Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nezažila. Ale pokud mají proti němu něco naprosto všichni, nepovažovala bych to za spiknutí, ale hluboce se zamyslela.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám problém s tím, že nový přítel se nikomu nelíbí, kamarádkám, rodině. Nenechají na něm nit suchou, nepřejí nám vztah, dělají různé věci, abychom se rozešli.
Jsem z toho už zoufalá. Zažil tohle někdo?
co konkrétně se jim nelíbí
@Anonymní píše:
Hlavně to že bral dřív drogy, taky byl rok ve vězení, ale vše to bylo před 15 lety.
A ty se divíš?
@Anonymní píše:
Hlavně to že bral dřív drogy, taky byl rok ve vězení, ale vše to bylo před 15 lety.
A tobě je kolik?
@Anonymní píše:
kolik vám je?
@Anonymní píše:
Aha, tak takový přítel od mé dcery by se mi taky nelíbil.
@Nora4 píše:
Já se třeba divím, chyby přece může dělat každý.
Tak asi záleží jaký ty chyby byly
a proč byl zavřený
@Nora4 píše:
Jasně. Já si to nemyslím.
@Anonymní píše:
40 jemu a 36 mně
A jak se stane, že se to ti všichni lidé v tvém okolí dozvěděli? Má to napsané na čele, co dělal před 15 lety?
@Nora4 píše:
Chyba, která uživatele drog dostane do vězení…
V případě zakladatelky je z mého pohledu velká chyba nevyhýbat se riziku a jít mu přímo naproti…
Pokud to bylo před 15 lety, tak bych se dívala na to, jestli se z toho poučil a jak se chová dnes. Pokud normálně funguje, pracuje, nic nebere… tak nevidím důvod, proč ho trestat za něco, za co už trestaný byl. A tudíž bych se proti rodině a přátelům jasně vymezila. Tohle je přesně to, co podporuje recidivu. Pokud je pořád problematický, tak bych od toho dala ruce pryč. Ale to musíš vědět ty, která varianta to je.
@hanka.br. píše:
A jak se stane, že se to ti všichni lidé v tvém okolí dozvěděli? Má to napsané na čele, co dělal před 15 lety?
presne. to je tak znama firma?
@Anonymní píše:
No ale to nemůžeš těm svým známým a rodině na potkání vykládat, co má tvůj přítel za sebou, to se pak nediv ![]()