Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lima69
30.11.14 15:15
@Anonymní píše:
@Lima69 Jsme bez kontaktu, absolutně! A nehodlám se mu připomínat, on hlavně se mi nemá jak ozvat, nemá na mě kontakt.

tak bych to neřešila jestli o tebe už nemá zájem. jo kdyby tě vydíral tak to je jiná, ale manžel už to stejně ví tak co. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:16
@Anonymní píše:
Což o to, já sms všechny smazali, maily, obrázky - já nemám NIKDE - NIC :oops: - ale bojím, se ze ten druhy ano :zed:
@Anonymní píše:
@Lima69 Jsme bez kontaktu, absolutně! A nehodlám se mu připomínat, on hlavně se mi nemá jak ozvat, nemá na mě kontakt.

nejak nechapu ze to zrovna dneska resis :nevim: proste musis doufat ze ne a ze i kdyby tak to nerekne, neukaze, atd…
me se tohle nikdy nestalo, proste oni neznali manzela a manzel je…ani jmeno takze jsem verila, ze nikdo z nich si pusu na spacir nepusti a kdyz tak ne jemu, ono to neni tak jendoduchy prijit a rict…hele spim s tvou zenou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:17

@Lima69 ví v jiném časovém období :oops: kdyby věděl, ze to pokračovalo je to hrůza… Respektive konec

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:18
@Anonymní píše:
nejak nechapu ze to zrovna dneska resis :nevim: proste musis doufat ze ne a ze i kdyby tak to nerekne, neukaze, atd…
me se tohle nikdy nestalo, proste oni neznali manzela a manzel je…ani jmeno takze jsem verila, ze nikdo z nich si pusu na spacir nepusti a kdyz tak ne jemu, ono to neni tak jendoduchy prijit a rict…hele spim s tvou zenou :mrgreen:

Proste mě to nějak přepadlo :nevim: což o to přijít, ale napsat treba mail, sms cokoli :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:19
@Anonymní píše:
me se tohle nikdy nestalo, proste oni neznali manzela a manzel je…ani jmeno takze jsem verila, ze nikdo z nich si pusu na spacir nepusti a kdyz tak ne jemu, ono to neni tak jendoduchy prijit a rict…hele spim s tvou zenou :mrgreen:

Ale já už s nikým nespim, nepisi si, kontakt neudrzuji. Naposled se mi ozval loni v červnu, já neodepsala a on už se neozval…a pak jsem změnila po roce číslo.

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:20

Ruku na srdce, chceš znovu navázat kontakt? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:21

@Lima69 ANI NÁHODOU! Já si pravé uvědomila JAKÁ OHROMNÁ CHYBA TO CELE BYLO! Jsem teď šílené šťastná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:22
@Anonymní píše:
@Lima69 ANI NÁHODOU! Já si pravé uvědomila JAKÁ OHROMNÁ CHYBA TO CELE BYLO! Jsem teď šílené šťastná :srdce:

tak to fakt neřeš. je to už 16 měsíců!!! :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:40

@Lima69 Myslíš, ze čím déle to je, tím je menší pravděpodobnost?

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:43
@Anonymní píše:
@Lima69 Myslíš, ze čím déle to je, tím je menší pravděpodobnost?

určitě. čím víc budeš nervozní, budeš dělat chyby a na sebe upozorníš! :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.14 15:46

@Lima69 Tak díky… :hug: kez bych ten čas mohla vrátit :cert:

• Citovat
  • Upravit
Lima69
30.11.14 15:49
@Anonymní píše:
@Lima69 Tak díky… :hug: kez bych ten čas mohla vrátit :cert:

hlavně otoč list a jdi dál. zaměř se na něco co tě bude těšit. :kytka: