Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je vsechno o nastaveni uz od zacatku.
Manzela by ani nenapadlo, ze by se o deti nestaral, protoze jsou stejne tak jeho.
Nikdy by si nedovolil mi rict, at zrusim nejakou akci, ze hlidat nebude, to bych mu teda nedarovala ![]()
Od narozeni deti koupe, prebaluje, uspava a tak ani jedno dite nema potrebu mu rvat.
@hulala píše:
Manžel mi dnes oznámil at si zruším plánovanou akci že odmítá hlídat naši pětiměsíční dceru. Ráno trochu pobrekávala. Faktem je, že mu řve. Hlídal ji dvakrát cca 3 hodiny. On ji ale nevezme z kočáru, neponese v nosítku, protože je těžká…a pak na mě řve, jak je hrozná… já chápu, že je ve stresu a nervozní, ale…chtěla bych se mu nějak pomstít…poslední dobou je to furt něco. na syna řvu, blbě uklízím, jsem líná, utrácím…
Nezlob se na me, ale tebe napadne odejít od 5ti měsíční plačící dcery a chceš se tím pomstít manželovi.
To si matka?
Vubec te nenapadlo, ze kdyz manzel bude hlídat nervozni odnesou to hlavne deti.
Vzpamatuj se, ty děti za nic nemůžou. ![]()
Příspěvek upraven 20.06.18 v 09:38
@jessikka píše:
Nedivím se, že mu řve, když se cítí odmítaná.
Přesně. Chudáci děti. Takovýho fotra nakopat do ..
@Doe_Jane píše:
to sis teda vybrala chlapa pro rodinunech mu ji a uteč
souhlas.
Možná, kdybych chtěla být „zlá“, tak ještě dodám, že jestli s tím má problém, tak můžem nastolit střídavou péči. A první týden má on ![]()
@hulala píše:
@Ms.Ragdoll bylo, ale s ním se nějak mluvit nedá. mele si svoje.
Jak neda? To spolu nemate nic spolecneho krome toho, ze spolu mate deti?
Ho donut. Se to bude muset naucit. Vzdyt je to strasny, pochybuju ze on sam je s timhle stavem spokojeny.
@hulala píše:čí hysterák. Chlapovo? Jako vážně by ti chlap stropil scénu, že se musí na pár hodin starat o vlastního potomka? Jé, to je vůl…
já bych mu ji vrazila a šla, ale za ten hysterák pak mi to asi nestojí. A jinak někdy je fajn, jindy mu takhle blbě přeskočí.
@Lekninka91 píše:
Vy, co pisete, ze byste jely a dite mu nechaly doma, to byste fakt s klidnym svedomim vypadly, kdyz vite, ze o dite nebude dobre postarano?@hulala to je teda uz horsi.. A nemas nekoho jinyho, kd by pohlidal? Pokud chlap nepujde trochu do sebe, asi bych mu to trochu vysvetlila..
Ano, s klidným svědomím. Předpokládám, že otec by dítě nevyhodil z okna, jen se mu protě „nechce“. No mě se taky nechce mýt nádobí a umeju ho. Takže jo, předpokládám, že by mu „strach nedovolil“
se o dítě nepostarat. Takovej psychopat snad zase není, ne?
Jinak holky, ja Vam teda nevim, ale ja osobne bych chlapovi, kteryho vlastni dite obtezuje, male mimino nenechavala. Ten ji tak maximalne odlozi do postele a necha rvat. On na nervy ze mala rve, mala bude rozhozena, ze mama je pryc a s ni nekdo, kdo je z ni na nervy a na koho neni az tak zvykla. Utuzovani vzajemnyho vztahu jak noha. ![]()
@Nikca_Kad No jo jenže s některým chlapem nehne ani když si s ním žena promluví… prostě hlídat nechce a basta
@PaníBovaryová píše:
tohle ti rika vlastni manzel? A ty takoveto manzelstvi chces?
na me manzel nikdy nezvysil ani hlas.
@Ms.Ragdoll a jak se to má chlap naučit, když okolo něj budu chodit po špičkách, nebudu ho sebou ani dítětem obtěžovat a když se milostpánovi nechce, tak budu skákat jak on hvízdne a dítě si obstarám sama?
Jak sem psala výš, takový psychopat, aby dítě nechal zalknout brekem snad není, takže by si prostě musel poradit.
S chlapem, kterýho vlastní dítě až tak obtěžuje, že by nebyl schopen ho ani mít dvě hodiny na ruce třeba u bedny, bych snad radši nebyla, ty jo… ![]()
Já půjdu trochu proti proudu, ale dle mé zkušenosti ne všichni chlapi jsou z mimin odvázaní a ochotní hlídat, mají obavu jak to křehoučké stvoření vzít, aby mu neublížili, nerozumí jeho pláči apod. Když děti povyrostou a už se snadněji domluví vyklubou se z nich super tátové
. A to, že neňuňají mimina ještě neznamená, že to naruší trvale vzájemný vztah. Je to o komunikaci, pokud ho malé miminko stresuje z výše uvedených důvodů, tak bych hlídání omezila na dobu nezbytně nutnou a ještě bych se snažila nastavit co nejlepší podmínky pro oba, aby to proběhlo v klidu. Píšeš, že o staršího se stará v pohodě, tak bych to tak černě neviděla. Horší je, že si na tobě vybíjí špatnou náladu jak píšeš, že děláš všechno špatně. Co si v klidu a upřímně promluvit, šlo by to, nejste oba přetažení? Jinak přes moc bych mu doma dítě nenechala, to by bylo trápení pro oba a ty by sis to asi neužila, stejně by jsi pořád přemýšlela, co se doma děje, ne?
@Calathea Naprosto s tebou souhlasim!
nechapu, proc ho hned vsechny hani, kdyz absolutne nevi, jak to ten clovek citi ![]()
Tak malou extra dlouho hlídat nemohl, nenakojil by. Jinak nikdy nebyl problém, od začátku mi se vším pomáhá, každý večer koupe a od 3 let je celý večer na něm. Výmluvy u nás neexistují, je to dítě nás obou, mě to taky extra vždy nebaví.
Smutné je, když se manžel jako tvůj takhle chová, ještě hůř se chová teda k tobě.
@ka2ka píše:
no jo když máš super chlapa tak je to těžký, nemá s dcerou vztah měla jsi ho od začátku zapojovat , ted to těžko zlomíš
Jak je vubec možné,že někdo nemá vztah k vlastnímu dítěti? I u chlapa mi to přijde divné .