo mu das ultimatum a on se bud chytne za nos nebo se rozejdete…ale osobne (ano, text je zameren jednim smerem, ale stejne) mi prijde, ze to neni nic moc clovek pro zivot :roll:

proč by se o něho zaměstnavatelé nervali? maturita je pro většinu zaměstnání naprosto dostačující, jen musí vědět co umí a co chce dělat.
Jako skončit za sedmičku u kasy, takto už je prostě dno. Níž už spadnout nemůže. Taky bych z toho měl deprese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat