Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Její manžel nevím, zdali to ví, ale třeba kdyby věděl, by jí rozbil hubu aspon
Manželství do té doby než jsme to zjistila fungovalo normálně, mám pocit, že to táhl s oběma naráz…nevím nic, protože scény dělat nebudu a zatím se nerozmluvil, pozdraví nechá peníze, přespí…nevím nic
@Bája1983 píše:
Její manžel nevím, zdali to ví, ale třeba kdyby věděl, by jí rozbil hubu asponManželství do té doby než jsme to zjistila fungovalo normálně, mám pocit, že to táhl s oběma naráz…nevím nic, protože scény dělat nebudu a zatím se nerozmluvil, pozdraví nechá peníze, přespí…nevím nic
Si začni z jeho peněz dělat zásoby „pro strýčka příhodu“.
A víkendy je taky fuč se slečnou nádhernou?
Jeden víkend v práci, druhej víkend má mít holku (ale většinou jde taky do práce, chybí jim jeden člověk..dělá šichty navíc) většinou má jen pátek volný a to jede pro holku, kterou dává k babičce…a ted jí neměl vůbec (což chápu, má bejt od PÁ do NE u něj a né u babičky)…doma není vubec a ani nidky moc nebyl, na co mi pomoct, radši bude v práci a já tu trčím a starám se o dítě…a když má náhodou volno, jede do pryč…on si může přeci odpočinout, ale já ne (já musím makat nonstop) a když si ho náhodou vzal, abych si jako odpočinula za hodinu byli zpátky
A v tom volnu jsme samozřejmě uklízela, prala, vařila apod…jedno z toho neuděláš a jsi lenivá…nechápu, kde berou tu moc…že jim vše projde a ty si nemůžeš nic dovolit ![]()
@Bája1983 píše:
A v tom volnu jsme samozřejmě uklízela, prala, vařila apod…jedno z toho neuděláš a jsi lenivá…nechápu, kde berou tu moc…že jim vše projde a ty si nemůžeš nic dovolit
Jednoduše oni můžou, protože přepokládají, že ty se vždy o dítě postaráš! Oni mají na starost milenku a né starost o děti.
To mají dobře zařízený co? Ty budeš celej život starat se a makat a oni budou pracovat a ve volnu odpočívat a nebo budou s milenkou (protože ta po něm nic nechce, je usměvavá a s tou je přece nejlépe) jo a když mu koupí sem tam nějakej dáreček, tak je úplně perfektní…ty jen otravuješ s penězma, protože chceš vše poplatit…tak to je, na ho.no systém vymyšlenej ![]()
To je jasný, že každej bude utíkat, když doma je jen trápení s penězma…už aspon vím, kam je cpal…a bylo mi to divný…to nepochopíš…vlastní dítě a vlstní ženu, vymění za…
takový krásný miminko, u porodu jsem měla velké komplikace, byla jsme ráda, že jsem naživo (2× operace za týden), jak ti slibuje a pak takhel dopadneš…ničeho si nevážej, jen radost tu mají rádi, ale jak jsou starosti, jsou slabý a jdou do řitě…obrátěj se zády
@Bája1983 Proto chci dítě, ale nejdříve se chci zabezpečit, protože počítám s tím, že mě chlap opustí a já nechci škudlit každou korunu, abych přežila do „zítřejšího dne“.
Takže za mě… ještě cca 300tisíc, ať mám jistotu, že když mě chlap opustí, tak budu mít moc na zaplacení nájmu, jídla atd…
JJ, člověk tomu druhému důvěřuje…pak tě to akorát tak srazí na kolena, ale co, mám krásného kluka zdravého a hold si budeme užívat. Uvidíme, jak to vše dopadne. ![]()
@Lili píše:
16000,–nekeca ti nahodou?
Nekecá, ty složenky jsem viděla, dostává příspěvky na bydlení, hmotku, přídavky na dítě. Bydlí v 2+1 v podnájmu, platí 8 nájem (se vším všudy) 8 jí zůstane na celý měsíc a světe div se, když má ještě paušál, na cigára, na jídlo, platí školku. Sice žije ze dne na den, 3 dny před tím, než jí dorazí socka sice nic nemá ale z 16 tisíc výjde v pohodě.
@karfice píše:
Nekecá, ty složenky jsem viděla, dostává příspěvky na bydlení, hmotku, přídavky na dítě. Bydlí v 2+1 v podnájmu, platí 8 nájem (se vším všudy) 8 jí zůstane na celý měsíc a světe div se, když má ještě paušál, na cigára, na jídlo, platí školku. Sice žije ze dne na den, 3 dny před tím, než jí dorazí socka sice nic nemá ale z 16 tisíc výjde v pohodě.
Ja tomu proste neverim byla jsem v podobne situaci a videla jsem jak to dnes chodi v realu, jen lidi kolem me si mysleli buh vi co mi nedavji
@Lili píše:
Ja tomu proste neverim byla jsem v podobne situaci a videla jsem jak to dnes chodi v realu, jen lidi kolem me si mysleli buh vi co mi nedavji
Nevěř, když si to umíš vyběhat, tak ty dávky dostaneš! Já to viděla na vlastní oči, chodí jí 3 šeky!
Navíc je na bytě hlášená jen ona a její dcera, takže se nezapočítavají žádné jiné příjmy od nikoho jiného. Ona nemá nic, takže jí stát dává tolik peněz. Ale co vím, tak jen nějakých 70 měsíců můžeš dostávat přídavky na bydlení? Pak už nic? Jako není to napořád.
@karfice píše:
Nevěř, když si to umíš vyběhat, tak ty dávky dostaneš! Já to viděla na vlastní oči, chodí jí 3 šeky!
Navíc je na bytě hlášená jen ona a její dcera, takže se nezapočítavají žádné jiné příjmy od nikoho jiného. Ona nemá nic, takže jí stát dává tolik peněz. Ale co vím, tak jen nějakých 70 měsíců můžeš dostávat přídavky na bydlení? Pak už nic? Jako není to napořád.
Neverim protoze jsem to prozila a a vim jak se vyplaci napr hmotna nouze atd. a nerekla bych ze si nedokazi nic vybehat
@Lili píše:
Neverim protoze jsem to prozila a a vim jak se vyplaci napr hmotna nouze atd. a nerekla bych ze si nedokazi nic vybehat
Tak nevěř, je mi tě líto. Dostává 3 kusy šeků (hmotku, přídavky na nezaopatřené dítě, příspěvek na bydlení) - 16 tisíc celkem.