Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hulala píše:
Tak nakonec nejdu nikam. Manžel je straaaasne unavený. Třetí dítě chci pro sebe, zabezpečí nás a starší pohlída.se zbytkem mě ser*
pro sebe?
jak jako zabezpečí nás? To je snad vaše práce ne?
starší pohlídá? Rodíš děti, nebo chůvy a kasičky?
to je provokace, že? ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Třetí dítě chceš pro sebe? A ty dvě přetím byly pro sousedku nebo co?
No tak hlavně že to máš vymyšlený. Jen by mě zajímalo, co bys dělala, kdyby se ti na to „zabezpečí nás“ jednoho dne vykašlal.
Ale ono s ním to dítě bude vyrůstat a bude přejímat vaše vzorce chování. O genech nemluvě. Ty chceš přivést na svět dalšího takového burana? Proč svoje děti nemáš ráda? Ty jim nepřeješ dobrého otce?
@Perandoreshe @Hoa Mai, ale já nemám žádný problém. Dle diskuze to vypadá, že jedním ze základních kritérií dobrého otce je, že se postará o mimino, jakmile to odmítne dělat vyměnit ho, je nepoužitelný. Zakladatelce jsem tedy nabídla jiný úhel pohledu - od toho jsou diskuze ne? Taky nejsem odvařená z pokakaných zadků a prochovaných nocí a že jich pár za sebou mám, ale dělá mi to menší problém než manželovi, tak nevím, proč bych ho tím měla dusit. On zase za mě dělá věci, které dělají větší problém mě než jemu. Ale když budu padat na hubu únavou, či budu ležet v horečkách, tak dítě přebalí a noc pronosí. Prostě se jako dospělí lidé domluvíme a navzájem respektujeme. A je mi úplně jedno jak jsou nastavená kritéria správných rodičů.
@hulala Tak mu s úsměvem vysvětli že je to vaše díte a ne jen tvoje, když jí hlídá tak ne proto abys ty mohla někam jít ale protože to je jeho dcera. Tohle jsem nikdy od chlapa neslyšela, věta nebudu ti hlídat je hrozná ![]()
@Verunecka289 píše:
![]()
![]()
pro sebe?
jak jako zabezpečí nás? To je snad vaše práce ne?
starší pohlídá? Rodíš děti, nebo chůvy a kasičky?
![]()
to je provokace, že?
Tim starsi pohlida asi myslela, ze chlap pohlida to starsi dite ne? ![]()
Asi berou dobré sociální dávky bych řekla, čím víc dětí, tím víc peněz.
@melasa jasný. psala jsem někde o sociálních dávkách. Epipi se zas projevilo.
@Ms.Ragdoll píše:
Tim starsi pohlida asi myslela, ze chlap pohlida to starsi dite ne?
Jo tak, no bylo to zvláštně napsaný. A pár takových znám, co hážou mimino na krk staršímu sourozenci (ten je z toho pochopitelně štěstím vedle sebe) tak proto jsem to pochopila takhle ![]()
Holky, tady se ji musim zastat. Nektere jste nepochopily jeji posledni text. Hulala psala, ze nikam nejde, protoze je jeji manzel unaveny. A ze treti dite chce (Hulala) pro sebe, ze (manzel) starsi dite pohlida a ze je ( manzel) vsechny zabepeci. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Holky, tady se ji musim zastat. Nektere jste nepochopily jeji posledni text. Hulala psala, ze nikam nejde, protoze je jeji manzel unaveny. A ze treti dite chce (Hulala) pro sebe, ze (manzel) starsi dite pohlida a ze je ( manzel) vsechny zabepeci.
No jo, já jsem to pochopila úplně jinak, ale fakt je to debilně napsaný. Tímto se omlouvám.
@melasa píše:
No jo, já jsem to pochopila úplně jinak, ale fakt je to debilně napsaný. Tímto se omlouvám.
Ale ditě maji snad chtit o a ne?cwle je to divne napsane jak to mame chapat?At si zakladatelka udela i 8deti „pro sebe“ a pak at si jde postezovat že nemuze jit na lepši. ![]()
@hulala hele já jsem tě pochopila. S chlapama je to někdy těžký. Jsou to větší sobci.
@hulala píše:
@niki V já si dělám osm děti a chci je jen já?
Tri pro sebe si delas. Zena ztratila svoji soudnost, muz je uplne nemozny, ale sex mu jde. Zvlastni rodina.