Přítel odmítá štěně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6611
11.7.15 21:41
@Lucie66 píše:
Pokud ty mu pomahas a on vi jak ti natom zalezi a je mu to jedno tak bych pochybovala zda je on ten pravej…

jojo to už tu dlouho nebylo. nechce psa? je k ničemu vyhodit a najít si lepšího.

Blbec má alergii na kočky? tak to je zmetek a najdi si nedefektní kus… občas by jste se měli trošku zamyslet.

Mě popravde navadí žádná zvířata krom psů a papoušků (oboje má tchýně a to je další z důvodů proč tam moc nejezdíme). A žena to chápe a respektuje, je spousta jiných mazlíků co si člověk může pořídit.
Já jsem třeba kdysi docela přilnul ke kolonii švábů, nakonec jsem se o ně staral víc, než o chameleona pro kterého to bylo krmivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
11.7.15 21:41

Jak to tak čtu tak skoro každý chlap toho pejsana nechce :think:
Dělají jako by se o ně měli starat oni a ne my.
Mimochodem u nás to bylo to samý, psa nakonec máme, protože manžel už to nechtěl poslouchat donekonečna jak pořád "básním " o psovi až nakonec svolil.
Teď je to jeho mazel největší ;)

• Citovat
  • Upravit
Caramelkaa
11.7.15 21:44
@jakanas píše:
jojo to už tu dlouho nebylo. nechce psa? je k ničemu vyhodit a najít si lepšího.

Blbec má alergii na kočky? tak to je zmetek a najdi si nedefektní kus… občas by jste se měli trošku zamyslet.

Mě popravde navadí žádná zvířata krom psů a papoušků (oboje má tchýně a to je další z důvodů proč tam moc nejezdíme). A žena to chápe a respektuje, je spousta jiných mazlíků co si člověk může pořídit.
Já jsem třeba kdysi docela přilnul ke kolonii švábů, nakonec jsem se o ně staral víc, než o chameleona pro kterého to bylo krmivo.

Manželka Jakanase má můj obdiv.. já bych to psychicky nezvládla mít doma šváby

• Citovat
  • Upravit
1671
11.7.15 21:45

@jakanas nezlob se na me ale ona se mu muze starat o to jeho a on zadny ustupek? Divny ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
11.7.15 21:46

@ngauruhoe souhlasim. Ja tedy mam psy rada, ale muj muz ne. Ne, ze by mu vadili, vadi mu spis pejskari a vsudypritomna ho*na, ale povazuje psa za zbytecnou citovou i finanancni investici, ktera dela neporadek a znesvobodnuje te. Ja to mam jinak, ale jeho postoj respektuju a nikdy bych si bez konzultace nedovolila domu privest psa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.7.15 21:49
@Lucie66 píše:
@jakanas nezlob se na me ale ona se mu muze starat o to jeho a on zadny ustupek? Divny ne?

jako je trochu něco jinýho mu pomáhat v práci, a vlastnit psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.7.15 21:53

@Miňonka tak chamíka mi koupila ona a žrát něco musí. popravdě švábi jsou mnohem lepší než třeba cvrčci.
Jsou potichu, neutíkají, když utečou tak se rozmnožují jen v telotě nad 30°c, hlouho vydrží, množí se jak švábi… samá výhoda.
A kupodivu jsou čisti a docela pěkní. Měl jsem nějaký tropický druh co měl až 5 cm délku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81537
11.7.15 21:57

Jsem v opačné situaci, psa nechci, celý zbytek rodiny je. Jsem ochotná psa tolerovat, ale nebudu se o něj starat. Ani den. Takže maj smůlu, manžel je furt na služebkách, jezdíme na víkendy pryč, dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.7.15 22:00

@jakanas Nevím doma se tolerujem já příteli staré motorky on mě zvířata :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.7.15 22:02
@Krasavicaa píše:
Můj chlap taky nechtěl psa a myslíš, že jsem se ho ptala? Prostě jsem ho přinesla domů. Dala ho do postele :-) A když chlap přišel domů, tak jsem mu jen řekla, až si budeš lehat, tak dávej bacha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No překousl to a teď ho zbožňuje, stejně jako já :srdce:
A kdyby mi řekl tchán, že k nám kvůli psovi nevkročí, tak bych mu na to řekla, že je to naše věc, zda si pořídíme psa a že on za něj platit nebude. :zed: :roll:

Hehe, teď je řada na manželovi, aby si dom do postele přivedl nějakýho hezkýho sklípkana nebo tarantuli.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.7.15 22:04

@Gina108 :mrgreen: jako rozhodně by měl právo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.7.15 22:07

@yasmine5 udělej kompromis, pořiďte si pracovní borderku k dobytku, ušetří mu spoustu práce atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.7.15 22:14

Jinak teda já chlapa naanprosto chápu, samam sice psa doma mám, ele až nebude, nebude ani další pes.. dost dobře si dokážu představit život bez zachlupenýho baráku a dalších závazků… máme taky farmu a na ní taky psy, pracovní, a le to je úplně něco jinýho a vím, že můj chlap doma taky další zvířata nechce, má psy, krávy, ovce, koně, prasata atd, není důvod si něco tahat ještě domů a nechat se omezovat doma zvířetem… taky odmítám ještě čemukoliv měnit podestýlku, žrádlo, vodu, řešit, kde můžu vzít psa nebo křečka, kdy kdo venčí atd.. prostě ne pro každýho je práce navíc tak skvělá a úžasná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.7.15 22:18

@Krrysa záleží jestli je pro někoho pes jen zvíře nebo člen rodiny a přítel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
11.7.15 23:15
@yasmine5 píše:
@loves Rozumim vsemu cos napsala. A opravdu se ho snazim presvedcit rok i vice, chci labradora a oni zrovna labradora stenatka maji :) Je to i komplikovanejsi z pritelovy strany.On ma farmu, ma 25krav, se kteryma ma pomaham, krmit, delat seno atd. No, taky zrovna nejsou muj typ, ale ma je tak mu s tim pomuzu..Takze tim je vyresena i dovolena, nikam nejezdime, nemel by je kdo krmit a starat se o ne. I jsem mu rikala, ze ja se taky staram o zvirata a ne malo, tak by mi mohl,,dovolit,, psa, mame obrovskou louku ten pes by byl stastny a ja taky.. Ale on na to neslysi coz me mrzi :,( Jinak dekuju vsem co me chapou..

Tak to bych se vůbec neptala!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný