Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel mi dnes oznámil at si zruším plánovanou akci že odmítá hlídat naši pětiměsíční dceru. Ráno trochu pobrekávala. Faktem je, že mu řve. Hlídal ji dvakrát cca 3 hodiny. On ji ale nevezme z kočáru, neponese v nosítku, protože je těžká…a pak na mě řve, jak je hrozná… já chápu, že je ve stresu a nervozní, ale…chtěla bych se mu nějak pomstít…
poslední dobou je to furt něco. na syna řvu, blbě uklízím, jsem líná, utrácím…
@hulala Ty se mu chces mstit a jako nastroj pouzijes vlastni dite?
To snad ne ![]()
no jo když máš super chlapa tak je to těžký, nemá s dcerou vztah měla jsi ho od začátku zapojovat , ted to těžko zlomíš
@hulala Tak to bych asi odmítla prát jeho prádlo, že smrdí, vařit mu jídlo protože ho nikdy nepochválí a akci bych rozhodně nerušila.
Tihle chlapi mě dovedou vytáčet k nepříčetnosti. Je to jeho dcera? Je! Tak ať se taky občas kouká zapojit nebo ať zaplatí chůvu. Já nechala manželovi 6týdenní miminko na dvě hodiny a doteď (je mu rok a půl) dvakrát až třikrát týdně takhle hlídá a já si zajdu zaběhat nebo do fitka.
A on dělá co? Nemá dvě zdravé ruce, aby mohl uklidit, když už teda podle něj uklízíš blbě?
tohle ti rika vlastni manzel? A ty takoveto manzelstvi chces?
na me manzel nikdy nezvysil ani hlas.
@hulala Ano pánové si prostě můžou dovolit vše.....jinak já bych jela a ty taky jed…ať se hošan taky postará ![]()
Hodne smutny prispevek.
Jeste jsi zapomnela napsat:„ale jinak nam to samozrejme klape“, ne? ![]()
No jo, to jste si meli domluvit uz davno, jak se chlap bude zapojovat do pece o dite
ja jsem teda v tomhle razna a jestli se mu neco nelibi, muze se sbalit a jit
pises neco o synovi, tak jsi snad vedela, jak se chova k detem a jak se stara, nez jste si poridili dalsi dite ![]()
já bych mu ji vrazila a šla, ale za ten hysterák pak mi to asi nestojí. A jinak někdy je fajn, jindy mu takhle blbě přeskočí.
@Lekninka91 o syna se jako o mimino staral a hlídal. I půl dne o státnicích.
@hulala píše:
@cecetka a já se snad chci mstít přes díte?
No a nebylo by lepsi, misto vymysleni potupnych pomsticek, si s manzelem promluvit o tom, jak se k tobe/sobe, chova(te)? Ze ti to nevyhovuje, takze co s tim budete delat? ![]()