Manžel odmítá hlídat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
20.6.18 18:19
@hulala píše:
Tak nakonec nejdu nikam. Manžel je straaaasne unavený. Třetí dítě chci pro sebe, zabezpečí nás a starší pohlída.se zbytkem mě ser*

8o 8o 8o pro sebe? 8o jak jako zabezpečí nás? To je snad vaše práce ne? :roll: starší pohlídá? Rodíš děti, nebo chůvy a kasičky? 8o :zed: to je provokace, že? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.6.18 18:34
@Ms.Ragdoll píše:
Třetí dítě chceš pro sebe? A ty dvě přetím byly pro sousedku nebo co? :roll:
No tak hlavně že to máš vymyšlený. Jen by mě zajímalo, co bys dělala, kdyby se ti na to „zabezpečí nás“ jednoho dne vykašlal.

Ale ono s ním to dítě bude vyrůstat a bude přejímat vaše vzorce chování. O genech nemluvě. Ty chceš přivést na svět dalšího takového burana? Proč svoje děti nemáš ráda? Ty jim nepřeješ dobrého otce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.6.18 19:33

@Perandoreshe @Hoa Mai, ale já nemám žádný problém. Dle diskuze to vypadá, že jedním ze základních kritérií dobrého otce je, že se postará o mimino, jakmile to odmítne dělat vyměnit ho, je nepoužitelný. Zakladatelce jsem tedy nabídla jiný úhel pohledu - od toho jsou diskuze ne? Taky nejsem odvařená z pokakaných zadků a prochovaných nocí a že jich pár za sebou mám, ale dělá mi to menší problém než manželovi, tak nevím, proč bych ho tím měla dusit. On zase za mě dělá věci, které dělají větší problém mě než jemu. Ale když budu padat na hubu únavou, či budu ležet v horečkách, tak dítě přebalí a noc pronosí. Prostě se jako dospělí lidé domluvíme a navzájem respektujeme. A je mi úplně jedno jak jsou nastavená kritéria správných rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
20.6.18 19:38

@hulala Tak mu s úsměvem vysvětli že je to vaše díte a ne jen tvoje, když jí hlídá tak ne proto abys ty mohla někam jít ale protože to je jeho dcera. Tohle jsem nikdy od chlapa neslyšela, věta nebudu ti hlídat je hrozná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.6.18 19:39
@Verunecka289 píše:
8o 8o 8o pro sebe? 8o jak jako zabezpečí nás? To je snad vaše práce ne? :roll: starší pohlídá? Rodíš děti, nebo chůvy a kasičky? 8o :zed: to je provokace, že? :zed:

Tim starsi pohlida asi myslela, ze chlap pohlida to starsi dite ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
20.6.18 19:54

Asi berou dobré sociální dávky bych řekla, čím víc dětí, tím víc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 20:14

@melasa jasný. psala jsem někde o sociálních dávkách. Epipi se zas projevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
20.6.18 20:22
@Ms.Ragdoll píše:
Tim starsi pohlida asi myslela, ze chlap pohlida to starsi dite ne? :think:

Jo tak, no bylo to zvláštně napsaný. A pár takových znám, co hážou mimino na krk staršímu sourozenci (ten je z toho pochopitelně štěstím vedle sebe) tak proto jsem to pochopila takhle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
20.6.18 20:25

Holky, tady se ji musim zastat. Nektere jste nepochopily jeji posledni text. Hulala psala, ze nikam nejde, protoze je jeji manzel unaveny. A ze treti dite chce (Hulala) pro sebe, ze (manzel) starsi dite pohlida a ze je ( manzel) vsechny zabepeci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
20.6.18 20:29
@Ms.Ragdoll píše:
Holky, tady se ji musim zastat. Nektere jste nepochopily jeji posledni text. Hulala psala, ze nikam nejde, protoze je jeji manzel unaveny. A ze treti dite chce (Hulala) pro sebe, ze (manzel) starsi dite pohlida a ze je ( manzel) vsechny zabepeci. :nevim:

No jo, já jsem to pochopila úplně jinak, ale fakt je to debilně napsaný. Tímto se omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 20:32

@Ms.Ragdoll dík za překlad, nenapadlo mě druhé vysvetleni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
20.6.18 20:46
@melasa píše:
No jo, já jsem to pochopila úplně jinak, ale fakt je to debilně napsaný. Tímto se omlouvám.

Ale ditě maji snad chtit o a ne?cwle je to divne napsane jak to mame chapat?At si zakladatelka udela i 8deti „pro sebe“ a pak at si jde postezovat že nemuze jit na lepši. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 20:53

@niki V já si dělám osm děti a chci je jen já?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
20.6.18 20:55

@hulala hele já jsem tě pochopila. S chlapama je to někdy těžký. Jsou to větší sobci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.6.18 20:55
@hulala píše:
@niki V já si dělám osm děti a chci je jen já?

Tri pro sebe si delas. Zena ztratila svoji soudnost, muz je uplne nemozny, ale sex mu jde. Zvlastni rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí