Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, mam poznat pritelovi rodice, je mi 16 let. Nejaky rady jak zapusobit?
@natka17 píše:
Zdravim, mam poznat pritelovi rodice, je mi 16 let. Nejaky rady jak zapusobit?
Zopakuj si skloňování a nezapomeň si kapesník.
@Alriga píše:
Na co kapesník?
Za mě stačí umět nahlas pozdravit, podat ruku a odpovídat slušně na otázky… kdyz se po obědě nabídneš, že umyješ nádobí, tak budeš dokonalá…
Jo a ztišit vyzvánění na telefonu
Ještě bych dodala - snez, co dostaneš
jsme s manželem uz 15 let, ale stále mam na talíři, že jsem při první návštěvě jeho rodičů nesnedla houby v omáčce
@Tichošlápek píše:
Ještě bych dodala - snez, co dostanešjsme s manželem uz 15 let, ale stále mam na talíři, že jsem při první návštěvě jeho rodičů nesnedla houby v omáčce
Jo jo, to je dobra rada
, pritelovo mama bude potesena a jeste kdyz jidlo pochvalis, budes mit bodiky navic ![]()
@Tichošlápek píše:
Ještě bych dodala - snez, co dostanešjsme s manželem uz 15 let, ale stále mam na talíři, že jsem při první návštěvě jeho rodičů nesnedla houby v omáčce
Jo to je dobrá rada ![]()
Já tenkrát dojedla svíčkovou ve které byl vlas.
A to bytostně nenávidím, nesnáším, najdu vlas okamžitě přestávám jíst i kdybych měla sebevětší hlad ![]()
Ale kousla jsem se, nedala nic znát…pomalu rozdýchala a jedla dál
…měla jsem, co dělat, ale dodnes to neví ![]()
Takže pokud je zakl. vybíravá, jako já a ještě nesnáší kosti a vlasy v jídle.. radím, kousni se a jez. ![]()
Žádný nádobí bych nemyla, slušně bych poděkovala, řekla, že jídlo bylo vynikající a nabídla max pomoc. Víc nic. ![]()
Slušně pozdravit, nezavřít se s přítelem hned do pokoje, ale zůstat nějaký čas s rodiči, místo stydlivého mlčení a pohledů do země hezky s úsměvem komunikovat, s chutí jíst nachystané jídlo, nabídnout pomoc při sklízení nádobí a první dojem bude dobrý. ![]()
@Alriga píše:
Ani be tak skloňování jako gramatiku!
Já bych z negramotne synovy přítelkyně teda moc radost nemela ![]()