Přítel nedorazil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Taky blba:-)
11.5.13 09:50

Kdysi jsem to taky vyzadovala, akorat me to stalo nervy, jak jsem se o nej bala. Ted uz mu naopak zakazuju aby mi hlasil v kolik prijde :lol:

• Citovat
  • Upravit
Fey
150
11.5.13 09:56

Mě kolikrát přišel třeba až k obědu :mrgreen:.Říkal mi, že je to ta síla nonstopu. Taky jsem byla naštvaná, ale, když je to jenom párkrát tak jsem si řekla, že nebudu za hysterku. Navíc, nevíš, kdy se ti může hodit jeho pozdní příchod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronikka
11.5.13 09:59

Asi bych naštvaná nebyla, prostě se zapomněl ozvat, to se stane. ale nezávidím ti to, jsem ráda že ten můj nepije a tudíž ani do hospy nechodí :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.13 20:25

To mě řekl, jdu najedno a vrátil se druhý den večer kolem 6,byl tááák společensky unavenej, že sem věděla, že mu něco vyčítat stejně nemá cenu, tak sem to tak brala, nervovat se nemá cenu

• Citovat
  • Upravit
Jenn20
12.5.13 16:40

Spolehlivost je jedna z nejdůležitějších vlastností, co vyžaduju. V době mobilních telefonů si nedokážu představit, že bych nevěděla kde je manžel nebo on to nevěděl o mně.

• Citovat
  • Upravit
33916
12.5.13 23:06

Teda ty příchody jsou zajímavý 8o Hysterka nevím, ale docela by mě zajímala reakce chlapů kdyby takhle chodila ženská domů a omlouvala to na chod nonstopů :mrgreen: :mrgreen:
Mě někdy na začátku vztahu přišel chlap domů k ránku a strašně se divil proč psát sms, prootže on je přeci v pořádku. No časem jsem mu ukázala jaké to je, když se člověk neozve..od tý doby už se to nikdy neopakovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.5.13 23:15

Když to má každý ve vztahu nastavený jinak, tak je to blbý… Já byla v pátek pít a přišla jsem domů ve 4 ráno. Ani mě nenapadlo mu psát smsku nebo volat. A ten můj to ode mě ani nečeká…to samé já to od něj taky ne. Vždyť se vrátí. Kdyby volal, tak vím, že je průser a potřebuje donést pyžamo do cé pé zetky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
12.5.13 23:17
@ladkanova píše:
Ahojte holky,
muj sel vcera na pivo a stale neni doma!
Me to stve, jelikoz jsem nebyla par dni doma a myslela sem ze budu s nim. Navic setrime a nemame moc kc na vyhazovani.
Byli by jste take nastvane? Nebo jsem divna?

pokud nepočítáte každou koruna a myslím doslova, občasné třeba 1× za měsíc pití bych neřešila…člověk to občas potřebuje…spíš bych řešila to, že neprišel domů.-…mohl poslat sms nebo něc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí