Prividelek pri ID
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Můžeš pracovat, pokud tedy neděláš práci, která ti zhoršuje zdraví. Není to omezené časem, pokud to tedy přímo nemáš napsáno v posudku.
Tedy pokud by si měla ID na zničený záda, nemůžeš dělat ve skladu a nebo poštovní doručovatelku, při potížích se zrakem nebudeš dělat řidičku autobusu.
Naopak - když si najdeš zaměstanecký poměr, tak pro tebe zaměstnavatel může zřídit chráněné místo, kdy ušetří na daních a může čerpat peníze na zřízení takového místa a ještě část tvé mzdy.
Najdi si nějakou neziskovku která pomáhá lidem se zdravotním omezením, můžou ti pomoci to se zaměstnavatelem vyjednat a usnandit papírování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry den,
mam dotaz ohledne prividelku pri ID. Mam ID 2. Stupen. Chodim do prace na 1/2 uvazku vydelam si polovinu minimalni mzdy. Tyto prijmy mi ale nestaci ( platim najem, leky ktere nehradi pojistovna zivotni naklady rostou,…) a tak uvazuju nad dalsim prividelkem vramci moznosti na DPP. Mam ale obavy aby mi socialka duchod nesebrala kdyz odpracuju vic jak 20 hod tydne. Nema s tim nekdo zkusenost? Dekuji predem za odpovedi.
Můžeš pracovat. Nesmí to mít dopad na tvé zdraví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den,
mam dotaz ohledne prividelku pri ID. Mam ID 2. Stupen. Chodim do prace na 1/2 uvazku vydelam si polovinu minimalni mzdy. Tyto prijmy mi ale nestaci ( platim najem, leky ktere nehradi pojistovna zivotni naklady rostou,…) a tak uvazuju nad dalsim prividelkem vramci moznosti na DPP. Mam ale obavy aby mi socialka duchod nesebrala kdyz odpracuju vic jak 20 hod tydne. Nema s tim nekdo zkusenost? Dekuji predem za odpovedi.