Provize za prodej doplnku stravy online

26
24.2.22 10:52

Provize za prodej doplnku stravy online

Ahojte, mate prosim nekdo zkusenost s prodejem doplnku stravy online? Jaka je tam provize? Kamaradka mi dala tip na novou znacku, kde se da privydelat, ale nez neco „rozjedu“ chci mit trosku prehled jak to ted bezi - kolik % nebo je tam fix? Pred 20 lety jsem zkousela Oriflame a odvtedy nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20905
24.2.22 11:03

Další dotaz ve stylu: „Potřebuju vědět jak jezdí škoda octavia, tak se schválně zeptám jak jezdí ostatní značky. “

Beztak kamarádka pro ně dělá, tak se jí zeptej. Nebo si najdi prodejce té značky, že chceš začít, ať ti řekne podmínky a máš to. Otázka chvilky a máš co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.2.22 11:17

@Cenarius Zeptala jsem se ji, ale spis chci vedet zda je to malo nebo vela - nevim jak se provize ted na trhu pohybuji a nechci zacit delat neco, kde jinde davaji vic, tak proto se ptam tady jak to maji jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
24.2.22 11:29

Není jedno, jak se co pohybuje jinde? Když jinde bude 150% a tady 16%, tak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
24.2.22 11:51
@Justyne píše:
@Cenarius Zeptala jsem se ji, ale spis chci vedet zda je to malo nebo vela - nevim jak se provize ted na trhu pohybuji a nechci zacit delat neco, kde jinde davaji vic, tak proto se ptam tady jak to maji jinde.

Takže ti je úplně jedno co budeš prodávat, hlavně aby byla co největší marže? S tím je spojena jedna věc, takové výrobky jsou ty největší šmejdy a hnusy většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
24.2.22 12:25

Tak asi zalezi o jakou znacku se jedna, ne? :zed: kazda znacka ma jine ceny, jinou marzi, tudiz i jinou provizi. Na to snad nepotrebujes byt „Cvanstein“, abysis dokazala sama odpovedet :nevim: Takze odpoved: jdi za kamaradkou, zeptej se ji na provizi, pak si zajdi za jinym prodejcem doplnku stravy (idealne 2-3, at mas srovnani) a taky se ho zeptej na provizi. Pak muzes porovnat.. tak jednoduche to je, vid? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
24.2.22 12:43

Každý to má jinak, musíš se ptát přímo té dotyčné. Ale pokud čekáš, že se stane zázrak a prodejem dalšího úžasného cosi se nebudeš muset vracet po dětech do práce… jak každá taková hrdě prohlašuje 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
26
25.2.22 17:14
@shadowbabe píše:
Každý to má jinak, musíš se ptát přímo té dotyčné. Ale pokud čekáš, že se stane zázrak a prodejem dalšího úžasného cosi se nebudeš muset vracet po dětech do práce… jak každá taková hrdě prohlašuje 🤷🏻‍♀️

Ja vim, nejsem mimo, abych nevedela pravdu. 1/2 uvazek je ok a znama mi dnes rekla, ze to take tak ma a zvysek pokryje prodej (jen online co dela nebo pres jej kody). Minimalne ma mesicne za prodanych 20/30ks - cca 6-9 tisic a kdyz se hecne je to i 2× tolik. I kdyby to bylo jen treba 5/6 tisic mesice, stale je to supr na zacatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat