Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majinka7 píše:
Ahoj, mě zaráží, že jste se potkali před 2.měs. a ty tu píšeš, že miluje Vás, to myslíš asi i syna.Jako tohle mi říct manžel, že mě opouští a že jeho nová láska miluje naše dítě, tak má kudlu v zádech
tak nějak.. za další 2 měsíce tu bude brečet, že nový jí vyhodil, podvádí a čertvícoještě… tohle fakt nepochopim. Lidi se fakt rozcházek kvůli každýmu prdu… Jako vydlábnout se na to, protože si někde zaš***, to je fakt smutný..
@Anonymní píše:
Já přeci neodcházím kvůli sexu? Kde je něco takového nepasné? Člověk vás prosí jqak co nejšetrněji zdělit partnerovi, že odcházím a už by se měly „škvíry zašívat“??
Řekni mu miláčku víš, já jsem běhna a už dva měsíce tě podvádím s kolegou. Zamilovala jsem, odcházím od tebe, ale nebój dítě ti brát fakt nechci
@Anonymní píše:
Já přeci neodcházím kvůli sexu? Kde je něco takového nepasné? Člověk vás prosí jqak co nejšetrněji zdělit partnerovi, že odcházím a už by se měly „škvíry zašívat“??
ale takhle to vyznělo. A jak mu to chceš šetrně říct? Šetrný způsob neexistuje. Jestli to fakt hodláš po 2 měsících sexu udělat, tak je mi ho akorát tak líto. A řekni mu to brzo, čim víc to budeš odkládat, tím horší to bude.
Ty dovolíš po dvouměsíční známosti (byť už se znáte dlouho), aby vídal tvé dítě? Jen tak mimochodem, já neznám do detailu váš případ a ani tvého dosavadního partnera, ale od toho náhradního mi přijde celkem odvážné tvrzení - po tak krátké době - že „vás“ miluje. ![]()
@Anonymní píše:
@Majinka7 Kdyby neměl rád moje dítě, nemohla bych mít ráda já jeho.
a ty to poznáš po takové chvilce, jo? Hem, tak to je fakt hustý.. twl.. neskutečný toto.
@Anonymní píše:
a tohle se dá nějak šetrně sdělit? jestli ano, počkám si tu na odpověď. Jinak teda vzali jste to hopem, během 2.měs. zahodit dosavadní život…
@Anonymní píše:
no jako promiň, ale po dvou měsících známosti říct, že miluje tebe i tvoje dítě? ![]()
On je celý náš příběh složitý. Je fakt, že jsem to tu popsala jen z mé strany to, že já chci odejít. A bydlet k němu po dvouměsících opravdu nehodlám, našla jsem si svoje bydlení. Jen mi tenhle náš „vztah“ otevřel oči a utvrdil v tom, že přítele nemiluji. Ale nechci to doma podat tak, že jsem si našla jiného a odcházím. tak to prostě není. ![]()
Hlavně jednej na rovinu k němu ale i k sobě, upřímně si polož otázku, jestli je to doopravdy láska nebo jen sex? To si musíš srovnat v hlavě sama. Dej ale pozor, aby se ti po nějaké době nestalo, že si spolu pořídíte dítě a jednou mu zase vezmeš tátu…
Proto jednej s chladnou hlavou, aby to bylo pokud možno definitvní rozhodnutí..
Šak ju nechte ![]()
Musí to být oooobr láska, mezi discoboyem a hloupoučkou servírkou
![]()
A už si sedím na rukách ![]()
@Anonymní píše:
On je celý náš příběh složitý. Je fakt, že jsem to tu popsala jen z mé strany to, že já chci odejít. A bydlet k němu po dvouměsících opravdu nehodlám, našla jsem si svoje bydlení. Jen mi tenhle náš „vztah“ otevřel oči a utvrdil v tom, že přítele nemiluji. Ale nechci to doma podat tak, že jsem si našla jiného a odcházím. tak to prostě není.
no tak to napíšu, neasi
takhle už je to o něčem jiném.