Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, najde se tu někdo kdo si přivydělává na mateřské dovolené? A jakou práci? Já bohužel, nemohu dělat svoji práci co jsem dělala, než jsem nastoupila na mateřskou a na druhou stranu se mi ani nechce od dcerky, ale ňáká kačka navíc by se hodila. Tak mě napadlo kouknout po něčem kam bych mohla jít, až malou úspim, cca osmá - je to trošku zavisláček, ale v noci se nebudi, až ráno cca kolem páté. Napadlo mě třeba doplňování zboží v obchodě, chodit třeba třikrát do týdne. Nemáte s tím některá zkušenost? Popřípadě doporučení kam se obrátit? moc děkuji za odpovedi, nebo nabídky Praha.
Ahoj Jaruško, myslím, že něco určitě najdeš, zvlášť v Praze. Já jsem během rodičovské měnila profesi a taky jsem navštěvovala různý kurzy, abych se dovzdělala. Teď pracuju v online marketingu. Letos jsem v rámci agentury, kde působím, připravovala Mamafest - byla to právě akce zaměřená na mámy, které buď chtějí měnit profesi, nebo si třeba přivydělávat. Přidej se ke skupince na FB, občas tam dáváme i nabídky na práci/brigádu. Jmenuje se stejně. Krásný den, Iva
@Jarusko ja chodila 3× tydne na 4h do Mekace a bezva. Bavilo me to a se smenama mi vysli maximalne vstric! Pak jsem si k tomu pribrala jeste 2 prace na HO. ![]()
Anonym kuli praci, prosim
Taky jsem si přividělávala, ne se zbožím tedy, ale v baru. Dělala jsem 3× týdně po večerech do noci. Teď je super doba a o brigády není vůbec nouze. Držím palce