Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
20.5.14 10:08

Vím to od pátka, ale o o tom, že to já vím, ví on až od soboty a od té doby je na mě nepříjemnej…udělala jsme asi chybu, ale byla jsem v šoku a dotyčné volala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 10:12

Je pravda, že mám svázané ruce…MD, úvěr na byt…manžel…musím ho tu trpět a víceméně nechat si ho dělat co chce on :( to je tak nespravedlivý, když se ženská 24 hodin denně stará o dítě a on ti udělá takovou botu a pak je ještě on hnusnej, místo aby se omluvil a nebo cosi…když je chlap zblblej, nic ti nepomůže…kort, když s tou ženskou dělá denně 14 hodin v práci…nemáš šanci ho z toho vytáhnout :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 10:37
@Bája1983 píše:
Je pravda, že mám svázané ruce…MD, úvěr na byt…manžel…musím ho tu trpět a víceméně nechat si ho dělat co chce on :( to je tak nespravedlivý, když se ženská 24 hodin denně stará o dítě a on ti udělá takovou botu a pak je ještě on hnusnej, místo aby se omluvil a nebo cosi…když je chlap zblblej, nic ti nepomůže…kort, když s tou ženskou dělá denně 14 hodin v práci…nemáš šanci ho z toho vytáhnout :,(

Zaláskovaný v práci! To můj bývalý udělal taky (akorát jsem neměla dítě). Zamilovanost za rok přešla a pán si nabil hubu.
Je v háji, když máš svázané ruce, ale na druhou stranu i on je otec, takže mu řekni, že tento víkend chceš mít volný, on bude od pátku do neděle hlídat (může i s milenkou) :lol:

• Citovat
  • Upravit
karfice
20.5.14 10:39

@Bája1983 úvěr na byt je psán na tebe?

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 10:44

Ano byt je psanej jen na mě ;) taky proto je to jeden z duvodů, proč ho tu musím trpět…když už je tak sobeckej, tak at aspon ten malej něco má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 10:45

MNo, jenže on má i dceru z prvního manželství, a tu má právě jednou za 14 dní, tak to by měl obě děti i psa :) to jsme zvědavá, co na to řekne :D Hádám něco v tom stylu, jakože psa nechtěl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 10:46

Tak psa si vezmu kdyžtak, ale s tím volnem je to dobrej nápad…i kdyby jsem si psa měla vzít s sebou :D Jen at se stará :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 10:50
@Bája1983 píše:
Tak psa si vezmu kdyžtak, ale s tím volnem je to dobrej nápad…i kdyby jsem si psa měla vzít s sebou :D Jen at se stará :D

Však proč by sis neměla odpočinout? Pěkne mu dnes řekni, ať si na víkend nic neplánuje, bude se starat o děti, psa a ty mezitím můžeš na výlet, za rodiči. A může se stavit i za milenkou s dětmi, možná bude milenka nadšená, až bude muset trávit čas s cizími dětmi.

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 11:02

No víkend to asi nebude, protože chodí do práce (teda aspon to tvrdí), ale má volno i v týdnu :) dělá dlouhý krátký týden…takže to udělám v nějakém jeho volnu…hádám, že mi den předem řekne, že musí do práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 11:05
@Bája1983 píše:
No víkend to asi nebude, protože chodí do práce (teda aspon to tvrdí), ale má volno i v týdnu :) dělá dlouhý krátký týden…takže to udělám v nějakém jeho volnu…hádám, že mi den předem řekne, že musí do práce :D

Kecy, mu řekni ty máš dnes volno, prima! Tady máš dítě, já se vrátím večer. Čau.

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 11:38
@karfice píše:
Kecy, mu řekni ty máš dnes volno, prima! Tady máš dítě, já se vrátím večer. Čau.

Zkusím to no :) jednoduché to asi nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 11:45
@Bája1983 píše:
Zkusím to no :) jednoduché to asi nebude :(

Jak jsem psala, milenka je pro něj přednější, je šukézní, krásná, nemá starosti narozdíl od tebe a dokonce jej neúkoluje hlídáním dětí.
Jste manželé?

• Citovat
  • Upravit
239
20.5.14 11:47

Jsme :,( Kdybychom nebyli, vyhodím ho z bytu, takhle nemám šanci :,( Navíc bez jeho peněz to nedám prostě a chci aby ten kluk ten byt jednou dostal :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.5.14 11:48

Všechno toleruju kvůli tomu malému, musím to prostě ustát :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 11:50
@Bája1983 píše:
Všechno toleruju kvůli tomu malému, musím to prostě ustát :,(

A jak dlouho to budeš tolerovat 3,7,10,18 let? On sám s milenkou nepřestane!
Takže toto začni řešit. Přeci doma nebudeš chlapovi vyvařovat, uklízet a on mezitím bude přenocovat u milenky??,
Nebudeš si přeci kvůli penězům vydržovat doma děvkaře??? Nebo snad jo? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí