Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
I kdyz nenaskoci hormony , mne taky zadny blesk nezasahl ..tak normalni smysl pro zodpovednost ? Jako dite neprebalim , protoze mi nenaskocily hormony ? Blbost ne
a když je nezodpovědná? tak nepřebalí ![]()
No hezky…tohle to chces mit doma… hulvata co je obcas fajn :-/ treba je dcera velmi vnimava i na svuj vek. A rve prave proto, jaky otec je. A nebo kdo vi co ji dela kdyz tam nejsi…
@ka2ka píše:
a když je nezodpovědná? tak nepřebalí
to prece neni mozne ..to uz je snad mozno brat jako tyrani .
@Venetia píše:
to prece neni mozne ..to uz je snad mozno brat jako tyrani .
@Mar__tanka1983 píše:vubec bych se nedivila , kdyby se o tu stridavku v pripade rozchodu rval …
souhlas.Možná, kdybych chtěla být „zlá“, tak ještě dodám, že jestli s tím má problém, tak můžem nastolit střídavou péči. A první týden má on
@Ms.Ragdoll píše:
Jinak holky, ja Vam teda nevim, ale ja osobne bych chlapovi, kteryho vlastni dite obtezuje, male mimino nenechavala. Ten ji tak maximalne odlozi do postele a necha rvat. On na nervy ze mala rve, mala bude rozhozena, ze mama je pryc a s ni nekdo, kdo je z ni na nervy a na koho neni az tak zvykla. Utuzovani vzajemnyho vztahu jak noha.
to se neda nic delat, musi zvyknout …prece kvuli tomu nebudes sedet doma do x let ditete ?
@Venetia píše:
to se neda nic delat, musi zvyknout …prece kvuli tomu nebudes sedet doma do x let ditete ?
No ale mělo by to být postupně a ne šokem a naschvál že. Tady to bude od začátku blbě. Když po někom odjakživa pomalu nic nechceš, nemůžeš čekat zázraky na počkání. Já prostě nejsem zastánce naschválů, nic víc.
@Ms.Ragdoll píše:
Trochu OT, ale je to poslední dítko plánované? Ja jen, že jedna moje známa si poslední dítko doslova vyvzdorovala (otěhotněla prý nečekane) a ten její se teď chová dost podobně. Bojkotuje všechno jak malé děcko.
to mne presne napadlo taky …situace, v ktere bych to i chapala .
@Ms.Ragdoll píše:
No ale mělo by to být postupně a ne šokem a naschvál že. Tady to bude od začátku blbě. Když po někom odjakživa pomalu nic nechceš, nemůžeš čekat zázraky na počkání. Já prostě nejsem zastánce naschválů, nic víc.
souhlas , klidne postupne ..ale nemela by se nechat odbyt
@Ivulka88 nehodlam se mu tímhle mstit a ano, nakonec odejdu. Budu pryc max tři hodiny, najedena bude, hodinu na ni dohledné babička. Chvíli Řevu e u prezijeme všichni.. Ten čas pro sebe jsem si vydupala.
@hulala píše:
@Venetia je plánovaná a bude časem snad i třetí
Ty chceš do vztahu v takové kondici, třetí dítě?
@hulala píše:
Pak si nemáš na co stěžovat, když dobrovolně s takovým buranem plodíš další děti. Máš, co sis sama vybrala.
@hulala píše:
S někým takový si chceš pořídit dokonce třetí dítě?
Vždyť si to po sobě přečti, ten problém mezi vámi je hlubší, „hlídání“ vlastního dítěte je jen třešnička vašeho problému
![]()