Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.4.14 14:15

Nevím, jestli mi lže už přes rok tak potěš koště…jsem doma 2 rokem na mateřské…celý den, mám čas vše řešit a rozpitvávat do detailů a minut že není doma…spíš si připadám jak paranoidní:(promlouváme už celou tu dobu pořád dokolečka…stále tvrdí, že mě moc miluje…máme dceru, jsme též manželé už 5 let.
Vždycky to na chvíli přejde…je vše v pohodě…on je většinu času doma, nikam nechodí, když už tak jdeme společně, pouze chodí do práce a domů. Víkendy celé jsme vždy spolu, nevím ani kdyby to dělal…jediné co tak že v práci! On je už ale naštvaný…řešit to nechce…řekl mi milionkárt jak to je a já to nedokážu prý pochopit. Chceme savět nový dům atd. Nic tomu nenasvědčuje, ale…člověk nechce být za vola no:(

• Citovat
  • Upravit
6203
29.4.14 17:05

No a co ti řekl na to, že má profil na erotické seznamce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 17:16

To si tenkrát prý udělal, ale ani tam nebyl a nepsal nikomu! Pak jste to společně smazali…e od té doby na nic takového neleze to vím…

Spíš mi řekněte, když perete a otáčíte prádlo narub, já to dělám…je na trenkách či slipech vašich chlapů třeba kapka spermatu nebo co to je? Bývá to tam občas a nevím zda to není po sexu ta kapka a se mnou třeba sex není:(???
Nejsem fetišista…jen jsem na to párkrát při praní narazila…

• Citovat
  • Upravit
2445
29.4.14 17:58
@Anonymní píše:
Pročítám to celé…a chtěla bych také radu…:
Nevím, zda je mi manžel nevěrný…mám jen takovéto tušení…už asi přes rok…začalo to tím, že jsem našla profil na erotické seznamce…a od té doby se vezu…pořád zkoumám, prověřuji zda někoho má nebo ne…jsem z toho zoufalá…přitom nemám vlastně prokazatelný důkaz…už jsme se milionkrát pohádali…stále tvrdí, že jsem žárlivá, že on nikoho nemá…že to není normální takhle ho stále podezřívat…napíšete asi at´si dojdu k psychologovi, ale chci to zvládnout sama…nejsem blázen…jen ten šestý smysl, mě nikdy dříve nezklamal…teď nemohu uvěřit tomu, že si vše jen nalhávám a sama tomu věřím:(
Děkuji :pocitac:

Mě můj šestý smysl nezklamal nikdy. Dříve či později se mi to potvrdilo. Přestaň dávat žárlivost najevo, chlap přestane být ve střehu a třeba na něco opravdu přijdeš.
Držím palce ať se to urovná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 19:23

Jenže on ve střehu není, telefon si nehlídá, nedbá na sebe víc než dřív, nikam nechodí-většinou doma spí, ptž vstává ve 3h ráno každý den…na druhou stranu se tomu nedá věřit, že by měl někoho bokem…leda že tenkrát nějakou jendorázovku a teď už mi prostě ten smysl houká pořád:)

• Citovat
  • Upravit
239
19.5.14 21:50

Nevěra

Ahojda všem, jsem totál v kelu, manžel si naše známost (já na MD s 1,5r synkem), podle sms…co jsme si přečetla to bere opravdu vážně a já nevím, co mám dělat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
19.5.14 22:57
@Bája1983 píše:
Ahojda všem, jsem totál v kelu, manžel si naše známost (já na MD s 1,5r synkem), podle sms…co jsme si přečetla to bere opravdu vážně a já nevím, co mám dělat? :(

To je tady asi desátá diskuze aktuálně o tom, že chlap se zamiloval jinde a opouští ženu s dítětem (dětmi). Začínám mít pocit, že je to normální. Chlap opouští dítě a rodinu aby se nemusel starat, protože milenka děti nemá, je šukézní, usměvavá, bezproblémová a taky mu kdykoliv podrží. K tomu se sebere s celou výplatou, příjmama a pak posílá minimum na alimentech. Se zbytek si užívá s milenkou. To je fakt nějaký nový trend.
Jak dlouho to s tou svou milenkou táhne?
Už jako bydlí s spolu nebo s tebou?

• Citovat
  • Upravit
59421
19.5.14 23:18

@Bája1983 :? zeptala bych se ho co to má znamenat a jak to hodlá řešit :?. Na dvou židlích sedět nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
19.5.14 23:22
@Markéta80 píše:
@Bája1983 :? zeptala bych se ho co to má znamenat a jak to hodlá řešit :?. Na dvou židlích sedět nemůže.

Věř mi, že může sedět i na třech židlích! Chlap je schopen protahovat a namlouvat každé jak milence tak i manželce, že to s tou druhou ukončí. Sama to zažila má kamarádka. 2 roky jí ten její sliboval, že to s milenkou ukončí. Neukončil - až jej sama vykpla.

• Citovat
  • Upravit
59421
19.5.14 23:32

@karfice tak se musí zapojit manželka do řešení, blbce bych ze sebe nedělala :cert: :cert:, určitě bych nečekala až se on konečně rozhoupe :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
19.5.14 23:37
@Markéta80 píše:
@karfice tak se musí zapojit manželka do řešení, blbce bych ze sebe nedělala :cert: :cert:, určitě bych nečekala až se on konečně rozhoupe :jazyk:

Každá je tady odvážná a říká, jak by hned chlapa vykopla, kdyby zjistila, že šuká jinde a přitom 99,9% žen (kor s dítětem, dětmi) to není schopná udělat! Raději čeká v nejistotě a čeká, že to vyřeší ten chlap.

• Citovat
  • Upravit
59421
19.5.14 23:43

@karfice s tim taky počítají ale to si každý musí srovnat v hlavě co chce, pro mě je nevěra důvod k ukončení manželství. Byla by tam okamžitá ztráta důvěry a nedokázala bych to přejít že se to prostě stává :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
19.5.14 23:44
@Markéta80 píše:
@karfice s tim taky počítají ale to si každý musí srovnat v hlavě co chce, pro mě je nevěra důvod k ukončení manželství. Byla by tam okamžitá ztráta důvěry a nedokázala bych to přejít že se to prostě stává :jazyk:

Jak píšu, 99% to neudělá hned, navíc si ty ženy uvědomují, že když jím odejde chlap, tak odejde i s celkovým příjmem. Tím pádem trpí i milenku, jen když budou mít chlapa doma.

• Citovat
  • Upravit
59421
19.5.14 23:51

@karfice a i tak je vysoká rozvodovost, někdo to nakonec rozsekne ;), někdy i milenka. je jasné že jsou ženský co to tiše tolerují aby nepřišli o svůj standard ale stejně většinou ten chlap chce mít milenku tajně ale doma aby se nic neřešilo jak se to provalí tak je to vždy průser a jak jsou tam i děti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
20.5.14 08:58
@Markéta80 píše:
@karfice a i tak je vysoká rozvodovost, někdo to nakonec rozsekne ;), někdy i milenka. je jasné že jsou ženský co to tiše tolerují aby nepřišli o svůj standard ale stejně většinou ten chlap chce mít milenku tajně ale doma aby se nic neřešilo jak se to provalí tak je to vždy průser a jak jsou tam i děti :?

Je blbé, že chlapi jsou tak naprogramovaní. Doma mají servis, manželky se jím starají o děti a chlapi neví co roupama a hledají vzrůšo jinde. A hlavně to umí perfektně tutlat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky