Jak se naučit být trpělivá?

Anonymní
10.7.13 11:33

Jak se naučit být trpělivá?

Ahoj, nemám nikoho s kým bych to probrala, protože je to pro mně docela citlivé téma, proto také prosím o zachování anonymity.
Jsem rozvedená s malými dětmi, takže nemám moc možností sejít se s kamarádkama (většina se jich odstěhovala nebo ještě nemají děti), tak jsem si založila Facebook, kde jsem v kontaktu s pár holkama z gymplu.
Koncem května mi napsal jeden Slovák (nevím, kde na mne přišel, nemáme žádné společné přátelé). Začali jsme si psát, po týdnu mi napsal, že odjíždí pracovně do Rakouska a ozve se až se vrátí. Vrátil se až tento týden v pondělí, ale jen na 2 dny, nebyla jsem zrovna připojená, tak mi nechal zprávu, že by mi rád zavolal, jestli bych mu mohla napsat tel. číslo, že odjíždí a vrátí se cca za měsíc. V Rakousku je bez internetu a mou zprávu si ještě nepřečetl, takže odjel a já budu muset měsíc čekat než se ozve.
Zkoušela jsem ho najít (je podnikatel), ale nikde na něho není tel. číslo, jen mail, což nepotřebuju. Má podle vás cenu čekat až se ozve nebo byste ho vypustily z hlavy? Případně zkusily byste napsat nějakému jeho příteli a poprosily byste o číslo na něho?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
10.7.13 11:39

Určitě bych žádnému jeho příteli nepsala a počkala.. A dej si velký pozor, nepůsobí to na mě moc věrohodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
10.7.13 11:43

Tak kdyby se mi takhle jen tak někdo ozval asi bych ho vůbec nekontaktovala, nečím to srmdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 11:46

Myslíte, že ho mám radši vypustit z hlavy a neřešit ho?

• Citovat
  • Upravit
185
10.7.13 11:48
@Gabrielaaa píše:
Tak kdyby se mi takhle jen tak někdo ozval asi bych ho vůbec nekontaktovala, nečím to srmdí…

Já se takhle seznámila s přítelem. Taky si mě jen tak přidal do přátel, aniž bych ho vůbec kdy znala a pak jsme si psali, pak byla odmlka a po půl roce od té doby jsme si začali víc psát, dali si čísla, sešli se a na třetím rande padla pusa a jsme spolu tři roky.

Jinak k tématu, já bych asi ten měsíc počkala, taková doba to zas není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
10.7.13 11:59

Já mám nedůvěru k profilům na internetu (záměrně nepíšu lidem, může se za tím skrývat i firma na sběr dat). Nedala bych kontakt ani neřekla nic o sobě. Kamarádka si občas s někým napíše, ale lustruje ho přes společné přátele - jak dlouho se znají, kdo to je, jestli to není nějaký psychopat…

• Citovat
  • Upravit
13046
10.7.13 11:59

Jasný může to třeba vyjít já jsem ale na tohle opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 12:14

@Ilusion takže bys čekala, jestli se ozve?

• Citovat
  • Upravit
185
10.7.13 12:22

Tak nic bych si od toho neslibovala, ale nikde bych na něj kontakt nesháněla a počkala bych, jestli se ještě ozve ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 12:28

Když tehdy odjel, bylo mi to líto, tak jsem se těšila až se vrátí a taky mi je divné, že by neměl přístup k netu takovou dobu :think:

• Citovat
  • Upravit
7797
10.7.13 12:30

Taky bych počkala, opatrná bych byla, ale taky ne přehnaně paranoidní ;). Nech tomu volný průběh :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
10.7.13 12:33

Já osobně si takhle lidi nepřidávám je to nebezpečný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.7.13 12:34

Hm, podnikatel bez internetu. To je ještě dnes možné? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 12:35

@taneček to mi právě nesedí, jenže pořádně nevím, co tam jako dělá. vyrábí nějaké stroje a na Slovensku se mu to moc nerozjelo, tak to dělá v Rakousku, ale připadá mi to trochu divné

• Citovat
  • Upravit
7797
10.7.13 12:36

Pokud by to byl psychopat a úchyl, proč by ji nechával měsíc čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí