Nevěra - poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
metelice
17.11.13 16:23

Karfice zna jenom oko za oko :twisted:

• Citovat
  • Upravit
100
31.12.13 09:24

Nevěra - ne poprvé...

Ahoj, jsem tu nová. Ale asi se potřebuju vypovídat, poradit, sama nevím. Přítel…jsme spolu rok a půl asi vyhledává erotické priváty, našla jsem spoustu kontaktů již dříve a samozřejmě jsem na něj uhodila. Tvrdil, že nikam nechodí a chce být jen se mnou atd. Ale jsem ženská a od té doby nevěřím a tak trochu kontroluji a v diáři jich opět pár přibylo. Bohužel, jsem zjistila, že si vypisuje s bývalkou přes fb, nic vážného, ale takové ty řečičky sladké atd. Přišlo mi, že ona ani neví, že již rok a půl žije se mnou a má u ní taková zadní vrátka. S další bývalou si také vypisuje a zve ji na večeře a nákupy atd? :-O a tvrdí jí, že je ted na dovolené a přitom je se mnou doma…do toho jsem objevila v jeho věcech viagry. Musím tedy podotknout, že sex u nás je prakticky na bodě nula a když jsem se ho na to ptala, odpověděl, že nemá potřebu a je prostě spokojený. Po tom všem, jsem už prostě řekla dost a oznámila, že se zabalím a odcházím, ale to najednou, ne, že nikoho nemá, chce být jen se mnou a nikdy by nedovolil a nechce abych odešla…ale ve mě už je ta jeho lež a nedůvěra k němu a nerozumím tomu proč to vše dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
31.12.13 09:26

Odejdi, je to zmetek a nezmění se. Jiná rada není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
31.12.13 09:28
@eneerka píše:
Odejdi, je to zmetek a nezmění se. Jiná rada není. :?
:cert: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
31.12.13 09:28

To je asi řešení, které bude nejlepší…jen nevím, proč se tak brání tomu, aby jsme to ukončili, když jsem s tím sama přišla. Vždyt by mu bylo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
31.12.13 09:29

Žiješ s falešným člověkem. I kdyby nebyl nevěrný, je to zmetek. Lže tobě i okolí a nezmění se. Pryč od něj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
31.12.13 09:30

@Michel8 jéé, to mi něco připomíná :mrgreen: okamžitě od něj zmiz, než něco chytneš :roll: dělá si z tebe služku, proto tě nechce opustit on, takhle mu to vyhovuje :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4144
31.12.13 09:31

Protože to je ješitný muž a potřebuje si dokazovat, že je o něho zájem..no já bych si s ním promluvila a řekla mu co mě trápí a trvala na tom, aby se tak nechoval a s tou bývalou by se neměl scházet u večeře..to jako myslí vážně? A tebe bere na večeře? Podle mě má zadní vrátka a tebe nechce pustit protože má jakous takous jistotu kam se vracet…musíte víc komunikovat..a není možný aby chlap nepotřeboval sex..i když třeba je vyjímka co potvrzuje pravidlo..PROMLUV SI S NÍM!!!Na rovinu..a drž se, jistě to je těžký.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
31.12.13 09:35
@Michel8 píše:
Ahoj, jsem tu nová. Ale asi se potřebuju vypovídat, poradit, sama nevím. Přítel…jsme spolu rok a půl asi vyhledává erotické priváty, našla jsem spoustu kontaktů již dříve a samozřejmě jsem na něj uhodila. Tvrdil, že nikam nechodí a chce být jen se mnou atd. Ale jsem ženská a od té doby nevěřím a tak trochu kontroluji a v diáři jich opět pár přibylo. Bohužel, jsem zjistila, že si vypisuje s bývalkou přes fb, nic vážného, ale takové ty řečičky sladké atd. Přišlo mi, že ona ani neví, že již rok a půl žije se mnou a má u ní taková zadní vrátka. S další bývalou si také vypisuje a zve ji na večeře a nákupy atd? :-O a tvrdí jí, že je ted na dovolené a přitom je se mnou doma…do toho jsem objevila v jeho věcech viagry. Musím tedy podotknout, že sex u nás je prakticky na bodě nula a když jsem se ho na to ptala, odpověděl, že nemá potřebu a je prostě spokojený. Po tom všem, jsem už prostě řekla dost a oznámila, že se zabalím a odcházím, ale to najednou, ne, že nikoho nemá, chce být jen se mnou a nikdy by nedovolil a nechce abych odešla…ale ve mě už je ta jeho lež a nedůvěra k němu a nerozumím tomu proč to vše dělá…

Neváží si tě a nikdy moc nebude..Aspoň tak bych se cítila ve tvé kůži já..Pokud jsi samostatná, děti nemáte a máš možnost se osamostatnit, udělej to. Život jde dál, Novým rokem to nakopneš a třeba nejdeš někoho, kdo tě bude potřebovat… Mě by tohle chování strašně ponižovalo a jsem člověk, kterej by to neskousl.. Hodně ště :kytka: :kytka: :palec: stí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
31.12.13 09:36

Promluvili jsme si, ale tvrdí, že nikde nechodí a co se sexu týká, tak mu to tak prostě vyhovuje, ale nevěřím mu. Se mnou nespí a má plno kontaktů na priváty a po kapsách viagry??Třeba má nějaký problém, ale evidentně mi ho nechce říct. Ale všechny ty věci kolem, bývalky atd, už asi dál nemůžu a ukončit to asi bude nejlepší, ale to on nechce za žádnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
31.12.13 09:39
@Michel8 píše:
Promluvili jsme si, ale tvrdí, že nikde nechodí a co se sexu týká, tak mu to tak prostě vyhovuje, ale nevěřím mu. Se mnou nespí a má plno kontaktů na priváty a po kapsách viagry??Třeba má nějaký problém, ale evidentně mi ho nechce říct. Ale všechny ty věci kolem, bývalky atd, už asi dál nemůžu a ukončit to asi bude nejlepší, ale to on nechce za žádnou cenu.

pokud sama cítíš, že s ním nemůže být tak od něho odejdi..nic nedbej tomu, že tě nechce pustit, když je takovej tak co s ním..asi se jen tak nenapraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
31.12.13 09:58

Jsou chlapi, ktery si jen radi pisemne zaflirtuji a zveda jim to sebevedomi. Ale tohle bude asi jiny pripad. To je jeho jesitnost a majetnictvi, ze prosi, at se s nim nerozchazis. Jeden clovek mi jednou rekl, ze zivot je moc kratkej, abychom ztraceli cas ve vztahu, ve kterem nejsme spokojeni. Kdyz uz te rozchod napadl, tak to dokonci, protoze to tak stejne skonci a ted to budes akorat prodluzovat a trapit se. Rozchod boli, ale za tyden bude lip a pak uz to bude porad lepsi. Pak potkas nekoho s kym ti bude dobre, budes se citit milovana, bude si te vazit a pak se saa budes ptat, proc si kdysi vlastne vahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.13 09:59

@Michel8 asi bych ho nakopala.. pokud fakt chodí do privátu, tak by pro mne ztratil jakoukoliv hodnotu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
31.12.13 10:02

@Michel8 poradila bych ti odejít od něj, ty se trápíš a to nemá cenu…určitě jednou potkáš mnoooohem lepšího chlapa. Hodně štěsí a pěkného Silvestra a hlavně vkroč do nového roku tou správnou nohou

• Citovat
  • Upravit
100
31.12.13 10:09

Holky, chtěla jsem mu dnes v noci při Silvestru dát nůž na krk, jsi schopný mi přestat lhát, jsi schopný se v tomhle změnit atd. pokud ano, dobře, zkusme to, pokud ne, konec a není cesty zpět…ale asi by nasliboval a skutek utek si myslim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí