Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíš. Třeba zrovna o ní se mu zdálo něco pikantního ten den v noci 😎
Já mám taky jednoho herce, kterého když vidím, tak se culím. Ale já s ním chodila a když ho vidím, hned si vzpomenu na žhavé chvíle s ním 😎
Neškodí to, tak ho nech
…
@Anonymní píše:
Nevíš. Třeba zrovna o ní se mu zdálo něco pikantního ten den v noci 😎Já mám taky jednoho herce, kterého když vidím, tak se culím. Ale já s ním chodila a když ho vidím, hned si vzpomenu na žhavé chvíle s ním 😎
Neškodí to, tak ho nech…
Mně je to fakt jedno, jen mě to pobavilo
![]()
Když jsem viděla název, tak jsem to rozklikla, že sem napíšu něco o neškodnosti podobných pseudozamilovaností, ale situace, jak ji popisuješ, mi připadá docela trapná a kdybych zažila něco podobného, asi by mě to vedlo k zamyšlení ohledně partnerovy vyspělosti, inteligence a sebeovládání. Tímhle stylem „vůbec nevnímá“ koukají na televizi malé děti.
@MrsNorris já vůbec nevím, ale prostě zíral a nevnímal
vůbec nevěděl, že na něj mluvim
V seriálu se mi líbí víc než v civilu. Ten podmračený výraz jí dává ten šmrnc. Je fakt, že to teď sledovala nejstarší a manžela to zaujalo také. Že by také kvůli Wednesday? ![]()
@mrazik6 hlavně je to jeho typ. Já jsem taky hrozně bílá a mám hodně tmavé vlasy
![]()
Neviděla jsem to, jen zběžně. Myslím, že podobná femme fatale junior je i Hermiona z Harry Potter. Jinak, to se prostě stává. Je nepříjemné být u toho omráčení, ale prostě normální to je ![]()
@Anonymní píše:
@mrazik6 hlavně je to jeho typ. Já jsem taky hrozně bílá a mám hodně tmavé vlasy![]()
V reálu je holka snědá
@mrazik6 taky jsem koukala, má i jiné oči a vlastně i vlasy. Ale příteli se právě líbila jako Wednesday.
Ahoj holky,
úplně „per plex“, myslela jsem, že za ní do té televize vleze.
spíš takové téma pro pobavení, odlehčení.
Stalo se vám někdy, protože mně ano, že by se váš chlap zamiloval při sledování serialu/filmu?
Koukali jsme spolu na seriál a tam byla mladá slečna, on úplně ztuhnul, začal se culit na televizi (jak na prvním rande) a když jsem na něj mluvila, vůbec nevnímal
Pro rejpaly…taky se ráda podívám na hezkého chlapa, ale že bych byla v takovém transu to fakt ne