Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Prosím radu byl mi diagnostikován PCO po užívání clotibelgit, občas mě bolí břicho mam nateklé vaječníky a chtěla jsem se zeptat zda je bezpečné mít sex a dávat si horkou vanu děkuji Q
Tak pokud používáte clostík, tak asi chcete miminko? A k tomu je sex docela důležitý…
Mám PCO a sex si užíváme pořád i když jsem podstupovala stimulaci na IVF a to je teprve hukot, když na jednom vaječníku se rodí 10 vajíček
Já se akorát vyhýbala horký vaně, ani v caru mi jí nedoporučovali
@Anonymní píše:
Prosím radu byl mi diagnostikován PCO po užívání clotibelgit, občas mě bolí břicho mam nateklé vaječníky a chtěla jsem se zeptat zda je bezpečné mít sex a dávat si horkou vanu děkuji Q
Bylo by fajn se naucit aspon precist nazev leku, co do sebe cpu.
@rozand píše:
Bylo by fajn se naucit aspon precist nazev leku, co do sebe cpu.
Já si jo přečetla bohužel jsem si nevšimla co mi píše telefon
@maminka2 píše:
Tak pokud používáte clostík, tak asi chcete miminko? A k tomu je sex docela důležitý…Mám PCO a sex si užíváme pořád i když jsem podstupovala stimulaci na IVF a to je teprve hukot, když na jednom vaječníku se rodí 10 vajíček
Já se akorát vyhýbala horký vaně, ani v caru mi jí nedoporučovali
No vždyť právě proto
mám teď oteklé vaječníky a mam na nic dvoukomorovou promačenou cystu tak jsem nevěděla zda je to vhodné. Nerada bych šla do nemocnice, už takhle mě s ní straší ![]()