Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
21.4.14 22:18

Jenze stejne malá nebude stastna, kdyz nebudete vy…
Nekdy je lepsi, kdyz se rodice rozejdou. Deti poznaji, ze se neco deje a pak v tom zijou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 22:24

To vím.. už jsem se jednou odstěhovala a on pořád za mnou chodil a brečel atd že jsem se na to nemohla dívat a ted toho tak strašně lituju, už jsem to moha mít za sebou..

• Citovat
  • Upravit
684
21.4.14 22:36

No jetsli mas kam jit… Tak bez a snaz se to vsechno vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
21.4.14 22:38

Taky by se mi hnusil. Nevěra se neodpouští, jak selže důvěra, selže vztah, sex prostě všechno. Do toho ještě psychické vydírání. Za mě odejít a hned! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
21.4.14 22:40

Jdi od něj. Chudák malej, tak on je sám jó? A chlastal taky sám… a když se kur…vil, tak mu bylo taky smutno? Nesnáším takový typ chlapů, jsou to ubožáci. Nejdřív machrujou a potom páchají sebevraždy, chacha.
Zbav se ho, určitě najdeš hodného chlapa pro sebe i dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.14 22:44

Říkají mi to stejné všichni, i moje rodiče, jen já kráva nedokážu sebrat odvahu.. a když to konečně udělám, tak si zase říkám, co kdyby se třeba změnil a jestli jsem neudělala chybu.. já se sama v sobě nevyznám..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.14 22:47

Ještě jsem zapomněla napsat že je posedlej žárlením, já nemůžu nikam a když někam jdu tak mi nadává že vymr..ávám.. ale podle sebe soudím tebe že jo.. my by jsme spolu ani nikam nemohli jít, to bych nemohla s jiným chlapem promluvit..

• Citovat
  • Upravit
2933
21.4.14 22:51
@Anonymní píše:
Ještě jsem zapomněla napsat že je posedlej žárlením, já nemůžu nikam a když někam jdu tak mi nadává že vymr..ávám.. ale podle sebe soudím tebe že jo.. my by jsme spolu ani nikam nemohli jít, to bych nemohla s jiným chlapem promluvit..

Jo to vetsinou tak byva..podvadejici zarli…protoze by sam nemohl byt podveden…nekde v diskuzi jsem to uz psala ale muj manzel mel holku co mu zahejbala na kazdym kroku ale jakmile se bavil s kamaradkou byl pruser a jako kapelnika mjsela byt vsude s nim…takze koukam ze to pravidlo plati asi vsude :/ jinak odejdi…ikdyby se vse urovnalo asi mu nebudes verit a takove urazky bych si nenechala libit. Najdes lepsiho…ktery si te bude vazit. Tebe a tve dcerky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
22.4.14 05:04
@Anonymní píše:
On umí strašně dobře hrát na city a já jsem úplně blbá.. kdyby jsme spolu neměli malou tak už tady dávno nejsem, ale mě ji jí líto, má tatku strašně ráda. samozdřejmě že kvůli ní s ním zůstat nechci.. je to strašný pocit nevědět co mám dělat a jak se mám rozhodnout aa jestli jsem se rozhodla správně..

To jsou kecy, ikdyby tady malá nebyla, tak s ním budeš, protože ti na city bude hrát! Přiznej si to! Toto jenom píšeš aby ses nějak vnitřně omluvila. Běž od něj hned, on se nezabije, ale bude ti přes sms vyhrožovat. To chlapi umí dobře.

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
22.4.14 06:02
@Anonymní píše: Říkají mi to stejné všichni, i moje rodiče, jen já kráva nedokážu sebrat odvahu.. a když to konečně udělám, tak si zase říkám, co kdyby se třeba změnil a jestli jsem neudělala chybu.. já se sama v sobě nevyznám..

Moje draha, nikdy jsem Vas ani Vaseho partnera nepotkala, ale reknu Vam dve veci:

1. lide se NEMENI. Nikdy se nemeni. A uz vubec ne muzi. A ani nahodou „z lasky“. Nekoho milujete a chcete s nim byt proto, ze JE TAKOVY JAKY JE, ne proto, ze doufate, ze se z nej stane clovek podle Vasich predstav.
  2. Muzi, co vyhrozuji, ze si ublizi, pokud je opustite, jsou vyderaci a psychicky naruseni jedinci. Takoveho chcete pro dceru???

VSICHNI Vam rikaji, ze jste udelala chybu s takovym clovekem, a asi Vam to i doslo. Nevazi si Vas, manipuju je Vas a vydira, lze Vam a podvadi. Cekate, ze kouzelna teta mavne proutkem a stane se z nej vzornak a slusnak? Kolikrat v historii se to stalo?!

Uz jste od nej jednou odesla a nechala jste se ukecat k navratu a k cemu to vedlo - jen dalsi bolest a narky. Tak se na nej vykaslete uz jednou pro vzdy, a zaridte sobe i dceri lepsi a stastnejsi zivot, lepsiho tatu i partnera. Tady neni nad cim premyslet. Hodne stesti.

• Citovat
  • Upravit
72725
22.4.14 06:57
@Anonymní píše:
Zdravím.. s příítelem máme 2 a půl letou dceru.. celé moje těhotenství a do dceřinýho 1 roku chlastal, chodil domů ráno atd..ted se trochu zmenil.. vykládalo se že mě podvádí a já jsem byla blbá a nevěřila jsem tomu, protože mi přísahal že by to nikdy neudělal.. známá mi řekla, že před rokem na diskotéce spal s její kamarádkou, že jí to řekla, řekla jsem mu to a tvrdil že ne.. ted jsem na jedné oslavě potkala tu dotyčnou a ta se mi přiznala když jsem mu to dnes řkla že mi to potvrdila.. přiznal to.. je mi z toho zle i když je to přes rok co to udělal.. byl by to váš důvod k rozchodu? i když je to tak dávno?? mezi námi není moc dobrý vztah, on se ted změnil snaží se, ale mě už to nejde, mám k němu odpor a vadí mi jen kdž na mě sáhne.. já jsem strašně lítostivá.. já mám velkou rodinu a on nemá nikoho, když odejdu bude tu sám.. říkám že už jsem rozhodlá a on začně brečet že se zabije, že on nikoho nemá.. já jsem strašná, ale mě to nejde odejít.. nevím vůbec o mám dělat.. já vím že mi si neporadítem to se musím sama rozhodnout, chtěla jsem to ze sebe jen dosstat.. prominte z chyby

já bych ho nakopala už dávno - co na něm vidíš? nechápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.4.14 07:14

Vys. r se na neho.Je to ubozak, zabyba ti, urazi te, manipuluje s tebou, omezuje te, nemiluje Te, nevazi si tebe ani vasi rodiny, kterou ma. Pravdepodobne je alkoholik a nezodpovedny hulvat. Takovy by nemel byt vzorem pro tve dite.Mas na lepsiho a ze se urcite najde.Jen ne, kdyz budes mit za prdeli takoveho hajzlika.Bez pryc a zij lepsi zivot, ktety si zaslouzis.Kde neni laska, tam neni mozna budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.14 16:03

On chlastal dřív ted už jen občas, on se tedka snaží a miluje mě ale já už tak půl roku k němu cítím odpor a aji když dělá všechno proto tak já se k němu nemůžu prostě chovat hezky, proto to ted aji dává mě za vinu, že on se snaží a já ne.. ve mě se to všechno naskládalo a ted už to nejde.. máte pravdu jdu od něho… je mi líto dcery ona ho miluje a on ji taky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.14 11:23

Pročítám to celé…a chtěla bych také radu…:
Nevím, zda je mi manžel nevěrný…mám jen takovéto tušení…už asi přes rok…začalo to tím, že jsem našla profil na erotické seznamce…a od té doby se vezu…pořád zkoumám, prověřuji zda někoho má nebo ne…jsem z toho zoufalá…přitom nemám vlastně prokazatelný důkaz…už jsme se milionkrát pohádali…stále tvrdí, že jsem žárlivá, že on nikoho nemá…že to není normální takhle ho stále podezřívat…napíšete asi at´si dojdu k psychologovi, ale chci to zvládnout sama…nejsem blázen…jen ten šestý smysl, mě nikdy dříve nezklamal…teď nemohu uvěřit tomu, že si vše jen nalhávám a sama tomu věřím:(
Děkuji :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
684
29.4.14 11:53

Tohle je tezky. Bud ti fakt lze a nebo je to v tve hlave.
A normalne si promluvit nemuzete?¨
Ja kdyz mela pocit, ze me podvadi, tak me fkt podvadel. Lhal mi pul roku. Jenze to bylo jeste na stredni, nebyl manzel, nemeli jsme deti. Rozesli jsme se a cus.

Treba mu neco chybi… Neveru v manzelstvi beztak nejde resit radikalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí