Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
21.5.14 08:42
@karfice píše:
Tak nevěř, je mi tě líto. Dostává 3 kusy šeků (hmotku, přídavky na nezaopatřené dítě, příspěvek na bydlení) - 16 tisíc celkem.

Myslim si, ze je to velmi naivni predstava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
21.5.14 08:44
@Lili píše:
Myslim si, ze je to velmi naivni predstava

Mám pocit, že jí brknu, ať mi je naskenuje. Já nevím, proč mi @Lili nevěříš?
Opravdu jsem je viděla.

• Citovat
  • Upravit
29577
21.5.14 08:51
@Bája1983 píše:
No mám sestřenku na soudu, a už mám jeden rozvod za sebou…u takto malých dětí nechtějí rozvádět, jen s velmi závažnými duvody :,(

To je blbost. Rozváděli jsme se, když holce byly 2 roky. Rozvedli nás během 15 ti minut, nic víc, než že jsme se odcizili jako důvod nebylo ( tak jasně, že byly úplně jiné, ale to nikoho nemusí zajímat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.5.14 08:56

Záleží na situaci a také na faktorech, které ho k zahýbání vedli, zda šlo o sex nebo o vztah.. Já jsem nevěru nebo tak na půl nevěru odpustila, vyříkali jsme si upřímně co nám na sobě vadí co ho k tomu vedlo. Rozhovor musí, ale být upřímný a beze strachu že druhé osobě ublížíte. Ono to bolí, ale čas je v tomto případě lék. Já jsem si připustila své chyby a pochopila co vlastně muže dělá muže a na druhou stranu on dělal vše pro to aby si získal mou důvěru a trpěl mé žárlivé sceny a proklepávání, říkal: Můžu si za to sám. Pomohl mi získat si mou důvěru a nyní mu věřím na stodvacet procent. Nikdy nevěra neznamená že zklamal partner, ale my. To si ženské uvědomte. Chlapy jsou jako malý děti nebo dom. mazlíčci, které mají své potřeby a vyžadují určité věci a tím nemám namysli jen sex. My jsme s partnerem došli ke vztahu kdy nejsme jen rodiče a partnery které spolu řeší jen organizační a rodinné věci. Jsme si pro sebe jak partnery, ale také kamarádi, kteří se v některých situacích svěřují co je trápí. Sedneme si spolu zajdeme si někam bez dětí a jednáme spolu jakoby si chlapy zašli na pivo a řešili takové ty věci. Po těchto situacích vydedukuji co mu třeba vadí co mu schází a snažím se přizpůsobit. Takto to funguje i na druhé straně, prostě máme potřebu stále si druhého něčím získávat, nejen vedle sebe žít. Odpustit nevěru je těžké a nelehká záležitost, ne každá osoba se s ní vyrovná. Důležité je se společně dopídit proč se to stalo a uvědomit si co pro sebe znamenáte. Důležité je aby to tak cítila i druhá osoba a snažila se pomoci ten vztah vylečit. Pokud to tak není a partner nad tím mávne rukou není na co čekat. Udělá to znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.5.14 08:56
@karfice píše:
Nekecá, ty složenky jsem viděla, dostává příspěvky na bydlení, hmotku, přídavky na dítě. Bydlí v 2+1 v podnájmu, platí 8 nájem (se vším všudy) 8 jí zůstane na celý měsíc a světe div se, když má ještě paušál, na cigára, na jídlo, platí školku. Sice žije ze dne na den, 3 dny před tím, než jí dorazí socka sice nic nemá ale z 16 tisíc výjde v pohodě.

Není možná. Svůj příjem má nulový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.5.14 08:58

Add. peníze - myslím, že je to taky hodně naivní představa - 16tis. jestli skutečně dostává - vyzní jako dost, ale i tak, jak píšeš, těžko vychází - a to je doma předpokládám - nechodí do práce.
Pokud se někdo snaží žít normálně a chodit do práce, tak je na tom možná ještě hůř. Jsem sama se 2dětmi, nájem mi dělá 9tis., 1.500,– doprava mě do práce a dětí, 1.500,– popl. za školku a jídelnu, telefon do 200,–…na žádné přídavky navíc nedosahuji - protože přeci pracuji :nevim:. Děti bývají dost nemocné, min. 2 měsíce jsem dala za léky přes 3000,– na doplatcích a v práci jsem byla jen pár dní z každého měsíce. Nic nenaspoříme, nikde na výletě jsme poslední půl rok nebyli, neb si to prostě nemůžeme dovolit. Pak se nakupí poplatky za odpad pro všechny, poplatek za školní družinu 600,–, školní kroužky a výlety a je to v pytli…s koncem měsíce vytahuji poslední koruny a modlím se, aby se něco nenadálého nevyvrbilo :| Obdivuji, pokud to někdo zvládá lépe…šetříme i na jídle a doma na energiích, vodě - společné koupání a hromadné splachování je samozřejmostí…ač si to třeba někdo neumí představit. Jen jsem tím chtěla napsat, že to není žádný med, zůstat s dětmi sama. Za trpění v domáci tyranii to stojí, ale pokud to nějak jinak ještě jde, je dobré kalkulovat a třeba i něco zkousnout :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.5.14 09:17

Mno dobře, jenže ted má třeba volno a není doma??? Když se sem přijde vyspat, jen pozdraví a to je veškerá komunikace…on je ted štastný a nic řešit zřejmě nechce, ale tohle přeci není normální, aby chlap věděl, že doma má rodinu a kašle na ní a trajdá si někde po venku??? nepochopím jejich mozkové pochody, nemá snahu nic řešit, nemá snahu začít komunikovat…cítím se jako kdybych provedla něco já…a přitom on opustil rodinu, kterou tak strašně chtěl pro štěstí…chlapi jsou slabý, utíkaj, neradi řeší…ale ty musíš ustát vše? tak co jako ted dělat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
21.5.14 09:36

@Bája1983 Vyraž ho z baráku. Ona je vdaná, k ní asi těžko bude moct jít. Ono pár nocí po kamarádech ho probere. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
21.5.14 09:53

Bájo: Odpovídáš si sama…je to tak → musíš vše ustát. Bohužel, neříkám, že většina, či menšina…ale znám několik takových chlapů -kteří mají fajn rodinku, se kterou se ukazují, prezentují všude společné fotky, jsou pyšní na to, že i nosí snubák třeba…ale pak si razí ne moc prezentovanou teorii, že každý potřebuje určitý relax a ač jsou na svoji manželku pyšní a mají ji rádi, tak mají „bokovku“ :zed: :| Jsou to takový sobečkové, kteří si buď myslí, že žena se baví a relaxuje samotnou péči o rodinu a děti a oni jsou Ti ublížení chudáčci, kterí musí ke svému hýčkání a utěšování mít jinou dámskou náruč…nebo zkrátka myslí jen na sebe a svoji pohodičku. ego… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.14 14:53

Samozřejmě dotaz vkládám anonymně :roll:… Je tu někdo kdo byl nevěrný a nepřišlo se na to? Jde mi o to, měla jsem poměr s mužem, bylo to komplikované, spíše mi vyhrožoval a já s nim proto spala, vím, ze jsem byla jedna z hruba jeho 20 - 30 milenek, kamarádek. Byl ze světské rodiny, měl manželku, takže samozřejmě něco jako nevěra u nej nesmělo přijít v úvahu, natož u jeho manželky. Nas,,poměr" skončil před cca 16cti měsíci. A já jsem teď momentálně v nějakém období a přemýšlím, zda po takové době se to provalí? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 14:55
@Anonymní píše:
Samozřejmě dotaz vkládám anonymně :roll:… Je tu někdo kdo byl nevěrný a nepřišlo se na to? Jde mi o to, měla jsem poměr s mužem, bylo to komplikované, spíše mi vyhrožoval a já s nim proto spala, vím, ze jsem byla jedna z hruba jeho 20 - 30 milenek, kamarádek. Byl ze světské rodiny, měl manželku, takže samozřejmě něco jako nevěra u nej nesmělo přijít v úvahu, natož u jeho manželky. Nas,,poměr" skončil před cca 16cti měsíci. A já jsem teď momentálně v nějakém období a přemýšlím, zda po takové době se to provalí? :oops:

zatloukat, zatloukat :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 14:55
@Anonymní píše:
Samozřejmě dotaz vkládám anonymně :roll:… Je tu někdo kdo byl nevěrný a nepřišlo se na to? Jde mi o to, měla jsem poměr s mužem, bylo to komplikované, spíše mi vyhrožoval a já s nim proto spala, vím, ze jsem byla jedna z hruba jeho 20 - 30 milenek, kamarádek. Byl ze světské rodiny, měl manželku, takže samozřejmě něco jako nevěra u nej nesmělo přijít v úvahu, natož u jeho manželky. Nas,,poměr" skončil před cca 16cti měsíci. A já jsem teď momentálně v nějakém období a přemýšlím, zda po takové době se to provalí? :oops:

ja a x krat…nikdy se to neprovalilo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 14:56
@Anonymní píše:
ja a x krat…nikdy se to neprovalilo…

Nebyla jsi se toho, ze by dotyčný kontaktoval tvého partnera/manžela? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 14:58
@Anonymní píše:
Nebyla jsi se toho, ze by dotyčný kontaktoval tvého partnera/manžela? :oops:

to urcite ne, vzdy si musis vybrat tak, abys v tomhle mohla dotycnymu verit…nikdy nikdo nekontaktoval partnera…a i kdyby… zatloukat, zatloukat!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 14:58

Ahoj, měla jsem asi týdenní románek, který se zakopal pod zem. Vytáhla to asi po 3 letech jedna „kamarádka“, dokonce se mojemu přiznal i dotyčný, ale stejně jsem to uhrála 8)
Ne ze bych na to byla pyšná, to ne. Omlouvám si to pauzou :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí