Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
10.7.13 11:40

Asi sem blbě napsala neodešel jako opravdu a kní ale lhal mi že je p ráci a víkend strávil sní já takové tušení měla a oba mě tahali za nos. neumím udělat jedno rozhodnutí ted hned strašně to bolí jednu chvíli cítím lítost v druhou strašný vzek a manželem děti máme a přešli jsme už hodně problému z minulosti ale ted poslední 3 roky náš vztah podle mě byl ten nejhezčí a proto mě to tak děsně trápí, asi i trochu vím že nás opravdu má rád ale po tom všem těžko věřit, nevěra to nebyla dlpouhodobá ale ten jejich společný víkend mě dorazil. Do této chvíle bych za něj ruku do ohně dala že mi toto nikdy neudělá jednou zažil sám z předchozího vztahu a proto to je ještě horší už bych byla bez rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
10.7.13 11:40
@Hulu píše:
Kdyby ti byl nevěrný a neodešel od vás tak fajn řekla bych ti zvládni to, zkousni to, bude líp, ale jestli odešel a vrátil se, proč asi? Sám od sebe asi jen tak ne :think:, tak bych ho vyprovodila ke dvěřim a děkujeme, vypadněte.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Páníčkovi nemá kdo žehlit košile a vařit, u milenky se mu nelíbí ale šukat s ní ano.

Příspěvek upraven 10.07.13 v 11:43

• Citovat
  • Upravit
karfice
10.7.13 11:41
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity :kytka:
Zakladatelko, jak dlouho jsi s manželem, jaký je váš vztah (pominu-li zjištěnou nevěru), máte děti, jak se tvůj muž choval před nevěrou?
Můj manžel mě podvedl opakovaně, nikdy od nás neodešel, ale jeden čas střídal holky jako ponožky. Bylo to hodně těžké, byla jsem zrazená, zhroucená, pořád jsem brečela, zvracela, pořád jsem měla nutkání to sama v sobě řešit (mmch. to bylo nejblbější řešení, na jaké jsem mohla přijít :zed: ). Jenže manžela jsem milovala a stále miluju, navíc děti, společný majetek, moji rodiče ho berou jako vlastního… Jsme spolu už skoro 14 let a pokud bych tím měla projít znova, zůstala bych s ním i přes nevěry. Jsme šťastní, je nám spolu dobře, milujeme se čím dál víc a nedokážu si představit, že bych s ním nebyla. Ono je v každém vztahu něco a v TÉMĚŘ každém vztahu se nevěra vyskytne (ale samozřejmě nemusí vždycky prasknout. Doufám, že teď se to tady nebude hemžit informacemi o tom, že ten její by nikdy nevěrný nebyl. Já byla kdysi také tak naivní :lol: ).
Jestli ho miluješ, jestli máte společné závazky a mimo té nevěry žádný větší problém dříve ve vztahu nebyl, tak být tebou, zkusím zabojovat. Ono je dneska strašně moderní každý zádrhel řešit rozvodem, ale né vždycky je to dobré řešení ;)
Držím palce, ať to zvládneš co nejlépe. Ze začátku to bude hodně těžké, ale pokud se rozhodneš s manželem zůstat, radím ti, abys o tom manželově úletu pokud možno nikomu neříkala (nebylo by úplně dobré, kdyby mu to každý připomínal při každém problémku), a hlavně, abys ty se v tom nebabrala. Chceš-li ho zpátky, odpusť mu. Zapomenout se nedá, ale odpustit ano. Důvěra časem přijde, ale nepřipomínej to jemu, ani sobě. Zkus žít tak, jako dříve, třeba se jen více zaměř sama na sebe.

Tak to nepřekousávej a střídej chlapy jak ponožky, možná potom by se nad tím zamyslel a začalo mu to vadit.

• Citovat
  • Upravit
10.7.13 11:45

@eeeaaa

Tvoje pocity chápu nejhorší pro mě bylo, když se vrátil z práce a já viděla jak se k němu hrnou děti a začnou ho hned objímat, to bych mu odpustila všechno a řvala jsem jak želva. Ale když jsem ho viděla u noťasu nebo mu zazvonil tel. hned jsem si vybavila jak byl s námi a přitom psal o sexu s tou jinou a to bych ho zabila, cítila jsem nenávist a ponížení.
Pokud ten tvůj toho opravdu lituje a řiká Ti, že to byla jen blbost, dala bych mu najevo, že pro tebe pořád hodně znamená a když to neposere tak se to srovná časem samo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 11:46
@karfice píše:
Tak to nepřekousávej a střídej chlapy jak ponožky, možná potom by se nad tím zamyslel a začalo mu to vadit.

Jak ty mě, tak já tobě??? 8o To je rada k nezaplacení :zed:
Pak nemají ty vztahy vypadat tak, jak vypadají.
Nepotřebuji střídat chlapy jako ponožky, nepotřebuji se manželovi mstít.

• Citovat
  • Upravit
48576
10.7.13 11:46

Líbí se mi jak podvedené ženy jako anonymní hned píšou jak je to všude, že všude je nevěra :lol:.Jak si to taky jinak oduvodnit že ten její neudrží ptáka 8)

Zakladatelko já ti nevim, já bych to nevydržela. Máš na výběr z více možností. Kopnout ho do zadku, tolerovat, citově se odpoutat a bejt jen „rodina“.
At se rozhodneš jakkoliv, tak už se budeš stejně s ním trápit, proto že on si radši odskočil…
Pokud si na něm závislá, dávej si peníze stranou, šetři si, otvírejsi zadní vrátka a až to udělá zas, odejdi z hlavou vztyčenou :palec: Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.13 11:47

Přesně tak to mám furt se mi tvybavuje nedokážu na nic jiného myslet a skoro pořádně nic dělat, problému jsme spolu měli už taky pár ale vždy jsme je zdárně přešli a vztah byl snad i o něco lepší ale tohle už na mě moc velká rána s kterou sama a v klidu nedovedu poradit, jednou to vidím líp a během chvilky bulim prostě nedokážu pochopit proč a to mě asi žere nejvíc, já pro svou rodinu a manžela žila začal pracovat v cizině o to víc sem ho milovala že co pro nás dělá a pak tohle. Strašně moc bych si přála aby to bylo jako dřív ale nevím zda já to zvládnu a budu natolik silná to odpustit a jí t dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.13 11:50

Ještě netrávíme čas spolu jezdí domu jednou týdně a komunikujem pouze přes skyp no strašný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
10.7.13 11:51
@Anonymní píše:
Jak ty mě, tak já tobě??? 8o To je rada k nezaplacení :zed:
Pak nemají ty vztahy vypadat tak, jak vypadají.
Nepotřebuji střídat chlapy jako ponožky, nepotřebuji se manželovi mstít.

Tak ty mu to nepotřebuješ vrátit?
Takže je to vlastně v pohodě. On šuká s jinýma za tvými zády, ty o tom víš. TY nevěrná nejsi, když ti to tak vyhovuje, tak si tak žij. Ale já mít chlapa děvkaře, už by se mnou nebyl, ani kvůli dětem.

• Citovat
  • Upravit
25182
10.7.13 11:52

Mě by spíš zajímalo, jestli měl milenku jen na sex anebo v tom byl i nějaký cit.
:nevim:

Máte děti, něco za sebou, společný majetek. Já bych se hned nerozváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@eeeaaa píše:
Ještě netrávíme čas spolu jezdí domu jednou týdně a komunikujem pouze přes skyp no strašný

a to souložil s ní teda v té cizině? Jak si se to dozvěděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity :kytka:
Zakladatelko, jak dlouho jsi s manželem, jaký je váš vztah (pominu-li zjištěnou nevěru), máte děti, jak se tvůj muž choval před nevěrou?
Můj manžel mě podvedl opakovaně, nikdy od nás neodešel, ale jeden čas střídal holky jako ponožky. Bylo to hodně těžké, byla jsem zrazená, zhroucená, pořád jsem brečela, zvracela, pořád jsem měla nutkání to sama v sobě řešit (mmch. to bylo nejblbější řešení, na jaké jsem mohla přijít :zed: ). Jenže manžela jsem milovala a stále miluju, navíc děti, společný majetek, moji rodiče ho berou jako vlastního… Jsme spolu už skoro 14 let a pokud bych tím měla projít znova, zůstala bych s ním i přes nevěry. Jsme šťastní, je nám spolu dobře, milujeme se čím dál víc a nedokážu si představit, že bych s ním nebyla. Ono je v každém vztahu něco a v TÉMĚŘ každém vztahu se nevěra vyskytne (ale samozřejmě nemusí vždycky prasknout. Doufám, že teď se to tady nebude hemžit informacemi o tom, že ten její by nikdy nevěrný nebyl. Já byla kdysi také tak naivní :lol: ).
Jestli ho miluješ, jestli máte společné závazky a mimo té nevěry žádný větší problém dříve ve vztahu nebyl, tak být tebou, zkusím zabojovat. Ono je dneska strašně moderní každý zádrhel řešit rozvodem, ale né vždycky je to dobré řešení ;)
Držím palce, ať to zvládneš co nejlépe. Ze začátku to bude hodně těžké, ale pokud se rozhodneš s manželem zůstat, radím ti, abys o tom manželově úletu pokud možno nikomu neříkala (nebylo by úplně dobré, kdyby mu to každý připomínal při každém problémku), a hlavně, abys ty se v tom nebabrala. Chceš-li ho zpátky, odpusť mu. Zapomenout se nedá, ale odpustit ano. Důvěra časem přijde, ale nepřipomínej to jemu, ani sobě. Zkus žít tak, jako dříve, třeba se jen více zaměř sama na sebe.

Z tohohle je mi vyloženě smutno…holka ty jsi asi anděl… Potichu trpíš a ještě se obáváš aby to chudáčkovi někdo nepřipomínal.. :lol: Kvůli ženám jako ty stále někteří chlapi podvádějí, protože ví, že si to mohou dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
10.7.13 11:53
@anairda píše:
Z tohohle je mi vyloženě smutno…holka ty jsi asi anděl… Potichu trpíš a ještě se obáváš aby to chudáčkovi někdo nepřipomínal.. :lol: Kvůli ženám jako ty stále někteří chlapi podvádějí, protože ví, že si to mohou dovolit.

přesně. Tady platí dělám jen to co vim že mi projde.
Nebo spíš partner nám dělá to co mu dovolíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.7.13 11:56

Přiznal se mi pak, protože ona asi taky mu vyhrožovala že pokud za ní nepřijede že to na něj vše řekne ale nevím touž jsou jen to co mi řekl, myslel si že to vím ale opravdu sem měla jen takové tušení kde spolu byly nevím a ani radši vědět nechci akorát by mě to ještě víc asi srazilo na kolena ale zklamal mě že tu máme děti já mu volala že si toto myslím a prosila at přijede at si to vyjasníme a že nebudu moct fungovat než to proberem a že nedokázal ani kvuli dětem a nechal mě tu v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.13 11:57
@karfice píše:
Tak ty mu to nepotřebuješ vrátit?
Takže je to vlastně v pohodě. On šuká s jinýma za tvými zády, ty o tom víš. TY nevěrná nejsi, když ti to tak vyhovuje, tak si tak žij. Ale já mít chlapa děvkaře, už by se mnou nebyl, ani kvůli dětem.

Ale já nepsala nic o tom, že mě podvádí pořád. Měl kdysi takové období. Od té doby je klid, jsme šťastní, spokojení. Jen jsem napsala, že pokud by mu to zase ujelo a šel jinam, nebyl by to pro mě důvod k rozvodu, protože máme vztah, který bych za nic na světě nevyměnila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky