Přítel se zamiloval do herečky

Anonymní
7.12.22 21:55

Přítel se zamiloval do herečky

Ahoj holky,
spíš takové téma pro pobavení, odlehčení.
Stalo se vám někdy, protože mně ano, že by se váš chlap zamiloval při sledování serialu/filmu?
Koukali jsme spolu na seriál a tam byla mladá slečna, on úplně ztuhnul, začal se culit na televizi (jak na prvním rande) a když jsem na něj mluvila, vůbec nevnímal :lol: :lol: úplně „per plex“, myslela jsem, že za ní do té televize vleze.

Pro rejpaly…taky se ráda podívám na hezkého chlapa, ale že bych byla v takovém transu to fakt ne :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.12.22 21:59

Nevíš. Třeba zrovna o ní se mu zdálo něco pikantního ten den v noci 😎

Já mám taky jednoho herce, kterého když vidím, tak se culím. Ale já s ním chodila a když ho vidím, hned si vzpomenu na žhavé chvíle s ním 😎

Neškodí to, tak ho nech :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 22:01
@Anonymní píše:
Nevíš. Třeba zrovna o ní se mu zdálo něco pikantního ten den v noci 😎

Já mám taky jednoho herce, kterého když vidím, tak se culím. Ale já s ním chodila a když ho vidím, hned si vzpomenu na žhavé chvíle s ním 😎

Neškodí to, tak ho nech :dance:

Mně je to fakt jedno, jen mě to pobavilo :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4928
7.12.22 22:02

Když jsem viděla název, tak jsem to rozklikla, že sem napíšu něco o neškodnosti podobných pseudozamilovaností, ale situace, jak ji popisuješ, mi připadá docela trapná a kdybych zažila něco podobného, asi by mě to vedlo k zamyšlení ohledně partnerovy vyspělosti, inteligence a sebeovládání. Tímhle stylem „vůbec nevnímá“ koukají na televizi malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 22:04

@MrsNorris já vůbec nevím, ale prostě zíral a nevnímal :lol: vůbec nevěděl, že na něj mluvim

• Citovat
  • Upravit
1776
7.12.22 22:09

Která, která? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
7.12.22 22:13

A dozvíme se, co to je za herečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 22:13

@mrazik6 teďka ten seros Wednesday na Netflixu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 22:14

@Karamba2020 Jenna Ortega.

• Citovat
  • Upravit
1776
7.12.22 22:20

V seriálu se mi líbí víc než v civilu. Ten podmračený výraz jí dává ten šmrnc. Je fakt, že to teď sledovala nejstarší a manžela to zaujalo také. Že by také kvůli Wednesday? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 22:21

@mrazik6 jojo, taky. Tohle se stalo u toho jejího tance na plesu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.12.22 22:23

@mrazik6 hlavně je to jeho typ. Já jsem taky hrozně bílá a mám hodně tmavé vlasy :D :roll:

• Citovat
  • Upravit
1776
7.12.22 22:28

Neviděla jsem to, jen zběžně. Myslím, že podobná femme fatale junior je i Hermiona z Harry Potter. Jinak, to se prostě stává. Je nepříjemné být u toho omráčení, ale prostě normální to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
7.12.22 22:31
@Anonymní píše:
@mrazik6 hlavně je to jeho typ. Já jsem taky hrozně bílá a mám hodně tmavé vlasy :D :roll:

V reálu je holka snědá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.22 22:37

@mrazik6 taky jsem koukala, má i jiné oči a vlastně i vlasy. Ale příteli se právě líbila jako Wednesday.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky