Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
7.3.14 14:04

Já jsem to tak zažila, můj bývalý přítel byl taky pořád v práci a žili jsme vedle sebe jako spolubydlící. Když už jsme spolu měli mluvit, skončilo to hádkou, rozhodla jsem se po hodně dlouhé době ze vztahu odejít a když jsem mu to oznámila, tak klečel na kolenou a škemral a že se změní, že o mě a dceru nechce přijít atd atd. Dala jsem mu šanci, vydržel se snažit týden a bylo to zase stejný. Vztah jsem stejně nakonec ukončila, odstěhovala se a on měl do měsíce nastěhovanou novou slečnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.3.14 14:06
@paola white píše:
no kde by byl, předpokládám že v práci :roll:

tak jasný, ale bylo mi divný, že je se svým milencem každý den(mimo práci), i můj pracující chlap je občas doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 14:09

@Majinka7 ten můj dělá od rána do večera. Malého vidí akorát pět minut předtím, než jde spinkat. A jednou za čtrnáct dní je doma o víkendu ale stejně moc času společně netrávíme.

• Citovat
  • Upravit
JLP
4646
7.3.14 14:11
@Maculinka píše:
@JLP Kdyby jen na zakladatelku, ale chtě nechtě mu to změní alespoň trochu názor i na ostatní ženy. :nevim:

Znám spoustu lidí, co nemá štěstí v lásce (a já dříve taky), ale rozhodně chování jedince nevztáhli na chování celého pohlaví… Kdyby takto přemýšleli všichni, kde bychom byli? Až na nějaké výjimky nejsou naši životní partneři těmi prvními, co jsme potkali… Ale i tak radím o milenci neříkat - šetřit jeho ego - jednoho dne po něm něco může chtít a bude se jí hodit, že z něj neudělala vola i v jeho očích ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
7.3.14 14:19
@Anonymní píše:
@indri Taky mě napadlo ho zatajit a prostě odejít s tím, že už to tady nemá smysl. Ale toho urovnávání se bojím. Nechci aby se začal snažit až když by zjistil, že o nás může přijít. Když to nedělal do teď.

Hm, takže ty vašemu vztahu ani žádnou šanci dát nechceš. Přitom tatínek nejspíš špatný nebude, když mu klidně svěříš syna a jdeš do práce. Chápu, že ti nevyhovuje vztah bez emocí a je pro tebe asi nudný, ale co váš syn? Jsi ochotná jít kvůli dítěti do střídavky? :think: Tvůj milenec s vámi tráví hodně času, páč je svobodný, ale na to zapomeň, až bude živit rodinu. Neuspěchej svoje rozhodnutí a pokud je to pro tebe neúnosné, tak manželovi milence nepřiznávej. Na druhou stranu je mi divné, že 3 -leté dítě se o jeho přítomnosti na výletech ještě nezmínilo tatínkovi :roll: :nevim: Odešla bys i bez toho, aniž by ti do života vstoupil jiný muž? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
7.3.14 14:38
@Anonymní píše:
@Maculinka Víš u nás je to nejspíš vzájemné. Synovi jsou tři roky a u nás to trvá tak rok a půl, necelé dva roky. Jenomže my se ani nehádáme, ani si spolu nesedneme k televizi. Absolutně bez emocí. Společný čas spolu trávíme pouze kvůli synovi. Jenomže jak už jsem psala, tatínka skoro nevidíme takže s námi tatínek tráví náhodou nějáký čas, tak je to opravdu vzácnost.

obecně platí že první 3-6 měsíce zamilovaný člověk nevidáí neslyší. V tomto období se skutečně nedoporučuje ani pokud jsou oba partneři svobodní uzavírat snatek a plánovat společnou budoucnost. Vy se navíc ani s partnerem nahádáte, tedy doporučuji vyčkat. Je jasné, že život se zamilovaným partnerem je hezčí. Ale to s prvním partnerem nebyl první půl roku také? Myslete i na budoucnost.Aby vám třeba syn jednou neřekl, že jste rozdělila ze sobeckosti vaší rodinu a s vámi se nepřestal stýkat. Pokud se přesto rozhodnete odejít, tak to zdůvodnujte raději méně, než říci neco nepatřičného, kvůli čemu byste pak měla problém se případně k partnerovi vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.3.14 14:46

Zakladatelko:
Jsi si jistá??? 100% jistá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.3.14 14:47

Zakladatelko, možná si o mě budeš myslet, že jsem blbá, ale pro mě by bylo štěstí mého dítěte důležitější než to moje. S manželem jsem už 11 let (manželé 3 roky) a už to samozřejmě není žádná velká zamilovanost jako na začátku. To je snad normální, ne? Během našeho vztahu jsem se dostala taky do situace, že jsem se zakoukala do svého spolužáka z VŠ, který byl v té době singl. ALE rozum mi nedovolil, abych svého (v té době) přítele podvedla. Prostě bych si neodpustila, kdybych mu ublížila. Rozejít jsem se s ním nechtěla, tak prostě můj spolužák musel jít stranou. Prostě jsem si to zakázala. A to jsme v té době ještě neměli naši malou princeznu. Vůbec si neumím představit, že bych ho teď opustila a naší malé vzala tátu (a to jí je 5 měsíců, takže z toho fakt rozum nemá). Kdybychom se dostali do krize, dělala bych vše možné, aby to zase začalo fungovat a nezahazovala bych náš vztah do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
7.3.14 16:32

Kdo jsem, abych mohla soudit jiné. Věci nejsou černoblé a stokrát „NIKDY“ se může změnit na „ANO“ na celý život.

Zadavatelko, není to rozhodně lehká situace a opravdu se přimlouvám, aby sis to dobře rozmyslela. Sama jsem odcházela z manželství, ale naštěstí bez dětí. Dneska vím na 100%, že jsem udělala dobře a nelituju.

Ale řeknu ti story mojí kamarádky - hodně společných let s manželem, chlapeček předškolního věku, celkově si přestali rozumět. Jejich společný (ženatý!) kamarád ji v podstatě „odloudil“ - nabídl ji porozumění, jiný pohled na svět a samozřejmě hodně sexu a dobrodružství. Od manžela odešla. Dnes dělá milenku tomu kamarádovi, trápí se, protože jiná role ji v jeho případě nečeká, a zabíjí nejlepší roky života s neperspektivním chlapem. Sama ti řekne, že kdyby nebylo milence, je ještě s manželem. Ano, jak moc šťastná, to je otázka, ale rozhodně šťastnější než teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 17:35

Holka neblbni, kdyz uz mas poblaznenou hlavu a romanek skoncit nechces, tak do toho alespon nezatahuj chlapa. Pockej az se fakt poznate protoze neni nic osimetneho jako ruzove bryle, ktere po case spadnou a hlavne nektere kroky nejdou vzit z5. Aby ti nezbyly oci pro plac. :kytka: a to mluvim z vlastni zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
226
6.4.14 18:48

Mě se ani po roce bývalý nepřiznal k nevěře ale já ho poslala do pr… :cert: a mám za to díky němu krásný vztah který už bude rok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 22:05

Zdravím.. s příítelem máme 2 a půl letou dceru.. celé moje těhotenství a do dceřinýho 1 roku chlastal, chodil domů ráno atd..ted se trochu zmenil.. vykládalo se že mě podvádí a já jsem byla blbá a nevěřila jsem tomu, protože mi přísahal že by to nikdy neudělal.. známá mi řekla, že před rokem na diskotéce spal s její kamarádkou, že jí to řekla, řekla jsem mu to a tvrdil že ne.. ted jsem na jedné oslavě potkala tu dotyčnou a ta se mi přiznala když jsem mu to dnes řkla že mi to potvrdila.. přiznal to.. je mi z toho zle i když je to přes rok co to udělal.. byl by to váš důvod k rozchodu? i když je to tak dávno?? mezi námi není moc dobrý vztah, on se ted změnil snaží se, ale mě už to nejde, mám k němu odpor a vadí mi jen kdž na mě sáhne.. já jsem strašně lítostivá.. já mám velkou rodinu a on nemá nikoho, když odejdu bude tu sám.. říkám že už jsem rozhodlá a on začně brečet že se zabije, že on nikoho nemá.. já jsem strašná, ale mě to nejde odejít.. nevím vůbec o mám dělat.. já vím že mi si neporadítem to se musím sama rozhodnout, chtěla jsem to ze sebe jen dosstat.. prominte z chyby

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.14 22:09

Hm to mi presne udelal bejvalej.
POdvedl me, zapiral, kamaradka mi to rekla… A on mi to po pul roce priznal.
Odpustila jsem mu a za necelych 7 mesicu se na me vykaslal kvuli iné…

jestli te psychicky vydírá, ze se zabije… tak bych to videla, at jdes od nej

• Citovat
  • Upravit
2445
21.4.14 22:11
@Anonymní píše:
Zdravím.. s příítelem máme 2 a půl letou dceru.. celé moje těhotenství a do dceřinýho 1 roku chlastal, chodil domů ráno atd..ted se trochu zmenil.. vykládalo se že mě podvádí a já jsem byla blbá a nevěřila jsem tomu, protože mi přísahal že by to nikdy neudělal.. známá mi řekla, že před rokem na diskotéce spal s její kamarádkou, že jí to řekla, řekla jsem mu to a tvrdil že ne.. ted jsem na jedné oslavě potkala tu dotyčnou a ta se mi přiznala když jsem mu to dnes řkla že mi to potvrdila.. přiznal to.. je mi z toho zle i když je to přes rok co to udělal.. byl by to váš důvod k rozchodu? i když je to tak dávno?? mezi námi není moc dobrý vztah, on se ted změnil snaží se, ale mě už to nejde, mám k němu odpor a vadí mi jen kdž na mě sáhne.. já jsem strašně lítostivá.. já mám velkou rodinu a on nemá nikoho, když odejdu bude tu sám.. říkám že už jsem rozhodlá a on začně brečet že se zabije, že on nikoho nemá.. já jsem strašná, ale mě to nejde odejít.. nevím vůbec o mám dělat.. já vím že mi si neporadítem to se musím sama rozhodnout, chtěla jsem to ze sebe jen dosstat.. prominte z chyby

Nic si neudělá. Tihle se mají rádi. Vyprdni se na něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 22:13

On umí strašně dobře hrát na city a já jsem úplně blbá.. kdyby jsme spolu neměli malou tak už tady dávno nejsem, ale mě ji jí líto, má tatku strašně ráda. samozdřejmě že kvůli ní s ním zůstat nechci.. je to strašný pocit nevědět co mám dělat a jak se mám rozhodnout aa jestli jsem se rozhodla správně..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky