Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Což o to, já sms všechny smazali, maily, obrázky - já nemám NIKDE - NIC- ale bojím, se ze ten druhy ano
@Anonymní píše:
@Lima69 Jsme bez kontaktu, absolutně! A nehodlám se mu připomínat, on hlavně se mi nemá jak ozvat, nemá na mě kontakt.
nejak nechapu ze to zrovna dneska resis
proste musis doufat ze ne a ze i kdyby tak to nerekne, neukaze, atd…
me se tohle nikdy nestalo, proste oni neznali manzela a manzel je…ani jmeno takze jsem verila, ze nikdo z nich si pusu na spacir nepusti a kdyz tak ne jemu, ono to neni tak jendoduchy prijit a rict…hele spim s tvou zenou ![]()
@Lima69 ví v jiném časovém období
kdyby věděl, ze to pokračovalo je to hrůza… Respektive konec
@Anonymní píše:
nejak nechapu ze to zrovna dneska resisproste musis doufat ze ne a ze i kdyby tak to nerekne, neukaze, atd…
me se tohle nikdy nestalo, proste oni neznali manzela a manzel je…ani jmeno takze jsem verila, ze nikdo z nich si pusu na spacir nepusti a kdyz tak ne jemu, ono to neni tak jendoduchy prijit a rict…hele spim s tvou zenou
Proste mě to nějak přepadlo
což o to přijít, ale napsat treba mail, sms cokoli ![]()
@Anonymní píše:
nejak nechapu ze to zrovna dneska resisproste musis doufat ze ne a ze i kdyby tak to nerekne, neukaze, atd…
me se tohle nikdy nestalo, proste oni neznali manzela a manzel je…ani jmeno takze jsem verila, ze nikdo z nich si pusu na spacir nepusti a kdyz tak ne jemu, ono to neni tak jendoduchy prijit a rict…hele spim s tvou zenou
Ale já už s nikým nespim, nepisi si, kontakt neudrzuji. Naposled se mi ozval loni v červnu, já neodepsala a on už se neozval…a pak jsem změnila po roce číslo.
@Lima69 ANI NÁHODOU! Já si pravé uvědomila JAKÁ OHROMNÁ CHYBA TO CELE BYLO! Jsem teď šílené šťastná ![]()
@Anonymní píše:
@Lima69 ANI NÁHODOU! Já si pravé uvědomila JAKÁ OHROMNÁ CHYBA TO CELE BYLO! Jsem teď šílené šťastná
tak to fakt neřeš. je to už 16 měsíců!!!
![]()
@Anonymní píše:
@Lima69 Myslíš, ze čím déle to je, tím je menší pravděpodobnost?
určitě. čím víc budeš nervozní, budeš dělat chyby a na sebe upozorníš!
![]()
@Anonymní píše:
@Lima69 Tak díky…kez bych ten čas mohla vrátit
hlavně otoč list a jdi dál. zaměř se na něco co tě bude těšit. ![]()
@Anonymní píše:
@Lima69 narozeni prcka
no tak vidíš, to je ta nejlepší zpráva gratuluju. ![]()
tak bych to neřešila jestli o tebe už nemá zájem. jo kdyby tě vydíral tak to je jiná, ale manžel už to stejně ví tak co.