Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ježiš to jsou hezký starosti…vezmi si plavky, které si myslíš, že ti sluší…ono dost možná to bude bezplavková zóna
takže jestli chceš zapůsobit, nezapomeň si upravit vše, co bude vidět ![]()
Já bych teda třeba na první rande (třeba vaše není) do wellness privátního nešla, protože i když jdeme my s manželem po několika letech vztahu, tak je to velmi těsná romaňtárna ukončená třeba sexem ve sprše
Každopádně uspokojeni odcházíme vždy ![]()
Měla bych trochu strach, že mu jde prioritně o jednu věc. Jinak jsme teda vždy nazí, když je to privátní. Ale ty si vezmi to, v čem se cítíš pohodlně, já bych ani nevolila nějaké ultra mini střihy, nelíbí se mi to a přijde mi, že člověk rovnou může být nahý.
@Malineka toto asi vymyslel aj preto lebo sme sa nedávno rozprávali co mam rada a spomenula som ze mam rada sauny a wellnes tak sa asi toho chytil 😀 stretávame sa už skoro 2 mesiace a už boli neake nežnosti ale ešte nie sex ale už by som sa tomu nebránila 😀
@Anonymní píše:
Ahojte dievčatá. Mám otázku skôr na mladšie baby alebo potrebovala by som radu. Už pár krát som sa stretla s chalanom ktorý sa mi veľmi páči (sú tam aj neake city :smiling_face_with3_hearts:) a pozval ma v sobotu večer do privátneho wellness a chcem si zobrať dvojdielne plavky a spodné nohavičky tanga strih. Nikdy som takto nebola na wellnes v začínajúcom sa vzťahu, ale zase sa chcem cítiť a byť pri ňom sexy. Myslíte že je to dobrý nápad ale ostať pri klasickom strohé?Pekný deň všetkým
jestli na to máš postavu a cítíš se v tom dobře, tak si vem ty tangový ![]()
Při privátním wellness je člověk zásadně nahej, jelikož bude sex. Takže když vás pozve šéf, tak to nechoďte
@Keyllah dám si tie tangove plavky ved aj tak nosím tanga skoro stále ![]()
Vem si co chceš, rande v privatnim welnes stejně končí tim, že na sobě nemáš nic
![]()
@Anonymní píše:
@Malineka toto asi vymyslel aj preto lebo sme sa nedávno rozprávali co mam rada a spomenula som ze mam rada sauny a wellnes tak sa asi toho chytil 😀 stretávame sa už skoro 2 mesiace a už boli neake nežnosti ale ešte nie sex ale už by som sa tomu nebránila 😀
to chceš jít do sauny v plavkách?! No fuj…to tam snad ani nepouštějí, aspoň v normálních saunách by tě v plavkách vypoklonkovali ven
Nechodí se tam v plavkách. Ale chápu, že na začátku chceš něco mít ![]()
Ahojte dievčatá. Mám otázku skôr na mladšie baby alebo potrebovala by som radu. Už pár krát som sa stretla s chalanom ktorý sa mi veľmi páči (sú tam aj neake city :smiling_face_with3_hearts:) a pozval ma v sobotu večer do privátneho wellness a chcem si zobrať dvojdielne plavky a spodné nohavičky tanga strih. Nikdy som takto nebola na wellnes v začínajúcom sa vzťahu, ale zase sa chcem cítiť a byť pri ňom sexy. Myslíte že je to dobrý nápad ale ostať pri klasickom strohé?
Pekný deň všetkým