Přivýdělek s účtenkami
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přivýdělek s účtenkami
Ahoj,
už to tu bylo, ale přesto mě zajímá, zda po zaregistrování sebe a účtenek jste obdrželi nějaké penízky.
Já se zaregistrovala, neboť vyžadují pouze adresu, kterou si skutečně mohou zjistit i jinde a pokud mám jen vypisovat účtenky, tak proč ne.
Ještě bych chtěla vědět, z jakých obchodů účtenky registrujete.
Dík Mirri
Ps: v případě negativních reakcíprostě nic psát nebudu a zruším to. D.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No Mirri koukám,že to asi žádnej zázrak nebude…
Furt nic…
Taky mě to zajímá ![]()
NiKina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přivýdělek s účtenkama
Ahoj holky,
také jsem se zaregistrovala, zadala nějaké ty účtenky a teď čekám už 8 týdnů, jestli připíšou nějaké body. Teda - připsaly 2 za každou účtenku v srpnu a hned si z toho strhli za vedení účtu. Je tady někdo, komu to funguje? Má cenu v tom pokračovat?
Díky za příspěvky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě zajímalo, zda někomu přidělujou body za nákupy. Já jsem zaregistrovaná 2 měsíce a jen u jedné účtenky jsem dostala body (plus ty 2 za každý nákup). Tak jsem na ně pěkně naštvaná.
Alenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přivýdělek
Začínám mít pocit, že se nedočkáme.
Mají od spousty lidí dost informací a zadarmo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky taky jsem se zaregistrovala, dokonce jsem dostala i body.Jenže za účet - 5 bodů.Takže jsem vydělala asi 180.- za dva měsíce z čehož za každý měsíc strhnou za vedení účtu no a ještě něco stojí poslání peněz, účet nemám takže složenkou je to o dost dražší no a to kilo za dva měsíce propálím v elektrice, protože mi trvá děsně dlouho než to všechno zapíšu.Nejvíc mě naštvalo, že píšou že body jsou zhruba 5% z nákupu já jsem nedostala nikdy víc než 5 bodů jedno za jakou částku.Účty pro mě sbírala půlka příbuzenstva takže kdyby dodrželi těch 5% mohlo to být zajímavé.
No podtrženo sečteno prdim na to.
Hanyna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
já tam psala, jak to s těmi body je a odepsali mi, že ze všemi obchody teprve budou uzavírat smlouvy, ať jsem trpělivá. Má trpělivost však přetekla, takže jsem to tam zrušila. Je to další sprostý podvod!!!
Body v srpnu mi taky připočetli ( tuším, že dva za každou účtenku). Ale to je směšné oproti tomu co slibujou.
Jsem pěkně na…á!
Kača
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
tak já taky něco přeci jen zapsala, ale pouze 2body u každé účtenky za srpen… Čekala jsem, co se bude dít, než zapíšu další. A nic, tak ode mě taky nic… Já nepočítala s majlantem, spíš jsem to brala jako zábavu i pro sebe, to vypisování… A pokud mi dá někdo penízky za to, že ráda a často nakupuji, tak proč ne? No ale nedávají, tak taky končím…
Mirri
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja som im tam tiež písala, a odpísali mi len tolko, že tie obchody, z ktorých som zadala účty sú zatial len predregistrované /zmenili to, lebo keď som účty zadávala, boli všetky tieto obchody medzi zaregistrovanými…/ a že mám čakať…
a keď som sa opýtala, či mi možu dať zoznam obchodov,ktoré sú už zaregistrované, tak mi napísali, že nie, pretože to je ich interný zoznam a znevýhodlili by ostatné obchody. takže ktorvie, či je už vobec niekto zaregistrovaný
![]()
no ale ja registráciu zatial rušiť nebudem, čakám, čo bude. Ale ďalšie účty už nezadávam - dočkajú sa, až keď niečo zarobím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit