Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
7.3.14 13:20
@Majinka7 píše:
Ahoj, mě zaráží, že jste se potkali před 2.měs. a ty tu píšeš, že miluje Vás, to myslíš asi i syna.Jako tohle mi říct manžel, že mě opouští a že jeho nová láska miluje naše dítě, tak má kudlu v zádech :roll:

tak nějak.. za další 2 měsíce tu bude brečet, že nový jí vyhodil, podvádí a čertvícoještě… tohle fakt nepochopim. Lidi se fakt rozcházek kvůli každýmu prdu… Jako vydlábnout se na to, protože si někde zaš***, to je fakt smutný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Majinka7 Kdyby neměl rád moje dítě, nemohla bych mít ráda já jeho. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
@Anonymní píše:
Já přeci neodcházím kvůli sexu? Kde je něco takového nepasné? Člověk vás prosí jqak co nejšetrněji zdělit partnerovi, že odcházím a už by se měly „škvíry zašívat“?? :roll:

Řekni mu miláčku víš, já jsem běhna a už dva měsíce tě podvádím s kolegou. Zamilovala jsem, odcházím od tebe, ale nebój dítě ti brát fakt nechci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.14 13:21

No nic, mějte se krásně a moc děkuji! :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
@Anonymní píše:
Já přeci neodcházím kvůli sexu? Kde je něco takového nepasné? Člověk vás prosí jqak co nejšetrněji zdělit partnerovi, že odcházím a už by se měly „škvíry zašívat“?? :roll:

ale takhle to vyznělo. A jak mu to chceš šetrně říct? Šetrný způsob neexistuje. Jestli to fakt hodláš po 2 měsících sexu udělat, tak je mi ho akorát tak líto. A řekni mu to brzo, čim víc to budeš odkládat, tím horší to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

Ty dovolíš po dvouměsíční známosti (byť už se znáte dlouho), aby vídal tvé dítě? Jen tak mimochodem, já neznám do detailu váš případ a ani tvého dosavadního partnera, ale od toho náhradního mi přijde celkem odvážné tvrzení - po tak krátké době - že „vás“ miluje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.3.14 13:22
@Anonymní píše:
@Majinka7 Kdyby neměl rád moje dítě, nemohla bych mít ráda já jeho. :palec:

a ty to poznáš po takové chvilce, jo? Hem, tak to je fakt hustý.. twl.. neskutečný toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
@Anonymní píše:

a tohle se dá nějak šetrně sdělit? jestli ano, počkám si tu na odpověď. Jinak teda vzali jste to hopem, během 2.měs. zahodit dosavadní život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578

A není to trochu unáhlené? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.3.14 13:24
@Anonymní píše:

no jako promiň, ale po dvou měsících známosti říct, že miluje tebe i tvoje dítě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
7.3.14 13:24

Nemám ráda tyhle trojúhelníky, hlavně když tam jsou děti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.14 13:25

On je celý náš příběh složitý. Je fakt, že jsem to tu popsala jen z mé strany to, že já chci odejít. A bydlet k němu po dvouměsících opravdu nehodlám, našla jsem si svoje bydlení. Jen mi tenhle náš „vztah“ otevřel oči a utvrdil v tom, že přítele nemiluji. Ale nechci to doma podat tak, že jsem si našla jiného a odcházím. tak to prostě není. :!

• Citovat
  • Upravit
1490
7.3.14 13:26

Hlavně jednej na rovinu k němu ale i k sobě, upřímně si polož otázku, jestli je to doopravdy láska nebo jen sex? To si musíš srovnat v hlavě sama. Dej ale pozor, aby se ti po nějaké době nestalo, že si spolu pořídíte dítě a jednou mu zase vezmeš tátu…
Proto jednej s chladnou hlavou, aby to bylo pokud možno definitvní rozhodnutí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Šak ju nechte :cert:

Musí to být oooobr láska, mezi discoboyem a hloupoučkou servírkou :roll: :lol:

A už si sedím na rukách 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
On je celý náš příběh složitý. Je fakt, že jsem to tu popsala jen z mé strany to, že já chci odejít. A bydlet k němu po dvouměsících opravdu nehodlám, našla jsem si svoje bydlení. Jen mi tenhle náš „vztah“ otevřel oči a utvrdil v tom, že přítele nemiluji. Ale nechci to doma podat tak, že jsem si našla jiného a odcházím. tak to prostě není. :!

no tak to napíšu, neasi :mrgreen: takhle už je to o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí