Přivýdělek - podnikání k RD

1165
7.4.12 21:23

přivýdělek - podnikání k RD

Ahoj mamky, jsem na RD, jsem stále zaměstananá, možnost pracovat pro zaměstnavatele z domova není možné a tak hledám možnost jak vydělat pár korunek navíc. Manžel mi nabídl, že bych mola zkusit malovat a tvořit dekorace z překližky, že mi to bude vyřezevát, popřípadě koupím polotovar (rám na obrázek, stojánek na tužky, teploměr atd.) jsem hodně tvořivá a naučím se vždy všechno :-) ale vůbec nevím zda si vlastně mohu udělat ŽL když jsem zaměstananá a také zda si ho udělat až třeba za pár měsíců, až jak se ukáže zda to vůbec „pojede“ nebo musím hned, nečekám totiž hned mraky objednávek, prostě budu začínat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
7.4.12 21:25

No, ja bych hned nezarizovala… Az bych videla, jak vyrobky budou vypadat a hlavne jak pujdou na odbyt, potom bych se zaridila podle situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.4.12 21:26

Jinak ZL muzes mit i pri RD!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
7.4.12 21:31
ano ano děkuji to vím,takže ikdyž jsem stále zaměstnaná?
@Barca12345 píše:
Jinak ZL muzes mit i pri RD!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.4.12 21:33
@Kacenka1987 píše:
ano ano děkuji to vím,takže ikdyž jsem stále zaměstnaná?

Urcite, i pri normalnim zamestnani nebo studiu muzes mit ZL… jen si to nedas jako hlavni cinnost, ale jako vedlejsi, ja ho tak mela tri roky pri skole!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
7.4.12 22:57

Ano, můžeš a pokud to není na stejnou činnost jako provozuje tvůj zaměstnavatel, tak ani nepotřebuješ jeho souhlas.
Ale raději bych ho zařídila hned, prostě než začneš prodávat, kor pokud budeš prodávat po netu, přijde mi, že se to poslední dobou relativně sleduje a to co chceš prodávat má jasné znaky podnikání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí