Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Calathea píše:
@Perandoreshe @Hoa Mai, ale já nemám žádný problém. Dle diskuze to vypadá, že jedním ze základních kritérií dobrého otce je, že se postará o mimino, jakmile to odmítne dělat vyměnit ho, je nepoužitelný. Zakladatelce jsem tedy nabídla jiný úhel pohledu - od toho jsou diskuze ne? Taky nejsem odvařená z pokakaných zadků a prochovaných nocí a že jich pár za sebou mám, ale dělá mi to menší problém než manželovi, tak nevím, proč bych ho tím měla dusit. On zase za mě dělá věci, které dělají větší problém mě než jemu. Ale když budu padat na hubu únavou, či budu ležet v horečkách, tak dítě přebalí a noc pronosí. Prostě se jako dospělí lidé domluvíme a navzájem respektujeme. A je mi úplně jedno jak jsou nastavená kritéria správných rodičů.
Je mi také jedno, jaká jsou kritéria správných rodičů. V tomhle případě jde hlavně o to, že je to špatný a sobecký partner. Jak tady už zaznělo, vždycky někdo musí slevit ze svého pohodlí. Že to pro svou ženu ani jednou za čas nechce udělat , o lecčem vypovídá…
@Ms.Ragdoll píše:
Holky, tady se ji musim zastat. Nektere jste nepochopily jeji posledni text. Hulala psala, ze nikam nejde, protoze je jeji manzel unaveny. A ze treti dite chce (Hulala) pro sebe, ze (manzel) starsi dite pohlida a ze je ( manzel) vsechny zabepeci.
No dobře, napsala to bl.ě, ale to nic nemění na tom, že s takovým exemplářem si pořídit 3 děti, je hodně špatnej a sobeckej nápad. Nehledě na vzor pro děti… tatínkovi se nechce, je moc unavený… plus ty kecy kolem, že špatně uklízí, moc utrácí… (nebo jak to psala) ![]()
@hulala píše:
@sissi001 se slamou mám VŠ. Čím zas provokuju?
Titul o ničem nevypovídá, ve tvém případě spíš naopak, přečti si po sobě co píšeš ![]()
@Verunecka289 titul s prestižní školy vypovídá o hodně. Na rozdíl od tebe nemám potřebu urážet
@hulala píše:
@sissi001 se slamou mám VŠ.
Vysoká škola v dnešní době nevypovídá vůbec o ničem. Má ji s prominutím každej de… Ale to je na jinou diskuzi ![]()
@hulala píše:
@Verunecka289 titul s prestižní školy vypovídá o hodně. Na rozdíl od tebe nemám potřebu urážet
@sissi001 píše:
osobná poznámka - edit admin
To nebyla osobná poznámka. Psala jsem o fiktivní osobě vystupující pod Nickem hulala. Pokud bych napsala něco vulgárního, tak bych to akceptovala. Odteď asi budu každého jen chválit, abych se někoho náhodou nedotkla. Protože je zde evidentně nepřípustné vyjádřit svůj názor.
@hulala píše:
" Titul s prestižní školy vypovídá o HODNĚ" … Nezaměnila jste D za V ? ![]()