Manžel odmítá hlídat dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.6.18 08:59

A manžel též nikam nechodí? Manžel chodí 2× za měsíc do hospůdky, hraje fotbal apod. takže si minimálně 1× do měsíce naplánuju ať už odpoledne kafe s holkama nebo večer kino se ségrou, občas teda to provází řeči typu jako už zase jdete někam? Tak mu řeknu jo jdu, jídlo máte tady a tady, mladýho dej spát v tolik a v tolik a čau. Takže bych rozhodně nic netušila, nachystala bych věci co budou potřebovat a prostě odešla a ať se třeba na hlavu staví, však je to i jeho dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.6.18 09:02
@hulala [citacejavascript:;] @hulala píše:
@Lekninka91 o syna se jako o mimino staral a hlídal. I půl dne o státnicích.

No to je frajer! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.6.18 09:02

já mám doma asi úplné zlato, nebo co, on mě ještě pobízí ať jdu s kamarádkou na večeři, nebo do kina, prostě ať si odpočinu, ráno po noční klidně zůstane s děckem vzhůru, jen ať se můžu vyspat… a tak je to od té doby co jsem porodila, ty jo, jdu mu dát pusu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1498
20.6.18 09:04

@Ms.Ragdoll bylo, ale s ním se nějak mluvit nedá. mele si svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
20.6.18 09:05

Vy, co pisete, ze byste jely a dite mu nechaly doma, to byste fakt s klidnym svedomim vypadly, kdyz vite, ze o dite nebude dobre postarano? :oops:

@hulala to je teda uz horsi.. A nemas nekoho jinyho, kd by pohlidal? Pokud chlap nepujde trochu do sebe, asi bych mu to trochu vysvetlila.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
20.6.18 09:05

@Doe_Jane o syna on se postará, má prostě problém s dcerou, jak je ještě malá tak mu holt řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
20.6.18 09:06

Na tohle já vždycky říkám: manžel nehlídá, manžel se stará. Copak já jako matka taky snad hlídám? Ne - oba se o naše děti staráme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.6.18 09:07
@hulala píše:
@Doe_Jane o syna on se postará, má prostě problém s dcerou, jak je ještě malá tak mu holt řve.

no tak malé děti řvou, nechápu co si jako myslí, že přijde vždy k hotovému, pohraje si s hodným děckam a pak přijdeš ty? no já bych ho hnala teda :cert:

• Citovat
  • Upravit
10461
20.6.18 09:09

@hulala Pro chlapa je těžké pětiměsíční dítě :lol: ? Originální výmluva. No a že je líný se občas postarat o vlastní dítě, tak to už je no comment. Já bych se mu nijak nemstila, ono se mu to vymstí samo. Vidím to u příbuzných. Tatínek sice děti miluje, ale přebal, vykoupej a uspi si ho, maminko, sama, víš, že já to neumím. Děti jsou už větší, vztah k němu moc nemají a tatínek se diví, jak je to možné, vždyť je má tak rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikca_Kad
20.6.18 09:14

jediná možnost, jak tu psala slečna nademnou, rozumně si promluvit s manželem a vyříkat. Musí si uvědomit, že je to jeho dítě, a není to zrovna procházka růžovým sadem, jak se říká není to mateřská dovolená ale neustálá péče :)

• Citovat
  • Upravit
Nikca_Kad
20.6.18 09:14

jediná možnost, jak tu psala slečna nademnou, rozumně si promluvit s manželem a vyříkat. Musí si uvědomit, že je to jeho dítě, a není to zrovna procházka růžovým sadem, jak se říká není to mateřská dovolená ale neustálá péče :)

• Citovat
  • Upravit
12651
20.6.18 09:19
@hulala píše:
@Doe_Jane o syna on se postará, má prostě problém s dcerou, jak je ještě malá tak mu holt řve.

Nedivím se, že mu řve, když se cítí odmítaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
20.6.18 09:30

Akci budeš muset zrušit, jinak bude na dceru nervní a ta to chudera psychicky odskáče..pokud se s ním nedá mluvit takse musíš smířit s tím že máš deti se sobcem a vydržet než vyrostou a budou třeba hlidatelne u babičky…omlouvám se za upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.6.18 09:31
@hulala píše:
@Lekninka91 o syna se jako o mimino staral a hlídal. I půl dne o státnicích.

I pul dne hlidal vlastniho syna? No ne, tak to je otec roku :mrgreen: Boze s takovym clovekem mas rodinu? Takove veci by mi muj manzel rekl jenom jednou 8o Je to pekny vul, sorry, a mate spolu nekde velky problem… Muj manzem je snad ze zlata. Sam me casto nekam posila, abych si taky orazila bez ditete a stoprocentne se postara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
20.6.18 09:35

@cecetka
Já pochopila, že se mu chce pomstít za to, že nechce pohlídat dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí