Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka píše:
Anonymní, nepřísluší mi tě soudit. Každopádně mám takový pocit, že jednou svého rozhodnutí zalituješ a zpět už nic nevrátíš. Já mám také malé dítě, s přítelem si v poslední době spíš nerozumím, než rozumím (nedávno ze mne udělal blbce kvůli svatby), ale nedokážu si představit, že bych to tak rázně ukončila kvůli nějaké dvouměsíční známosti. Navíc by u mě asi ani nedošlo vůbec k nějaké známosti bokem
Co myslíš, že ti to dá? Změní ten tvůj „nový“ něco? Ještě bych to zvážila. O dosavadním partnerovi nepíšeš skoro nic (jestli tě bije, podvádí, živí rodinu, pomáhá doma, miluje vaše dítě…). Možná kdybys napsala něco o otci dítěte, určitě bys dostala lepší rady, jak postupovat.
Podle mě je její přítel asi normální chlap, který se stará o rodinu, kdyby ne, nechtěla by přeci radu jak mu šetrně říct, že ho podvádí ![]()
@terinka4444 Proč by tě někdo ukamenoval? V tomto případě s tebou souhlasím. Už tak z něj zakladatelka dělá vola. On může jednou poznat super ženskou, která si ho bude vážit, ale pokud on do vztahu půjde s vědomím, že jeho „ex“ si našla jiného a do dvou měsíců odešla, tak to asi není dobrý základ pro budoucí vztahy. I když se říká, že muži/ženy nejsou stejní/é, ale vždy po určitých zkušenostech - těch špatných - člověk pochybuje.
@Maculinka Já hlavně nechápu kde na to ty ženský berou čas? Já si nedokážu představit, že bych se zbavila dětí a jela někam za milencem ![]()
@Majinka7 píše:
Podle mě je její přítel asi normální chlap, který se stará o rodinu, kdyby ne, nechtěla by přeci radu jak mu šetrně říct, že ho podvádí
O to víc by mi toho chlapa bylo líto. ![]()
Panebože ženský! Já kdybych věděla, že nás neuživím tak se přece neodstěhuji! Syn bude mít všechno co bude potřebovat, taťku vídat kdy bude chtít. Samozřejmě, že je pro mě na prvním místě on. Ale copak jde udržovat vztah bez lásky desítky let? Nebo se člověk může znova zamilovat do stejného muže? Žijeme tu spíše jako spolubydlící než partneři.
@Anonymní píše:
@Levandulina Samozřejmě, že by to neřekl. Ale „našel“ si mě s tím, že doma to dítě prostě mám. Trávíme společně spoustu času a nejspíš bych si všimla, že mu překáží..
tohle je strašně naivní
tohle totiž nezjistíš za 2 měsíce
neudělej nic, čeho budeš litovat. Ať tu není za pár měsíců diskuze - odešla jsem za milencem, opustil mi, jsem sama s dítětem atd.. ![]()
@paola white já se dítěte nezbavuju! Jak už jsem psala, trávíme čas jedině společně, krom soboty kdy chodím do práce. Jezdíme na výlety, prostě děláme věci společně. Není to tak, že bych syna šoupla k babičce a jela si užívat!
@Anonymní píše:
@Levandulina Samozřejmě, že by to neřekl. Ale „našel“ si mě s tím, že doma to dítě prostě mám. Trávíme společně spoustu času a nejspíš bych si všimla, že mu překáží..
No jasně scházíte se 2 měsíce z toho většinou asi v práci, kde dítě nemáš a už si za tu dobu zjistila, že tvé dítě naprosto miluje. Ví vůbec milenec že odcházíš od partnera?
@paola white Asi tak nějak. Ale už na emiminu byla jedna anonymní, co s milencem trávila čas v době, co dítě spalo a chlap byl v práci
Pro mě je to drzost a sviňárna.. Už jen když si představím, že já pracuji a přítel je třeba na paragrafu s nemocným dítětem a potom se dozvím, že se přitom vídal s nějakou ženou, kterou seznámil i s našim synem… už teď mi koluje adrenalin v těle ![]()
@paola white Já se asi špatně vyjadřuju nebo nevím
Do práce s sebou dítě neberu ale vídáme se víceméně každý den a vždy mám s sebou syna…
@Anonymní píše:
Panebože ženský! Já kdybych věděla, že nás neuživím tak se přece neodstěhuji! Syn bude mít všechno co bude potřebovat, taťku vídat kdy bude chtít. Samozřejmě, že je pro mě na prvním místě on. Ale copak jde udržovat vztah bez lásky desítky let? Nebo se člověk může znova zamilovat do stejného muže? Žijeme tu spíše jako spolubydlící než partneři.
A co když se taťka šprajcne a bude chtít dítko do své péče? myslím, že už sis to všechno sama hezky naplánovala a nenapadlo tě, že může být všechno jinak, složitější. A prostě to doma chlapovi oznam, když už spíš s jiným a chceš se stěhovat, tak už je stejně jedno jak mu to řekneš
Každá si myslíte, že odcházím za sexem. Ačkoliv je to divný ale sex v tom nějákou podstatnou roli nehraje. Každopádně se tu nehodlám obhajovat. Můžete mě nazývat běhnou, podvedla jsem partnera takže jí jsem. Ale mě zajímalo jak z téhle situace ven. Místo toho se dozvím co všechno jsem a nejsem.. Takové rady nepotřebuji
Hezký den všem ![]()
Tak sakra kdyz ten cit zadnej neni, tak jak jste mohli splodit dite!!!
Uz to jde jedno s druhym. Materska neni az tak dlouha doba prestat milovat otce sveho ditete.
Jeden známý řekl, že by si jako milenku našel jedině vdanou, která má ještě děti!! Jedině to je zárukou, že po něm nic, kromě sexu, nebude chtít…
Na milence bych teda moc nesázela. Taky jsem chodila na disco a znala jsem majitele(né jednoho) a vím, jak to u nich chodilo… Všichni byli ženatí a bokem ještě jednu, servírku.
@Anonymní píše:
@paola white Já se asi špatně vyjadřuju nebo nevímDo práce s sebou dítě neberu ale vídáme se víceméně každý den a vždy mám s sebou syna…
a kde je tvůj přítel? ![]()