Přítel vs nový přítel

5913
11.7.19 11:00

A dotaz? Nestarej se, není to tvoje věc. Pokud toho kámoše tajně nemilujes a nechceš aby byl s tebou. Zamilovaní je intenzivní a musí na to přijít oni. Buď se probere ona a nebo on, že si na sebe nalepi ženskou s deckem co podvádí svého partnera, to je jistě partie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33844
11.7.19 11:03

@Shak Má takhle malé dítě a elán ještě běhat za chlapama jo? Hm, přítele nemiluje, vůbec se jí nevěnuje, tak šup a hned si najde jiného. Třeba ten její od rána do večera maká aby bylo líp. Až by kamarádovi spadly růžový brejle a taky na ní už neměl tolik času, jak by to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.19 11:04

Nepletla bych se do toho. Je to jeho věc, ať mu dáš jakoukoliv radu, můžeš z toho vyjít jako ta(ten) nejhorší. Buď si namele hubu sám a nebo spolu budou šťastní. Není malé dítě, aby potřeboval řídit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Přestaň do toho strkat rypák a někoho zachraňovat, není to tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776

Je to jejich věc… chápu, že tě štve vidět kamaráda jak se trápí, ale asi čeká na to, až se ta holka konečně rozhoupe a rozejde se s otcem svého dítěte… Nebo ho ta holka tahá za nos, že ho nemiluje a chce si s tvým kamarádem jenom užívat… s tímhle ty bohužel nic neuděláš… Ten kamarád tě poprosil o pomoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955

Za 1 starej se o sebe za 2 je pochopitelný, že se ona bojí. Když dostane tvůj kámoš kopačky nic se nestane. Jenže když dá kopačky kámoš nové holce, tak je průšvih na světě. Ona má zodpovědnost za sebe a své dítě. Potřebuje stabilitu, zázemí a po dobu RD peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35865
11.7.19 11:05

No jasně, ať si ji hned nastěhuje domů a i s dítětem je živí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
11.7.19 11:11

Já bych chtěla návod, kdy stíhá ještě toho kámoše :zed: to je asi superžena. S osmiměsíčním 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
11.7.19 11:14
@truelly píše:
Já bych chtěla návod, kdy stíhá ještě toho kámoše :zed: to je asi superžena. S osmiměsíčním 8o
Že… Já jsem ráda, že se už sama v klidu vy.eru natoz abych měla čas běhat za nějakým dalším amantem. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.7.19 11:30
@truelly píše:
Já bych chtěla návod, kdy stíhá ještě toho kámoše :zed: to je asi superžena. S osmiměsíčním 8o

Přesně, to bylo první co mě napadlo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.7.19 11:32

Neodejde, zejména pokud má doma slušné materiální zabezpeční.

A pokud to praskne, manžel ji vyhodí a ona se nakvartýruje k milenci, tak nemůže počítat s tím, že mu bude věrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15177
11.7.19 11:32

A to osmimesicni dítě má kde, když vysu..kava s kámošem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
11.7.19 11:37

A proč to ty řešíš? :nevim: Je to jejich věc. A taky nechápu, jak ona zvládá s osmiměsíčním miminem se ještě tahat s milencem :think: Obě děti mi v tomto věku už lezly a bylo potřeba mít oči i na zádech :mrgreen: Ona to dítě nechává kde, když si užívá s milencem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
11.7.19 11:39

Nepochopim nepochopim nepochopim - jí ani jeho. Ona, že podvádí, když má doma osmiměsční mimino (kdy to proboha jako stíhá, to ho hlídá stávající příťa, když ona si jezdí na rajzy za tvým kámošem??? 8o ). Určitě skvělá partie do života, taková co tohle dokáže…ale nepochopím ani jeho, že si začíná se zadanou mámou malýho děcka a rozbíjí tak rodinu :nevim:
Ale v jejich botách nechodím, takže nesoudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
11.7.19 11:52

Kdyz je blby a zacal si pletky se zadanou cerstvou matkou, tak je to jeho problem. At si ho vyzere se vsemi dusledky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí