Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Michel8
Protože ty, kterým vypisuje by mu nedělali domáci servis
pravděpodobně každá z nich s nim má už dostatek svých zkušeností.
@Michel8
Souhlasím s @MarkétkaBeruška ![]()
Obvykle nejsem ta co píše uteč.
Kdyby šlo o jednorázovou věc, kdy by jsi našla něco obdobného ale vzhledem k tomu, že jde o dvě bývalky, privát a viagru tak tady už žádná úcta k Tobě zřejmě není.
Nezlob se, že ti to píšu takhle.
Vím ale, že si to stejně zařídíš podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.
Držím palce ať to dopadne jakkoliv.Do Nového roku s čistou hlavou ![]()
@Michel8
Ahojky, nemusí to být o domácím servisu. Já podobný „exemplář“ taky měla. Když nepočítám první měsíc vztahu, tak o sex de facto neměl zájem, prý to nepotřebuje. Došlo na to tak jednou za dva měsíce.
On měl zase v telefonu pořád nové tel. čísla slečen. Dělal trenéra ve fitku, šampónek, co se rád ohlížel v zrcadle. Z diskotéky se byl schopný z některou z nich ztratit i když jsem tam byla a tvrdil samozřejmě, že on nic. Jednou jsem našla u něho doma náušnice, jindy zase řetízek, blond vlasy v posteli… (jsem bruneta). Samozřejmě zatloukal. Podotýkám, že jsem dost výrazný typ a některé z těch slečen byly vedle mě jak šedé myši.
Když jsem chtěla odejít, tak mě nechtěl nechat. Jednou z něho v hádce dokonce vypadlo, když jsem už na něj řvala, proč mě nenechá být, když se takhle chová „Já tě mít nemusím (sexuálně), ale nedovolím, aby tě měl někdo jiný“
No chápeš to? Magor, co to měl v hlavě nějaké vyzkratované.
Tak to jsi měla pořádného blázna teda..není to vůbec jednoduché, ale trápím se tím víc a víc…
@Michel8 Být tebou tak bych to fakt ukončila. Ty už mu nikdy věřit nebudeš, ani kdyby se teď změnil a byl zlatíčko. A pokud se ze vztahu vytratí důvěra, nemá cenu ho prodlužovat. Navíc ti ten tvůj lže. Proč by měl mít kontakty na erotické priváty, když by tam nikdy nebyl?
@pepřenka Gratuluju, že ses ho nakonec zbavila. Ten by se potřeboval léčit na psychině.
Odejdi. Jste spolu zatím jen rok a půl. Neztrácej s ním další čas. Nenech si od něj nic nakecat a přemluvit se. Jen bys to oddalovala a šťastná s ním už určitě nebudeš.
Sla bych dopr…pokud si me chlap nevazi, nemuzu si vazit ja jeho, radsi bych byla sama v garsonce a cpala se esickama;)jee ja bych mu to vytmavila, s ledovym. usmevem bych mu rekla sbohem;)mohl by lizt po 4,ujet muze kazdej, ale systematicky me dlouhodobe podvadet a lhat..u me by to neproslo..
Ahoj holky, tak píšu pokračování…vše se nakonec ukázalo možná ještě hůře
našla jsem voucher z hotelu, kdy měl tedy být uplně jinde. Lhal, že tam samozřejmě nebyl atd. Zjistila jsem si to teda a byl tam s kolegyní z práce!!!
uhodila jsem na něj a přiznal se, řekl, že ano, že to je jediné, kdy mě podvedl. Prý vše ostatní opravdu nebylo tak, jak si myslím, ale tady prostě to udělal a sám neví proč. Začal brečet a měli jsme opravdu dlouhý rozhovor. Po opravdu dlouhé době jsme si řekli, co cítíme, co chceme do budoucna atd…díky práci a všemu tomu napětí, co mezi námi poslední dobou bylo, jsme si prostě nedokázali promluvit a vše co nás trápilo, jsme měli v sobě a oba jsme zůstali koukat, že jsme přemýšleli nad stejnými věcmi. Jeho trápilo, že je doma sám, jelikož jsem hodně v práci, což on ale také. Přemýšlel o dítěti, ale bál se mě zeptat, jelikož díky atmosféře a tím, že sex byl na bodu nula, myslel, že vlastně já na to nemáma ani pomyšlení a přitom já tak moc chtěla, aby s tím přišel…
prostě absolutní nekomunikace nás dovedla až sem…k nevěře. Já mu oznámila, že tohle je konec. On mi řekl, že se mnou chce být a že potřebuje pár dní na to, aby se mi mohl podívat do očí, jak se hrozně přede mnou i před sebou stydí a jak vše pokazil. Ze chce zkusit, zda to zvládneme a zda to náš vztah překona…ted jde o to? Jak mu ted věřit? Vím po tom rozhovoru, že opravdu toho lituje a plány do budoucna máme stejné..ale jak se zbavit toho pocitu nedůvěry? A toho, že ted představa sexu s ním..nevím..vím, že musím přijít já…on se neodváží, po tom co provedl..mám v hlavě trochu zmatek..
Bla bla..potřebuju se z toho nějak vylízat..pokud spolu neumíte komunikovat a musí mezi tím být nevěra, aby Vám to šlo, tak vztah nemá smysl (soudim dle sebe),je to přece manžel, jak se může bát něco ti říct, nebo ty jemu, komu jinýmu se má člověk svěřovat
@Michel8 Z vlastní zkušenosti vím, že tvůj drahý manžel vůbec nelituje toho, že tě podváděl (a fakt nevěřím tomu, že to bylo jen jednou), ale lituje toho, že jsi na to přišla. Zároveň nechce přijít o domácí pohodu a ženušku, která mu všechno sežere i s navijákem a proto je z toho teďka špatný…
Prosím o zachování anonymity, mluvím o vlastních zkušenostech a nikdo z okolí to neví. Děkuji
No právě, že on nelituje domácí pohody, jak mi právě řekl, spokojený nebyl a proto to udělal a ted tedy chceme zkusit, zda se něco změní a ustojíme to.Ale já v sobě mám prostě toho červa nedůvěry…
@Anonymní píše:
@Michel8 Z vlastní zkušenosti vím, že tvůj drahý manžel vůbec nelituje toho, že tě podváděl (a fakt nevěřím tomu, že to bylo jen jednou), ale lituje toho, že jsi na to přišla. Zároveň nechce přijít o domácí pohodu a ženušku, která mu všechno sežere i s navijákem a proto je z toho teďka špatný…Prosím o zachování anonymity, mluvím o vlastních zkušenostech a nikdo z okolí to neví. Děkuji
A ty jsi s ním tedy zůstala???
@Michel8 píše:
No právě, že on nelituje domácí pohody, jak mi právě řekl, spokojený nebyl a proto to udělal a ted tedy chceme zkusit, zda se něco změní a ustojíme to.Ale já v sobě mám prostě toho červa nedůvěry…
seš strašně submisivní, on si s tebou „voře“jak si tě má vážit? já bych prostě šla, dala bych mu najevo, že takhle teda ne, pak bych viděla, za co mu stojim a jestli se bude snažit mě získat zpátky
@Anonymní píše:
@Michel8 Z vlastní zkušenosti vím, že tvůj drahý manžel vůbec nelituje toho, že tě podváděl (a fakt nevěřím tomu, že to bylo jen jednou), ale lituje toho, že jsi na to přišla. Zároveň nechce přijít o domácí pohodu a ženušku, která mu všechno sežere i s navijákem a proto je z toho teďka špatný…Prosím o zachování anonymity, mluvím o vlastních zkušenostech a nikdo z okolí to neví. Děkuji
taky si myslim