Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi záleží, jak dlouho je budeš ještě platit. Každopádně pokud tě má opravdu rád, tak by to měl pochopit. Ale opravdu nevím… neznám ani jednoho z vás.
Já bych mu o nich asi řekla už mnohem dřív.
Tajím to dva a půl roku, říkala jsem si ze začátku, že když nejsme manželé, tak že mu do toho nic není.
Měla bych splácet ještě 2 roky.
@Anonymní píše:
Tajím to dva a půl roku, říkala jsem si ze začátku, že když nejsme manželé, tak že mu do toho nic není.Měla bych splácet ještě 2 roky.
Tak to ti nezávidím. Žijete společně?
Taky bych to netajil, společně se vám třeba povede najít řešení..
Ja ti muzu rict, jak to je z druhe strany, po x letech vztahu jsem se dozvedela o pritelovych dluzich, neopustila jsem ho, ale nastvalo me to. Meli jsme v te dobe uz syna a mrzelo me, ze neni uprimny, dlouho ve me hlodala pochybnost, zda mu mam verit vse co mi rika..ale dobry, rekl mi vsechno a kostlivec nebyl..ja bych sla s pravdou ven..
Zamysli se jak by bylo Tobe z druhe strany.
Ja bych mu to rekla. To ze nejste manzele je sice jedna vec ale druha je ze spolu zijete a mate dite.
Kazdy ma tohle asi jinak ale tohle je pro me zaklad vztahu a vzdycky byl
zase 40 tis neni az tolik, ale za me priznala bych se i kdyz to asi nebude uplne prijemne ![]()
Jako na začátku vztahu mu to troubit je zbytečné, ale ve chvíly, kdy jste začali uvažovat o dítěti, či jsi otěhotněla, tak jsi mu to říct měla. A měla by jsi mu to říct i teď, když spolu žijete, měl by to vědět a až ho přejde zlost, tak to vyřešíte spolu
Byla jsem v podobné situaci, akorát dluhy byly větší. Splatila jsem je, a nemusel o tom vědět. Od tý doby jsem nic neměla, bála jsem se reakcí a tak jsem v klídku vše doplatila
Takže já bych to neříkala. toť můj názor ![]()
Ahojky.
Myslím žeby jsi mu to měla říct. Ja se o partnerove dluzich taky dozvedela nedávno, bohužel je to větší částka než píses ty. A musím říct že ten pocit že ti nekdo ve vztahu tak dlouho lže, je hrozný. Nejspíš nebude nadšený, ale určitě te pochopi a hned se ti bude líp žít bez lží ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem v podobné situaci, akorát dluhy byly větší. Splatila jsem je, a nemusel o tom vědět. Od tý doby jsem nic neměla, bála jsem se reakcí a tak jsem v klídku vše doplatila
Takže já bych to neříkala. toť můj názor
Já jsemna tom obdobně, bohužel jsem si nestačila minulost uzavřít dřív než jsem otěhotněla. Jo a nestojím o to, aby mé dluhy doplácel a jednou mi to třeba vyčetl, takže budu mlčet dál…i když mě ty dluhy fakt momentálně ničej při rodičáku 55OO.
Pises o 40000,– jak dlouho uz to platis??? ![]()
Melas mu to rict uz davno! Mate spolu dite a ty mu tajis takovou vec.
Mně to přijde docela hnusný
. Jak píše araw, měla jsi mu to říct, když jste začali plánovat rodinu, sice nejste manželé, ale věřím, že máte společnou domácnost a finance
. Šla bych s pravdou ven a to co nejdřív.
Být to obráceně, tak mě to hrozně vytočí, kdyby mi někdo takhle lhal
.
Tak já půjdu proti proudu a rovnou řeknu, že bych mu to už ani neřekla. Pokud dosud nezjistil, že někam mizí peníze, tak už bych to nějak doklepala.
Ahoj, trápí mě dluhy, které sice nejsou nijak velké, ale od doby, co jsem na rodičáku to plácám tak tak. Příteli jsem o nich neřekla, jsou z doby, kdy mi zemřel otec a do toho jsem i dělala rekonstrukci bytu. Jedná se celkem o 40 000.
Mám s přítelem roční holčičku.
Nejsme manželé. Každej měsíc musím platit 2000 o kterých on nemá tušení. Sice to dám, ale štve mě to a bojím se jít s pravdou ven po takové době.
Jste na tom někdo podobně?