Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lima69
30.11.14 14:58
@Anonymní píše:
Nebyla jsi se toho, ze by dotyčný kontaktoval tvého partnera/manžela? :oops:

a on oněm ví?:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 14:59

@Lima69 Ví ona se i část provalila, já slíbila, ze to ukončim, jenže to pak trvalo jeste další 2-4 měsíce :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj, měla jsem asi týdenní románek, který se zakopal pod zem. Vytáhla to asi po 3 letech jedna „kamarádka“, dokonce se mojemu přiznal i dotyčný, ale stejně jsem to uhrála 8)
Ne ze bych na to byla pyšná, to ne. Omlouvám si to pauzou :oops:

U mě to nikdo nevi, nesvěřila jsem se NIKDY, NIKOMU!

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:01
@Anonymní píše:
@Lima69 Ví ona se i část provalila, já slíbila, ze to ukončim, jenže to pak trvalo jeste další 2-4 měsíce :oops:

a proč jsi to přiznala? :P

• Citovat
  • Upravit
Lima69
@Anonymní píše:
U mě to nikdo nevi, nesvěřila jsem se NIKDY, NIKOMU!
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Anonymní píše:
to urcite ne, vzdy si musis vybrat tak, abys v tomhle mohla dotycnymu verit…nikdy nikdo nekontaktoval partnera…a i kdyby… zatloukat, zatloukat!!!

Když tohle je chlap, kterému nevim udá věřit či nevěřit, měl všechno těžce pod palcem :nevim: proste ze světské rodiny no :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:02
@Anonymní píše:
@Lima69 Ví ona se i část provalila, já slíbila, ze to ukončim, jenže to pak trvalo jeste další 2-4 měsíce :oops:

ja bych zatloukala a zatloukala…proc by to chtel ex milenec rict, to nejak nechapu?
Ja mela x milencu, vzdy slo jen o sex, manzel mozna obcas necotusil, ale u nas to nikdy nebyl ideal a ani jsem nemela moc vycitky vuci nemu…a to jsem mivala dlouhodobe vztahy ale bez citu, jen kamaradi :D
strach jsem nekdy mela, nekdy nemela, spis z kamaradky ktere se nedalo verit a obcas delala aliby takze toho se vyvarovat, dnes bych o tom ze nekoho mam uz nerekla NIKOMU!!!

ale rikam, vzdycky zapirat pokud to nevidi dotycny na vlastni oci, nepriznala bych se nikdy! :D

annonymni N.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:03

@Lima69 Je to na dlouho, a já to nepřiznala. Oni si zavolali, respektive ten světský, manželovi a vyhrožoval manželovi, ze jestli mi bude ubližovat a já se budu trápit, bude mít problémy! Manžel se ho bal a tak nějak mi,,odpustil" :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:05
@Anonymní píše:
ja bych zatloukala a zatloukala…proc by to chtel ex milenec rict, to nejak nechapu?
Ja mela x milencu, vzdy slo jen o sex, manzel mozna obcas necotusil, ale u nas to nikdy nebyl ideal a ani jsem nemela moc vycitky vuci nemu…a to jsem mivala dlouhodobe vztahy ale bez citu, jen kamaradi :D
strach jsem nekdy mela, nekdy nemela, spis z kamaradky ktere se nedalo verit a obcas delala aliby takze toho se vyvarovat, dnes bych o tom ze nekoho mam uz nerekla NIKOMU!!!

ale rikam, vzdycky zapirat pokud to nevidi dotycny na vlastni oci, nepriznala bych se nikdy! :D

annonymni N.

Jsou takové věci treba jako sms :oops:, které určitě věci mohou dokazovat :nevim: Já to proste nikdy nikomu neřekla :nevim: a od těch 16ti měsíců zpět, jsem nic podobného neudělala…

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:08
@Anonymní píše:
Jsou takové věci treba jako sms :oops:, které určitě věci mohou dokazovat :nevim: Já to proste nikdy nikomu neřekla :nevim: a od těch 16ti měsíců zpět, jsem nic podobného neudělala…

sms zásadně hned mazat, a nezačínat si s někým z blízkosti známých :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:08
@Anonymní píše:

tak musis doufa ze nic takoveho dotycny uz nikde nema :nevim:

annonymni N.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:09
@Lima69 píše:
sms zásadně hned mazat, a nezačínat si s někým z blízkosti známých :mrgreen: :mrgreen:

Což o to, já sms všechny smazali, maily, obrázky - já nemám NIKDE - NIC :oops: - ale bojím, se ze ten druhy ano :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:10
@Anonymní píše:
tak musis doufa ze nic takoveho dotycny uz nikde nema :nevim:annonymni N.

No to mi moc nepomáhá :roll:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:10
@Anonymní píše:
Což o to, já sms všechny smazali, maily, obrázky - já nemám NIKDE - NIC :oops: - ale bojím, se ze ten druhy ano :zed:

tak se zeptej? on tě chce zpět? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:12

@Lima69 Jsme bez kontaktu, absolutně! A nehodlám se mu připomínat, on hlavně se mi nemá jak ozvat, nemá na mě kontakt.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky