Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
7.3.14 13:27
@Anonymní píše:
On je celý náš příběh složitý. Je fakt, že jsem to tu popsala jen z mé strany to, že já chci odejít. A bydlet k němu po dvouměsících opravdu nehodlám, našla jsem si svoje bydlení. Jen mi tenhle náš „vztah“ otevřel oči a utvrdil v tom, že přítele nemiluji. Ale nechci to doma podat tak, že jsem si našla jiného a odcházím. tak to prostě není. :!

No tak to je jasný, když spíš s někým jiným :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
@Anonymní píše:
On je celý náš příběh složitý. Je fakt, že jsem to tu popsala jen z mé strany to, že já chci odejít. A bydlet k němu po dvouměsících opravdu nehodlám, našla jsem si svoje bydlení. Jen mi tenhle náš „vztah“ otevřel oči a utvrdil v tom, že přítele nemiluji. Ale nechci to doma podat tak, že jsem si našla jiného a odcházím. tak to prostě není. :!

a odešla by jsi i kdyby jsi nepotkala tvého dávného známého? Pokud ano, dobrá, ale podle mě jsi k tomu dospěla, až si se s tímhle vyspala :think: nebo těsně před

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

Anonymní, nepřísluší mi tě soudit. Každopádně mám takový pocit, že jednou svého rozhodnutí zalituješ a zpět už nic nevrátíš. Já mám také malé dítě, s přítelem si v poslední době spíš nerozumím, než rozumím (nedávno ze mne udělal blbce kvůli svatby), ale nedokážu si představit, že bych to tak rázně ukončila kvůli nějaké dvouměsíční známosti. Navíc by u mě asi ani nedošlo vůbec k nějaké známosti bokem :mrgreen:
Co myslíš, že ti to dá? Změní ten tvůj „nový“ něco? Ještě bych to zvážila. O dosavadním partnerovi nepíšeš skoro nic (jestli tě bije, podvádí, živí rodinu, pomáhá doma, miluje vaše dítě…). Možná kdybys napsala něco o otci dítěte, určitě bys dostala lepší rady, jak postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tynkycat

A o co jinýho než o sex jde po tak krátké době? ;) děláte snad taky něco jinýho? hlavně se nám tu nesnaž namluvit jak si skvěle rozumíte, jak ho naprosto znáš, jak mu věříš blá blá…stalo se no.. z přítele nedělej vola a řekni mu to, dohodněte se co dál, co malej atd… hlavně mu to řekni, nedivím se ti, že nevíš jak mu to máš říct, když chudák má pocit, že je váš vztah naprosto ok…

• Citovat
  • Upravit
10337
@Anonymní píše:

promiň ale tím že jsi se s ním scházele" z počátku nevinně" jsi mu dala najevo že máš zájem a při tom máš doma dítě a přítele :cert: já bych tě běhnou nazvala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.3.14 13:28

Fakt totálně nechápu proč do 2 měsíční známosti zatahuješ malé dítě. Jestli chceš odejít tak odejdi, najdi si bydlení a neplacej, že milenec miluje tvoje dítě. Tomu prostě nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 13:30

@paola white nevěř, já přece nikoho neprosím aby tomu věřil :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69235
7.3.14 13:32
@Anonymní píše:

prosím tě, asi mě tu možná ukamenujou, ale vzhledem k tomu chlapovi, co máš doma, vzhledem k jeho sebevědomí…pokus se svou novou lásku a svůj sex za trvání vztahu utajit. Jiným chlapem ho asi zraníš maximálně. Jinak, jak to říct šetrně nevím, ale je fajn, že se hned nestěhuješ j novýmu chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142

Samozrejme, ze ten tvuj novy nebude rikat, ze tvoje dite nema rad, i kdyby to byla pravda…Nechce si to s tebou ted rozhazet…
No, pokud to opravdu chces udelat, jsi pevne rozhodnuta, i za cenu, ze te ten tvuj novy opusti a zustanes sama, tak to pritelovi proste rekni, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539

Já jsem možná divná ale mě by nikdy nešlo o mě ale o mé dítě. To je hlavní a to by tě mělo zajímat. Pokud má rád hodně tatku a což asi ano a najednou bude se strejdou(jakoby) tak nevím zda bude mímo štastný. Jiný připad by byl kdyby jste se neměly navzájem rádi nebo přinejhorším by bil dítě ale tohle je jenom poblouznění. No dělej co myslíš ale aby jsi toho pak silně nelitovala. Hlavní prioritu má DÍTĚ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
7.3.14 13:33

Sice je to trošku mimo téma, ale i kdybych cítila, že přítele nemiluji, tak bych si hubu musela nafackovat, kdybych si někoho takto našla a chtěla od dosavadního odejít. On mě prakticky živí, pomáhá i doma, nebýt jeho, tak nedělám školu na mateřské, syna miluje. Hodně žen na mateřské tu píše, že si při mateřské někoho našly. Mi to přijde strašně neférové vůči tomu chlapovi, který dře, aby měla žena na mateřské co do pusy a ona v té době je s jiným. :cert:

Nemluvím teď o zakladatelce, ale o opakujícím se problému „nudím se na mateřské, cítím se nedoceněna, našla jsem si někoho, kdo mě asi miluje a bla bla bla…“ :oops:
Snad mě tu teď nikdo nesežere 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
7.3.14 13:33

Tak kdyz se ti libil uz predtim, tak proc se s nim techtlis az ted? Pocitam ale s tim, ze v te dobe jsi byla svobodna a bezdetna :nevim:.
A ja myslela, ze tohle zenskejm na MD delaj vetsinou svine chlapi a ono ne :zed:. V prispevku mluvis jen o sobe a o kolegovi a jak se zbavit manzela. A co dite??? To te netankuje?
Ale dobre ti maze med kolem huby… nakonec to budes ty, ktera se bude plazit k manzelovi s prosikem a ditetem v naruci. Hodne stesti a hlavne antikoncepci :pankac:

• Citovat
  • Upravit
12743
7.3.14 13:34

Přemýšlíš vůbec o tom jaký vliv to bude mít na tvé dítě? jak se uživíte? Jak se bude vídat s otcem?
Přijde mi že ses prostě zamilovala a letíš trochu přes mrtvoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Levandulina Samozřejmě, že by to neřekl. Ale „našel“ si mě s tím, že doma to dítě prostě mám. Trávíme společně spoustu času a nejspíš bych si všimla, že mu překáží..

• Citovat
  • Upravit
148

Zakladatelko, nedělej unáhlený závěry! Mysli na syna a chlapa co máš doma, je tak špatný a nesnesitelný a opravdu to nemá budoucnost? Pokud jo, tak se odstěhuj, ale hlavně to nedělej jen kvůli tomu milenci…on každý vztah většinou zajede do vyjetých kolejí a stereotypu a zamilovanost vyprchá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí