Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7332
21.2.15 15:38
@BlueFairy píše:
Tak jestli byl taky tak nadraný, tak by to asi nebyl žádný něžný sexík ale klasická tvrdá šu#ačka a to by snad ráno poznala, jestli ji teda nemá jak když hodíš tenisák do chodby :lol:

Tenisak do chodby :dance: :dance: to jsem se posmala  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.2.15 15:44
@Nina Filipi píše:
Tenisak do chodby :dance: :dance: to jsem se posmala :palec:

Tak určitě by to na sobě poznala, všechny to poznáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
21.2.15 15:50

Nepamatovat si může, respektive dá se věřit tomu, že v opilosti fakt udělala něco, co je proti jejímu přesvědčení. To se stává. To se stát mohlo. I to, že sit o nepamatuje. Ale taky souhlasím s holkama, že by to ráno musela poznat.

Jinak nechlubím se, ale taky jsem se nechala po jisté akci pozvat od kamaráda k němu. Ačkoli jsem si od něj nechala několikrát potvrdit, že rozumí tomu, že jdu jen na kafe (máme toho už dost, panáka už ne), že jsem zadaná a nehodlám udělat nic, co by věrná žena dělat neměla. No, si pište, že vystartoval, tvrdě, trošku jsme se prali… ale ukočírovat se to dalo. Takže já nechci nikoho soudit, jen že si prostě myslím, jak tohle lidi svádějí na alkohol… když nechci, tak prostě nechci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
21.2.15 16:44
@BlueFairy píše:
Tak jestli byl taky tak nadraný, tak by to asi nebyl žádný něžný sexík ale klasická tvrdá šu#ačka a to by snad ráno poznala, jestli ji teda nemá jak když hodíš tenisák do chodby :lol:
:mrgreen: :mrgreen: jsem si to musela několikrát přečíst a ano - i po desáté se tomu chlámu :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
21.2.15 16:46
@Koty píše: :mrgreen: :mrgreen: jsem si to musela několikrát přečíst a ano - i po desáté se tomu chlámu :palec: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: ta představa, že :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
21.2.15 18:12

Myslím si, že nic nebylo, to by musela poznat. Jinak ten tenisák fakt pobavil. :mrgreen: :mrgreen: super hlaska, to budu pouzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 18:19

Hele jednou jsem se vzbudila a byla fakt přesvědčena, že nic nebylo…ani jsem nic necítila…aké jak jsem strizlivela a dávala si celý večer do kupy, tak bylo…ale byl taky dost ožralý a co si matne pamatuji tak výbava nic moc :mrgreen:, takže se nedivím že jsem nic necítila :oops: :oops:
 K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.16 16:09

Ahoj, jsem těhotná ve 26tt a dnes jsem si přečetla konverzaci mezi mojím přítelem a jeho kamarádem se kterým má jet pryč (ještě s jedním) a domlouvali se že si pozvou nějaký holky který si zaplatí. Je mi hrozně..řekla jsem mu to že jsem si to přečetla a s brekem jsem odjela k mamce. Nevím vůbec co mám dělat. Nemám kde zůstat. U mamky bydlet nemůžu protože není kde má malý byt :( byla některá v podobné situaci?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky