Přitel má doma problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.10.19 22:59

Přitele má doma problémy

Dobrý den.Muj kamarád se po delší době rozhodl mi říct jeho problém. Má rozvedené rodiče a sotva přijde domu už má problémy. Kazdy den po něm řvou a bijou bezdůvodně. Je mu 13 a neví jak to má řešit. Chci mu pomoct ale nevim jak.Boji se to někomu říct protože nechce do děcaku a nic takového. Zkousel s němi mluvit ale nešlo to.Mrzi mě to ze tohle mu si prožívat a středně bych mu chtěla pomoct :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PaníKadrnožková
24.10.19 23:05

116 111 linka bezpečí
https://www.linkabezpeci.cz/

přeju kamarádovi, ať nalezne bezpečí. A má hodnou kamarádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4443
24.10.19 23:20

Ať zavolá na linku bezpečí snad mu poradí ♥️️ je mi to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.10.19 23:47

Ano, v jeho pripade linka bezpeci. Jinak na vlastni zadost by do toho decaku opravdu mohl jit. Meli jsme v okoli holcicku, co si dosla do klokanka a rekla, ze doma uz nebude proto a proto. Byla tam pak spokojena. Vystudovala si pak i vysku, doma nemela prostor se ucit. Jinak mozna by mohl pozadat jit i k prarodicum a podobne. At se poradi na te lince bezpeci. A drzin mu palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
25.10.19 02:05
@Anonymní píše:
Dobrý den.Muj kamarád se po delší době rozhodl mi říct jeho problém. Má rozvedené rodiče a sotva přijde domu už má problémy. Kazdy den po něm řvou a bijou bezdůvodně. Je mu 13 a neví jak to má řešit. Chci mu pomoct ale nevim jak.Boji se to někomu říct protože nechce do děcaku a nic takového. Zkousel s němi mluvit ale nešlo to.Mrzi mě to ze tohle mu si prožívat a středně bych mu chtěla pomoct :(

Linka bezpečí. Určitě by mu v tomto případě bylo lépe v Klokánku, nebo v „děcáku“.Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí