Nevěra - poraďte

15
10.7.13 10:44

Nevěra, poradte

Dobrý den, určitě tu jsou ženy jako já a mají za sebou nevěru partnera. Je to čerstvé dva týdny staré co jsem maželovi na nevěru přišla stropila sem strašnou scénu a i přesto že sem se hroutila a prosila aby knám přišel byl radši sní ted se vrátil domu stím že nás miluje a že to byla blbost atd atd ale já mu nedokážu po tom všem věřit že to myslí upřímě a bojím dalšího zklamání naqopak ho moc miluji i když ted asi uplně jinak než sem milovala a nedovedu si přesdtavit být bez něj a zároven nevím jestli to dokážu odpustit každé ráno stím vstávám nespím a přemýšlím proč proč proč ptala sem se co jsem dělala špatně řekl mi že nic že je snámi štastný že to byla jen blbost ale já to vidím jinak. Prosím poradte jak vy vyrovnali stouto situací co reakce okolí jsme na malém městě už se to ví aj i lidi to říkají mě a mé mamince. Děkuji za rady a pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karfice
10.7.13 10:46

Chlap to nikdy nebude myslet upřímně. Radím kopnout do zadku. Udělal to jednou, udělá to znova.
Navíc, pán si užil, zašukal, ale zjistil, že mu je s tebou lépe, protože milenka mu nevypere ani nenavaří, toto u tebe doma má.
Tak si vyber!

• Citovat
  • Upravit
72725
10.7.13 10:51

Nakopat.. po zkušenosti bych nic jiného neudělala. Je to těžké, ale ta důvěra prostě obnovit nešla :cert: jinak reakce lidí byly taky mazec, každý mě litoval a já se cítila ještě víc pod psa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.7.13 10:54
@karfice píše:
Chlap to nikdy nebude myslet upřímně. Radím kopnout do zadku. Udělal to jednou, udělá to znova.

Promiň, ale to je rada jak noha, fakt. Pak nemá být tolik rozvodů, když by každý řešil situaci takto. :? Tím se vůbec nechci nevěrníka zastávat, jsem proti nevěře. Ale určitě bych zkusila najít prvně nějaký přijatelnější řešení, zkusit si v klidu promluvit a ne hned ten vztah zahazovat. @eeeaaa na lidi se vykašli, bydlím na vesnici, tak vím, jak to chodí, za týden se vyspí sousedovic Mařena s Frantou z dolního konce a na vás se zapomene. Tohle neřeš, všude je něco a každej ať si zamete před svým prahem. Držím palce, aby jsi to ustála, asi to bude těžký :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
10.7.13 10:57

Máte děti? miluješ ho? tvého manžela neznám, musíš sama vyhodnotit, jestli to myslí upřímně - já bych doporučovala sednout si a vyříkat si to a domluvit jak to bude dál - prostě chlap, který se chce vrátit a říká, že to byla blbost by měl makat a snažit se a to hodně - měl by být co nejvíc s tebou, měl by ti hodně pomáhat doma, snažit se, abys byla v pohodě, sex bych do toho netahala - upřímně, nedokázala bych s ním spát ihned… prostě časem a pokud to vydrží, tak plusové body pro něj… Ale musí chtít, pokud nebude a bude si myslet, že fajn, manželka mě vzala zpátky, tak čau lásko, z práce jdu s kámošema na jedno, pak se stavím na fotbálek a zítra jedu na ryby… ten by u mě dlouho šanci druhou neměl. Je spousta párů, které to nevydrží a je spousta párů, kteří nevěru ustojí - je to jen na vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.7.13 10:59
@ynax píše:
Máte děti? miluješ ho? tvého manžela neznám, musíš sama vyhodnotit, jestli to myslí upřímně - já bych doporučovala sednout si a vyříkat si to a domluvit jak to bude dál - prostě chlap, který se chce vrátit a říká, že to byla blbost by měl makat a snažit se a to hodně - měl by být co nejvíc s tebou, měl by ti hodně pomáhat doma, snažit se, abys byla v pohodě, sex bych do toho netahala - upřímně, nedokázala bych s ním spát ihned… prostě časem a pokud to vydrží, tak plusové body pro něj… Ale musí chtít, pokud nebude a bude si myslet, že fajn, manželka mě vzala zpátky, tak čau lásko, z práce jdu s kámošema na jedno, pak se stavím na fotbálek a zítra jedu na ryby… ten by u mě dlouho šanci druhou neměl. Je spousta párů, které to nevydrží a je spousta párů, kteří nevěru ustojí - je to jen na vás.

krásně napsaný, přesně můj názor :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

@eeeaaa a k reakcím okolí - vykašli se na ně a i své mámě klidně řekni, ano máme problém a to velký a budu moc ráda, pokud nám ho pomůžete vyřešit tím, že mu nebudete nic vyčítat, že si vezmete děti na pár dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
@may05 píše:
Promiň, ale to je rada jak noha, fakt. Pak nemá být tolik rozvodů, když by každý řešil situaci takto. :? Tím se vůbec nechci nevěrníka zastávat, jsem proti nevěře. Ale určitě bych zkusila najít prvně nějaký přijatelnější řešení, zkusit si v klidu promluvit a ne hned ten vztah zahazovat. @eeeaaa na lidi se vykašli, bydlím na vesnici, tak vím, jak to chodí, za týden se vyspí sousedovic Mařena s Frantou z dolního konce a na vás se zapomene. Tohle neřeš, všude je něco a každej ať si zamete před svým prahem. Držím palce, aby jsi to ustála, asi to bude těžký :hug:

K čemu jí bude přijatelnější řešení? On jí slíbí, že už to neudělá, ona se bude trápit pořád, pořád se jej bude ptát, co udělala špatně, tím ho nasere a on to udělá znova a jsme v začarovaném kruhu.

• Citovat
  • Upravit
151
10.7.13 11:11

Kdyby ti byl nevěrný a neodešel od vás tak fajn řekla bych ti zvládni to, zkousni to, bude líp, ale jestli odešel a vrátil se, proč asi? Sám od sebe asi jen tak ne :think:, tak bych ho vyprovodila ke dvěřim a děkujeme, vypadněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.7.13 11:14

@eeeaaa
Především neházej vinu na sebe a neptej se proč, ty si nic špatně neudělala, bylo to jen a jen jeho rozhodnutí… Já osobně bych takovému chlapovi už věřit nedokázala, prostě bych si na to vždy při každé příležitosti vzpomněla. Hroutila ses, prosila aby byl s tebou - byl s ní… Pak ho asi kopla do zadku a tak se vrátil za tebou, no já bych mu dala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.7.13 11:15
@may05 píše:
Promiň, ale to je rada jak noha, fakt. Pak nemá být tolik rozvodů, když by každý řešil situaci takto. :? Tím se vůbec nechci nevěrníka zastávat, jsem proti nevěře. Ale určitě bych zkusila najít prvně nějaký přijatelnější řešení, zkusit si v klidu promluvit a ne hned ten vztah zahazovat. @eeeaaa na lidi se vykašli, bydlím na vesnici, tak vím, jak to chodí, za týden se vyspí sousedovic Mařena s Frantou z dolního konce a na vás se zapomene. Tohle neřeš, všude je něco a každej ať si zamete před svým prahem. Držím palce, aby jsi to ustála, asi to bude těžký :hug:

No nežijeme v dobách našich rodičů, když byl rozvod hrozná tragédie. Tak proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.7.13 11:17
@may05 píše:

No nevím, ale vidím jako lepší řešení rozvod, než ze sebe dělat blbečka, mě se otvírá kudla v kapse když vidím co všechno jsou některé ženské schopné chlapovi zkousnout… Kam se poděla hrdost? A hlavně chlapská čest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
10.7.13 11:21
@anairda píše:
No nevím, ale vidím jako lepší řešení rozvod, než ze sebe dělat blbečka, mě se otvírá kudla v kapse když vidím co všechno jsou některé ženské schopné chlapovi zkousnout… Kam se poděla hrdost? A hlavně chlapská čest..

to máš naprostou pravdu… ale znám ze svého okolí, že zpočátku, po svatbě a po příchodu dětí ti chlapi nebyli chlapi ale stále kluci a trvalo jim několik let, než dospěli, tudíž většina nevěr, co se udála se udála na tom počátku a teď některé rodiny to ustály a z těch chlapů jsou oddaní manželé a tátové… Nevěru odsuzuji a nesnáším ji, ale je potřeba brát, že každá rodina je jiná a někde je potřeba dotyčného vyhodit z bytu hned a jinde je potřeba řešit to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.7.13 11:28
@ynax píše:
to máš naprostou pravdu… ale znám ze svého okolí, že zpočátku, po svatbě a po příchodu dětí ti chlapi nebyli chlapi ale stále kluci a trvalo jim několik let, než dospěli, tudíž většina nevěr, co se udála se udála na tom počátku a teď některé rodiny to ustály a z těch chlapů jsou oddaní manželé a tátové… Nevěru odsuzuji a nesnáším ji, ale je potřeba brát, že každá rodina je jiná a někde je potřeba dotyčného vyhodit z bytu hned a jinde je potřeba řešit to jinak.

Pokud je ta žena schopná to zkousnout (nevyčítat) a jít s kůží na trh, protože se to může opakovat, pak možná ano, ať to zkusí, ale vztah už je prostě slepený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 11:39

Prosím o zachování anonymity :kytka:
Zakladatelko, jak dlouho jsi s manželem, jaký je váš vztah (pominu-li zjištěnou nevěru), máte děti, jak se tvůj muž choval před nevěrou?
Můj manžel mě podvedl opakovaně, nikdy od nás neodešel, ale jeden čas střídal holky jako ponožky. Bylo to hodně těžké, byla jsem zrazená, zhroucená, pořád jsem brečela, zvracela, pořád jsem měla nutkání to sama v sobě řešit (mmch. to bylo nejblbější řešení, na jaké jsem mohla přijít :zed: ). Jenže manžela jsem milovala a stále miluju, navíc děti, společný majetek, moji rodiče ho berou jako vlastního… Jsme spolu už skoro 14 let a pokud bych tím měla projít znova, zůstala bych s ním i přes nevěry. Jsme šťastní, je nám spolu dobře, milujeme se čím dál víc a nedokážu si představit, že bych s ním nebyla. Ono je v každém vztahu něco a v TÉMĚŘ každém vztahu se nevěra vyskytne (ale samozřejmě nemusí vždycky prasknout. Doufám, že teď se to tady nebude hemžit informacemi o tom, že ten její by nikdy nevěrný nebyl. Já byla kdysi také tak naivní :lol: ).
Jestli ho miluješ, jestli máte společné závazky a mimo té nevěry žádný větší problém dříve ve vztahu nebyl, tak být tebou, zkusím zabojovat. Ono je dneska strašně moderní každý zádrhel řešit rozvodem, ale né vždycky je to dobré řešení ;)
Držím palce, ať to zvládneš co nejlépe. Ze začátku to bude hodně těžké, ale pokud se rozhodneš s manželem zůstat, radím ti, abys o tom manželově úletu pokud možno nikomu neříkala (nebylo by úplně dobré, kdyby mu to každý připomínal při každém problémku), a hlavně, abys ty se v tom nebabrala. Chceš-li ho zpátky, odpusť mu. Zapomenout se nedá, ale odpustit ano. Důvěra časem přijde, ale nepřipomínej to jemu, ani sobě. Zkus žít tak, jako dříve, třeba se jen více zaměř sama na sebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky