Manžel odmítá hlídat dítě

1498
20.6.18 08:39

manžel odmítá hlídat dítě

Manžel mi dnes oznámil at si zruším plánovanou akci že odmítá hlídat naši pětiměsíční dceru. Ráno trochu pobrekávala. Faktem je, že mu řve. Hlídal ji dvakrát cca 3 hodiny. On ji ale nevezme z kočáru, neponese v nosítku, protože je těžká…a pak na mě řve, jak je hrozná… já chápu, že je ve stresu a nervozní, ale…chtěla bych se mu nějak pomstít… :P poslední dobou je to furt něco. na syna řvu, blbě uklízím, jsem líná, utrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
20.6.18 08:40

to sis teda vybrala chlapa pro rodinu :mrgreen: nech mu ji a uteč

• Citovat
  • Upravit
26860
20.6.18 08:42

@hulala Ty se mu chces mstit a jako nastroj pouzijes vlastni dite? :nevim: To snad ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27661
20.6.18 08:42

no jo když máš super chlapa tak je to těžký, nemá s dcerou vztah měla jsi ho od začátku zapojovat , ted to těžko zlomíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.6.18 08:43

@hulala Tak to bych asi odmítla prát jeho prádlo, že smrdí, vařit mu jídlo protože ho nikdy nepochválí a akci bych rozhodně nerušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
20.6.18 08:43

Tihle chlapi mě dovedou vytáčet k nepříčetnosti. Je to jeho dcera? Je! Tak ať se taky občas kouká zapojit nebo ať zaplatí chůvu. Já nechala manželovi 6týdenní miminko na dvě hodiny a doteď (je mu rok a půl) dvakrát až třikrát týdně takhle hlídá a já si zajdu zaběhat nebo do fitka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
20.6.18 08:44

A on dělá co? Nemá dvě zdravé ruce, aby mohl uklidit, když už teda podle něj uklízíš blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21308
20.6.18 08:45

8o tohle ti rika vlastni manzel? A ty takoveto manzelstvi chces? :think: na me manzel nikdy nezvysil ani hlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
20.6.18 08:48

@hulala Ano pánové si prostě můžou dovolit vše.....jinak já bych jela a ty taky jed…ať se hošan taky postará :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.6.18 08:50

Hodne smutny prispevek.

Jeste jsi zapomnela napsat:„ale jinak nam to samozrejme klape“, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 08:52

@cecetka a já se snad chci mstít přes díte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
20.6.18 08:53

No jo, to jste si meli domluvit uz davno, jak se chlap bude zapojovat do pece o dite :nevim: ja jsem teda v tomhle razna a jestli se mu neco nelibi, muze se sbalit a jit :mrgreen: pises neco o synovi, tak jsi snad vedela, jak se chova k detem a jak se stara, nez jste si poridili dalsi dite :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 08:53

já bych mu ji vrazila a šla, ale za ten hysterák pak mi to asi nestojí. A jinak někdy je fajn, jindy mu takhle blbě přeskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 08:54

@Lekninka91 o syna se jako o mimino staral a hlídal. I půl dne o státnicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.6.18 08:56
@hulala píše:
@cecetka a já se snad chci mstít přes díte?

No a nebylo by lepsi, misto vymysleni potupnych pomsticek, si s manzelem promluvit o tom, jak se k tobe/sobe, chova(te)? Ze ti to nevyhovuje, takze co s tim budete delat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí