Příznaky před vynechámím MS

145
18.6.18 00:28

Příznaky před vynechámím MS

Ahoj holky chci se jen zeptat..
Asi takhle teda snažíme se o mimi pravidelně. Minulý měsíc jsem měla MS od 28-30.5 pak jsem tři dny jen lehce špinila a pak nic. Je mi to divné MS mám vždy 6-7dní. MS mám nepravidelnou a nikdy netrefim OVU. No a teď mě už dva tydny lehce bolí prsa a mam je natekle a citlivé. V pondělí 18.6 to bude 3tyden co mě to tak pobolivá. Přitom vždy mě prsa před ms bolely tak tyden nebo 3dny před.
Na test nechci spěchat bude to brzy ještě. A jinak tam dole mám vlhko…zkoušela sem na ubrousek a pak i na prsty a mám takový vodovy výtok a na kalhotkách mívám malé kolečka. Máte s tímhle některá zkušenost? Moc děkuji za veškeré rady a názory ale mě to nedá :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
18.6.18 06:54

Tak nic jiného než test ti neřekne. Jenže ten nechceš a po ostatních chceš věštění z křišťálové koule. :? Těhotná být můžeš a nebo to taky můžou být rozházené hormony. Těžko říct, když máš ovu nepravidelnou :nevim: výtok může a nemusí souviset s těhotenstvím.. opravdu nic než trpělivost a test … držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.6.18 08:03

@P4ja no testovat nechci protože je brzo si myslím. Ja se jen ptala dle názvu mě hlavně zajímaji příznaky před vynechaním MS. A nechci po nikom žádné vesteni…jen to čekání je děs…děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.6.18 12:03

@Market777 Každý má příznaky jiné a hlavně zpětně může přisoudit něco těhotenství, i když to s ním třeba vůbec nesouvisí… A taky ty nevíš kdy ti MS opravdu mešká, když je nepravidelná. Kdybys věděla, kdy ovulace proběhla, tak třeba můžeš říct, že už je to zpoždění.

Mě třeba prsa bolela v podstatě pořád a výtok jsem taky měla. Ale ve dvou cyklech nic a ve třetím jsem byla těhotná. A až test mně řekl, že jsem.

A jinak si na čekání zvykej. Budeš čekat na první utz, potvrzení srdíčka, pak výsledky screeningu, všemožné krve, moči. Pak ozvy atd. Nakonec porod atd.. :) A nic neuspěcháš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
18.6.18 17:12

@P4ja já vím a chápu to no…uvidíme snad se zadaří a dekuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie