Privátní wellness

Anonymní
12.11.21 09:10

Privatny wellness

Ahojte dievčatá. Mám otázku skôr na mladšie baby alebo potrebovala by som radu. Už pár krát som sa stretla s chalanom ktorý sa mi veľmi páči (sú tam aj neake city :smiling_face_with3_hearts:) a pozval ma v sobotu večer do privátneho wellness a chcem si zobrať dvojdielne plavky a spodné nohavičky tanga strih. Nikdy som takto nebola na wellnes v začínajúcom sa vzťahu, ale zase sa chcem cítiť a byť pri ňom sexy. Myslíte že je to dobrý nápad ale ostať pri klasickom strohé?

Pekný deň všetkým

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
12.11.21 09:13

Ježiš to jsou hezký starosti…vezmi si plavky, které si myslíš, že ti sluší…ono dost možná to bude bezplavková zóna ;) takže jestli chceš zapůsobit, nezapomeň si upravit vše, co bude vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
12.11.21 09:53

Já bych teda třeba na první rande (třeba vaše není) do wellness privátního nešla, protože i když jdeme my s manželem po několika letech vztahu, tak je to velmi těsná romaňtárna ukončená třeba sexem ve sprše :D Každopádně uspokojeni odcházíme vždy :D
Měla bych trochu strach, že mu jde prioritně o jednu věc. Jinak jsme teda vždy nazí, když je to privátní. Ale ty si vezmi to, v čem se cítíš pohodlně, já bych ani nevolila nějaké ultra mini střihy, nelíbí se mi to a přijde mi, že člověk rovnou může být nahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.21 10:42

@Malineka toto asi vymyslel aj preto lebo sme sa nedávno rozprávali co mam rada a spomenula som ze mam rada sauny a wellnes tak sa asi toho chytil 😀 stretávame sa už skoro 2 mesiace a už boli neake nežnosti ale ešte nie sex ale už by som sa tomu nebránila 😀

• Citovat
  • Upravit
41196
12.11.21 10:45
@Anonymní píše:
Ahojte dievčatá. Mám otázku skôr na mladšie baby alebo potrebovala by som radu. Už pár krát som sa stretla s chalanom ktorý sa mi veľmi páči (sú tam aj neake city :smiling_face_with3_hearts:) a pozval ma v sobotu večer do privátneho wellness a chcem si zobrať dvojdielne plavky a spodné nohavičky tanga strih. Nikdy som takto nebola na wellnes v začínajúcom sa vzťahu, ale zase sa chcem cítiť a byť pri ňom sexy. Myslíte že je to dobrý nápad ale ostať pri klasickom strohé?Pekný deň všetkým

jestli na to máš postavu a cítíš se v tom dobře, tak si vem ty tangový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
12.11.21 11:01

Při privátním wellness je člověk zásadně nahej, jelikož bude sex. Takže když vás pozve šéf, tak to nechoďte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.11.21 13:18

@Cenarius mate s tým skúsenosť? :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.21 13:22

@Keyllah dám si tie tangove plavky ved aj tak nosím tanga skoro stále :wink:

• Citovat
  • Upravit
2558
12.11.21 13:27

Vem si co chceš, rande v privatnim welnes stejně končí tim, že na sobě nemáš nic ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
12.11.21 15:44
@44alex píše:
@Cenarius mate s tým skúsenosť? :D :)

Jen s tou první variantou. Šéfa jsem s díky odmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
12.11.21 15:46

Tam se chodí bez plavek, dostaneš prostěradlo.

• Citovat
  • Upravit
7859
12.11.21 18:50
@Anonymní píše:
@Malineka toto asi vymyslel aj preto lebo sme sa nedávno rozprávali co mam rada a spomenula som ze mam rada sauny a wellnes tak sa asi toho chytil 😀 stretávame sa už skoro 2 mesiace a už boli neake nežnosti ale ešte nie sex ale už by som sa tomu nebránila 😀

to chceš jít do sauny v plavkách?! No fuj…to tam snad ani nepouštějí, aspoň v normálních saunách by tě v plavkách vypoklonkovali ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
12.11.21 18:54

Nechodí se tam v plavkách. Ale chápu, že na začátku chceš něco mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie