Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@eeeaaa píše:
Přiznal se mi pak, protože ona asi taky mu vyhrožovala že pokud za ní nepřijede že to na něj vše řekne ale nevím touž jsou jen to co mi řekl, myslel si že to vím ale opravdu sem měla jen takové tušení kde spolu byly nevím a ani radši vědět nechci akorát by mě to ještě víc asi srazilo na kolena ale zklamal mě že tu máme děti já mu volala že si toto myslím a prosila at přijede at si to vyjasníme a že nebudu moct fungovat než to proberem a že nedokázal ani kvuli dětem a nechal mě tu v tom
Tak až se vrátí, dej mu děti na krk, odejdi na dva týdny ať se o ně stará, na milenku nebude mít ani pomyšlení.
@eeeaaa Jsi na sebe moc přísná, vždyť je to strašně brzy na nějaké myšlenky ohledně odpuštění apod.. je jasné, že to teď nemůžeš vědět, ani nikdo nemá právo to po tobě chtít. Dej si čas, klidně pár týdnů nebo měsíců, všechno si v hlavě v klidu srovnej a až pak se rozhodni a něco podnikej
Je úplně normální, jak se teď cítíš. Klidně si poplakej, vždyť ztráta důvěry v blízkého člověka, je jako ztráta jeho samotného. Tvoji důvěru si jistě získával dlouhou dobu a teď jste opět na začátku, nemůžeš po sobě chtít mu zase věřit hned, pokud vůbec.. Teď nemusíš být ta statečná holka, máš právo se cítit mizerně, je to tak v pořádku! ![]()
@Anonymní píše:
Na toto odpovídám níže uživatelce karfice
Pokud byste byli šťastní a spokojení jen spolu, nepotřeboval by ujíždět jinde… Píšeš, že je to už dávno co to udělal, ale pořád máš v hlavě, že se to může stát zas. Když ti to vyhovuje, proč ne.. ![]()
Já mám v tomhle jasno. nevěra = konec. on to ví takže pokud mu někde ujedou nohy tak musí pořádně zamést stopy a modlit se aby to neprasklo. Prostě vím, že bych to nepřekousla pořád bych se v tom rýpala jak v hnoji a vztah by šel časem do háje.
pokud ty to dokážeš tak dej najevo, že tohle teda bylo naposledy. On všechno zničil ať se snaží do dát dohromady. Jen slova nestačí.
@eeeaaa
Jako hned manžela vyhodit, to teda není moc dobrý řešení, to jsou rady…
Každýmu se může stát, že uklouzne, najednou je příležitost, služební cesta, alkohol, pak se do toho zamotá… Bolí to, naruší to vztah, ale překonat se to dá, píšu z vlastní zkušenosti. Můžeš si klást podmínky a zkusit to překonat, jestli je jinak vztah dobrej a chceš ho zachránit. Když se vrátil, tak si uvědomil, co chce.
To jste tu všechny svatý a vždycky byly?
Já nemám za potřebí tady obhajovat své rozhodnutí zůstat s člověkem, kterého miluji, a který miluje mě. Pokud je podle vás důvod zahodit čtrnáctiletý vztah za hlavu kvůli dvaceti minutám uspokojení jinde, tak prosím. Ale pro mě to prostě není zásadní důvod. Neříkám, že to člověka nezraní, že kdyby to manžel udělal znova, tak bych ho pochválila. Udělala bych mu peklo a to tak, že by ho to hodně mrzelo. Ale nešla bych od něj (v případě, že by šlo jen o sex a né o city).
Napsala jsem ZAKLADATELCE co jsem si prožila a jak jsem to vyřešila. Nepsala jsem to žádné z vás, ale jen zakladatelce, která chtěla radu. A myslím, že v některých situacích je lepší rada od někoho, kdo si něčím podobným prošel, než od někoho, kdo říká co by, kdyby
Víte co, já si tady kdysi říkala, že bych nevěru nikdy, ale nikdy neodpustila, nesnesla, že bych s takovým chlapem nebyla. Jenže on člověk míní a život mění. Jsou to prostě jen hrdinské řeči, které nemají žádnou váhu do chvíle, než to člověk opravdu zažije.
A jen tak mezi námi. Mám kamarádku, která se vdávala o chvíli později než já. Její manžel také uklouzl, ale ona s dítětem na krku zareagovala s horkou hlavou, vyhodila ho, požádala o rozvod. Dnes je už šest let samoživitelka, smutná, stále milující svého exmanžela (který dlouho čekal, zda ho kamarádka vezme zpět a teď už má novou přítelkyni) a už několikrát mi říkala, že byla blbá, že dneska už by ho nevyhodila. Je to šikovný pracující chlap, který prostě „jen“ uklouznul
Manžel si jednou zapomněl zavřít email a zjistila jsem, že v něm má dvě odpovědi na erotické inzeráty. Poté jsem zjistila, že v mobilu má cca 18 kontaktů na soukromé priváty. Ríkal mi, že to tam má jen tak, kvůli ostatním chlapům a že nikdy nic nevyužil. Nyní jsem v jeho tašce objevila viagru, kde 2 tablety chyběly. Říkal mi, že je použil se mnou. Dále jsem v jeho notesu objevila kontakty na dalších asi 40 privátů. Nevím si rady, nevěřím mu. Co si o tom myslíte. Máte s tím nějaké zkušenosti. Díky všem moc.
@janata píše:
Manžel si jednou zapomněl zavřít email a zjistila jsem, že v něm má dvě odpovědi na erotické inzeráty. Poté jsem zjistila, že v mobilu má cca 18 kontaktů na soukromé priváty. Ríkal mi, že to tam má jen tak, kvůli ostatním chlapům a že nikdy nic nevyužil. Nyní jsem v jeho tašce objevila viagru, kde 2 tablety chyběly. Říkal mi, že je použil se mnou. Dále jsem v jeho notesu objevila kontakty na dalších asi 40 privátů. Nevím si rady, nevěřím mu. Co si o tom myslíte. Máte s tím nějaké zkušenosti. Díky všem moc.
Narovinu, asi to nechceš slyšet, ale šuká, kde se dá. Proč ti jen tak o té viagře neřekl? Nebo proč se ti nezmínil o těch privátech?
Odpověď je jasná.
Chceš hrát hlavní roli v blbým filmu ![]()
zamysli se… kdyby to bylo uklouznutí, které se stalo jednou, tak bych asi hodně přemýšlela, ale tohle je docela hnus ![]()
Příspěvek upraven 09.09.13 v 16:28
@janata píše:
tak to je asi jasné ne
a teda žádný troškař tolik kontaktů
. Je mě to líto ale ty jeho výmluvy jsou dost trapné. jak vyvětlil těch 40 kontaktů
, to už je snad nemoc ne ![]()
@janata píše:
Teoreticky můžeš udělat to samé ty jemu, nakup si plno kondomů, plno viager a pak když se tě zeptá, naco to máš, tak mu jednoduše odpověz.
@janata píše:
Bohužel tomu bych tedy nevěřila ani slovo
Výmluvy jsou trapný… Je to krutý, ale asi toho využívá ve velkým.
Na toto odpovídám níže uživatelce karfice