Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem vytočena a nevím teda je to normální omlouvám se za anonym ale je to citlivé tema mých deti. S manželem už nejsme par let a on si našel novou přítelkyni který je uz přes třicet je bezdětná a ani deti pry nechce ze ji stačí si půjčit a hned vrátit. Moje deti tam k nim hodně jezdí a jsou nešťastné tatínka miluji ale problém je ta jeho nova přítelkyně chce mít jejich tatínka pro sebe a nechape ze když šla do vztahu kde jsou deti ze je zřejmě jasné ze budou u otce na prvňim míste. Abych to uvedla na pravou míru. Porad jim říká nelíbí se vám to nemusíte sem jezdit buďte si u maminky a takové kecy exmanzelovo otci do oči řekla ze ho nemá rada a ze nechce aby k nim jezdil, porad shazuje a ponizuje moje deti a špini me před detma. Mým dětem říká ze si drahou věc musí zasloužit paneboze za zásluhy se dělalo před x lety je nova doba jestli chci dítěti koupit něco drahého tablet cokoliv tak mu ho koupím a ne za nejaké zásluhy. To nemluvím o tom jak tam moje deti dělají otroky a neustale uklizi za 2 týdny co tam byli u nich vysavali, vytirali a myli prach po celem dome jen oni a ona nehla ani rukou. Nejvíc se ted šťoura do me dcery ma problémy s jediným předmětem a ma v srpnu dělat reparat učí se a snazi se doručování ji platím ja a ta nádhera když k nim dcera přijela řekla ze at zkusí neudělat reparat ze bude mít internet 1 hod denne nikam ji nebude poustet ( diskotéky, kamarádka mi ven atd) dcera je na střední skole abych upřesnila. Otec drží před ni hubu a nikdy se k tomu nevyjadri on nikdy zádné tresty nedává spis chce deti motivovat jako ja a vse jim vysvětlovat každej děláme chyby. To nemluvím o tom ze se urazila kvůli tomu ze otec deti synovi k narozeninám koupil tablet pry si ho nezaslouží vždyť je to jeho věc co koupi dětem myslím si ze si to zaslouží když ona ma dá dary za tisíce jezdí si na drahé dovolene s exmanzelem do luxusních hotelu a deti nepozvou jeďte moji dcera vyhrožuje jak ji propleska a ze bysi měla vážit ze muže byt u táty ze za ni platí vodu atd vždyť je to jeho povinnost!!syna Bouchla po hlave a když jsem to řešila řekla ze to bylo ze srandy, syn posloucha písničky který se ji nelíbí a vyhrožuje ze jestli to bude poslouchat před ni ze tam nebude jezdit porad se urazí jak malé děcko myslím si ze nemá cit k dětem a nemá je rada co by jste delali přijde vám to nromalni??moje neteř z ni ma taky spatny pocit ze z ni vycitila ze je tam nechce a také víme ze ex s ni moc šťastný není a poslouchá ji jak pejsek!
Pokud by děti nechtěly tak je tam nedávej.
Však až bude tatíčkovi smutno tak si to třeba uvědomí. EX bych to řekla proč tam nechtějí. Jí bych taky řekla co si o ní myslím.
Nechápu, proč by děti měly být u otce na prvním místě? Tam by měla být partnerka!
Dceři, která má dělat reparát, bych dárky dávala právě jen za ty zásluhy. A nemohla by ani na krok, dokud by to neopravila.
A bůhví, jak to je, děcka si rády přisadí…
@vendulaaa cože? Pro tebe je na prvním místě partner a pak až děti?
Normální mi to teda nepřijde, ale co bys čekala od bezdětné třicátnice, co ani děti nechce…
Je jasné, že k „cizím“ nebude mít už tuplem žádný vztah, ale tohle je fakt extrém… ![]()
Co s tím - všechno co Ti děti říkají bych přetlumočila exmanželovi s tím, že jestli s tím něco neudělá, má smůlu, děti uvidí jen v její nepřítomnosti (ona by mu to třeba dcera už mohla říct sama, když už chodí na SŠ, třeba by ho to víc trklo…)… ![]()
Pokud je vážně tak strašná, tak se problém vyřeší sám, protože to ex zkrátka nevydrží a rozejde se s ní ![]()
Nicméně mi přijde, že jsi trochu hysterická a věci zveličuješ, jako chuďátka, která musela vysávat a utírat prach, to snad není tak strašné, ne? A že si děti musí drahou věc zasloužit? Řekla bych že ano, teprve pak ji ocení, když musejí vydat nějakou námahu, když jim přistane jen tak mírnix týrnix u čumáku, tak si jí vážit nebudou…
Hodila bychse do klidu, dětičky nejsou žádný mrňata, aspoň vidí, že svět se neskládá jen z chápajících maminek a hodných tatínků.
Ak tam deti nechcú ísť, tak nech tam nejdú. S takouto babiznou by som sa nebavila, vzala by som si na paškál svojho exa, a tomu by som od srdca niečo pekné povedala.za klobúk by si to nedal.
To je věc exmanžela, jak se od ní nechá peskovat a jak sebou nechá manipulovat. Je na nejlepší cestě, že to dospěje k tomu, že děti tam nebudou chtít jezdit..Se divím, že tam dcera v jejích letech ještě chce jezdit.
Moc řešíš, pořádek si stejně musí udělat ex a je jen na něm, zda s tou danou osobou vydrží takto žít.
To, že děti občas uklízejí a vysávají, je jen k jejich dobru…jednou se jim to bude hodit. A občas si taky musí něco zasloužit, aspoň u nás je to kredo…Myslím, že pokud tam děti nebudou chtít jezdit, tak to mluví samo za sebe a ex by s tím měl něco dělat.
@Allons-y ano. Manžela jsem si vzala a to dítě mám s ním. On je ten, kdo se mnou bude, až dítě dospěje a odejde. On je moje opora.
@vendulaaa píše:
Nechápu, proč by děti měly být u otce na prvním místě? Tam by měla být partnerka!
Dceři, která má dělat reparát, bych dárky dávala právě jen za ty zásluhy. A nemohla by ani na krok, dokud by to neopravila.
A bůhví, jak to je, děcka si rády přisadí…
Třeba proto, že je jejich otec? ![]()
Ne každej je samá jednička a že dělá reparát no a, důležité je, že ví, že to je špatně a učí se a připravuje… ![]()
@Allons-y píše:
@vendulaaa cože? Pro tebe je na prvním místě partner a pak až děti?
Upálit, mrchu
![]()
@vendulaaa ty to mas takhle ale u me a mojich kamarádem jsou deti na prvním míste. Myslím si co se tyče k tomu reparatu vyhrožovat umi každej ale motivovat díte a učit se s nim málokdo a moje dcera s tím ma problémy už od zakladky a ja oceňuji jeji snahu. Chodi na doručování a učitelka si ji velmi chválí to je pro me podstatne!
@Poison Ivy a tak né, neodsuzuju nikoho, jen jsem se s tím ještě nesetkala ![]()
Nevím, děcka si rádi občas přisadí, takže těžko posoudit, jestli je situace opravdu až tak vyhrocená. Jinak k nám též jezdí synek od chlapa z prvního manželství a jsem teda asi podobná důra, ale taky si u nás musí uklízet, taky ho nenechám sedět celý den u internetu a taky se zajímám o to, aby chodil do školy připravený a měl hotový úkoly. A když mu tchyně jen tak z rozmaru pořídila druhý tablet, šli jsme ho vrátit, nemyslím, že je třeba aby se dětem kupovalo vše, co si zamanou. Sakra, nepíšeš to tady o mě??? ![]()
Příspěvek upraven 07.08.13 v 17:54
Jsem vytočena a nevím teda je to normální omlouvám se za anonym ale je to citlivé tema mých deti. S manželem už nejsme par let a on si našel novou přítelkyni který je uz přes třicet je bezdětná a ani deti pry nechce ze ji stačí si půjčit a hned vrátit. Moje deti tam k nim hodně jezdí a jsou nešťastné tatínka miluji ale problém je ta jeho nova přítelkyně chce mít jejich tatínka pro sebe a nechape ze když šla do vztahu kde jsou deti ze je zřejmě jasné ze budou u otce na prvňim míste. Abych to uvedla na pravou míru. Porad jim říká nelíbí se vám to nemusíte sem jezdit buďte si u maminky a takové kecy exmanzelovo otci do oči řekla ze ho nemá rada a ze nechce aby k nim jezdil, porad shazuje a ponizuje moje deti a špini me před detma. Mým dětem říká ze si drahou věc musí zasloužit paneboze za zásluhy se dělalo před x lety je nova doba jestli chci dítěti koupit něco drahého tablet cokoliv tak mu ho koupím a ne za nejaké zásluhy. To nemluvím o tom jak tam moje deti dělají otroky a neustale uklizi za 2 týdny co tam byli u nich vysavali, vytirali a myli prach po celem dome jen oni a ona nehla ani rukou. Nejvíc se ted šťoura do me dcery ma problémy s jediným předmětem a ma v srpnu dělat reparat učí se a snazi se doručování ji platím ja a ta nádhera když k nim dcera přijela řekla ze at zkusí neudělat reparat ze bude mít internet 1 hod denne nikam ji nebude poustet ( diskotéky, kamarádka mi ven atd) dcera je na střední skole abych upřesnila. Otec drží před ni hubu a nikdy se k tomu nevyjadri on nikdy zádné tresty nedává spis chce deti motivovat jako ja a vse jim vysvětlovat každej děláme chyby. To nemluvím o tom ze se urazila kvůli tomu ze otec deti synovi k narozeninám koupil tablet pry si ho nezaslouží vždyť je to jeho věc co koupi dětem myslím si ze si to zaslouží když ona ma dá dary za tisíce jezdí si na drahé dovolene s exmanzelem do luxusních hotelu a deti nepozvou jeďte moji dcera vyhrožuje jak ji propleska a ze bysi měla vážit ze muže byt u táty ze za ni platí vodu atd vždyť je to jeho povinnost!!syna Bouchla po hlave a když jsem to řešila řekla ze to bylo ze srandy, syn posloucha písničky který se ji nelíbí a vyhrožuje ze jestli to bude poslouchat před ni ze tam nebude jezdit porad se urazí jak malé děcko myslím si ze nemá cit k dětem a nemá je rada co by jste delali přijde vám to nromalni??moje neteř z ni ma taky spatny pocit ze z ni vycitila ze je tam nechce a také víme ze ex s ni moc šťastný není a poslouchá ji jak pejsek!