Přítel netuší o mých dluzích

Anonymní
10.7.13 12:00

Přítel netuší o mých dluzích

Ahoj, trápí mě dluhy, které sice nejsou nijak velké, ale od doby, co jsem na rodičáku to plácám tak tak. Příteli jsem o nich neřekla, jsou z doby, kdy mi zemřel otec a do toho jsem i dělala rekonstrukci bytu. Jedná se celkem o 40 000.
Mám s přítelem roční holčičku.
Nejsme manželé. Každej měsíc musím platit 2000 o kterých on nemá tušení. Sice to dám, ale štve mě to a bojím se jít s pravdou ven po takové době.
Jste na tom někdo podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
10.7.13 12:01

Jak dlouho mu to tajis a jak dlouho jeste musis splacet?

• Citovat
  • Upravit
615
10.7.13 12:03

Asi záleží, jak dlouho je budeš ještě platit. Každopádně pokud tě má opravdu rád, tak by to měl pochopit. Ale opravdu nevím… neznám ani jednoho z vás.
Já bych mu o nich asi řekla už mnohem dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 12:05

Tajím to dva a půl roku, říkala jsem si ze začátku, že když nejsme manželé, tak že mu do toho nic není. :,( Měla bych splácet ještě 2 roky.

• Citovat
  • Upravit
karfice
10.7.13 12:08
@Anonymní píše:
Tajím to dva a půl roku, říkala jsem si ze začátku, že když nejsme manželé, tak že mu do toho nic není. :,( Měla bych splácet ještě 2 roky.

Tak to ti nezávidím. Žijete společně?

• Citovat
  • Upravit
napresdrzku
10.7.13 12:08

Taky bych to netajil, společně se vám třeba povede najít řešení..

• Citovat
  • Upravit
1998
10.7.13 12:10

Ja ti muzu rict, jak to je z druhe strany, po x letech vztahu jsem se dozvedela o pritelovych dluzich, neopustila jsem ho, ale nastvalo me to. Meli jsme v te dobe uz syna a mrzelo me, ze neni uprimny, dlouho ve me hlodala pochybnost, zda mu mam verit vse co mi rika..ale dobry, rekl mi vsechno a kostlivec nebyl..ja bych sla s pravdou ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.7.13 12:27

Zamysli se jak by bylo Tobe z druhe strany.
Ja bych mu to rekla. To ze nejste manzele je sice jedna vec ale druha je ze spolu zijete a mate dite.
Kazdy ma tohle asi jinak ale tohle je pro me zaklad vztahu a vzdycky byl :think: zase 40 tis neni az tolik, ale za me priznala bych se i kdyz to asi nebude uplne prijemne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
10.7.13 12:35

Jako na začátku vztahu mu to troubit je zbytečné, ale ve chvíly, kdy jste začali uvažovat o dítěti, či jsi otěhotněla, tak jsi mu to říct měla. A měla by jsi mu to říct i teď, když spolu žijete, měl by to vědět a až ho přejde zlost, tak to vyřešíte spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 12:39

Byla jsem v podobné situaci, akorát dluhy byly větší. Splatila jsem je, a nemusel o tom vědět. Od tý doby jsem nic neměla, bála jsem se reakcí a tak jsem v klídku vše doplatila
Takže já bych to neříkala. toť můj názor :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.13 12:44

Ahojky.
Myslím žeby jsi mu to měla říct. Ja se o partnerove dluzich taky dozvedela nedávno, bohužel je to větší částka než píses ty. A musím říct že ten pocit že ti nekdo ve vztahu tak dlouho lže, je hrozný. Nejspíš nebude nadšený, ale určitě te pochopi a hned se ti bude líp žít bez lží ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.13 12:45
@Anonymní píše:
Byla jsem v podobné situaci, akorát dluhy byly větší. Splatila jsem je, a nemusel o tom vědět. Od tý doby jsem nic neměla, bála jsem se reakcí a tak jsem v klídku vše doplatila
Takže já bych to neříkala. toť můj názor :kytka:

Já jsemna tom obdobně, bohužel jsem si nestačila minulost uzavřít dřív než jsem otěhotněla. Jo a nestojím o to, aby mé dluhy doplácel a jednou mi to třeba vyčetl, takže budu mlčet dál…i když mě ty dluhy fakt momentálně ničej při rodičáku 55OO.

• Citovat
  • Upravit
2947
10.7.13 12:45

Pises o 40000,– jak dlouho uz to platis??? :-o
Melas mu to rict uz davno! Mate spolu dite a ty mu tajis takovou vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
10.7.13 12:47

Mně to přijde docela hnusný :nevim:. Jak píše araw, měla jsi mu to říct, když jste začali plánovat rodinu, sice nejste manželé, ale věřím, že máte společnou domácnost a finance :think:. Šla bych s pravdou ven a to co nejdřív.
Být to obráceně, tak mě to hrozně vytočí, kdyby mi někdo takhle lhal :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.7.13 12:49

Tak já půjdu proti proudu a rovnou řeknu, že bych mu to už ani neřekla. Pokud dosud nezjistil, že někam mizí peníze, tak už bych to nějak doklepala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky