Co myslíte, dočkám se // ?

1415
15.6.18 17:43

Co myslíte, dočkám se // ?

Již několikátý den si říkám, že snad zítra budu vědět, na čem jsem a stále nic… Vím, že mi tu nikdo nic moc neporadí, ale třeba má někdo obdobnou zkušenost a můžete prostě zkusit tipnout, jak to dopadne ;-)
Takže, moje cykly od vysazení HA:31,33,50,28,49,28,53 - a dnes jsem 34DC, myslela jsem, že bude kratší - 28 denní, teoreticky mám tedy 5 dní zpoždění…
Do minulého cyklu jsme se chránili a teď jsme se poctivě snažili od 7 DC. Ovu nemám potvrzenou a ani jsem ji nevysledovala (chyba! :-D). V pondělí jsem měla bolesti jako při ms, následně pobolívání břicha, ale ms zatím nedorazila, testy sněhobílé, příznaky nic extra, akorát to pobolívání břicha a pořád mám celkem výtok… Co vy na mém místě byste předpokládali? Že to vyšlo a nebo že se spíš opozdila ms? Testovala jsem dr.max i mamatest citlivost 10 a vážně ani duch :-( Doplním, že od března mám hodně zdravou životosprávu a taky beru kys. listovou, manžel se stravuje se mnou a má dole pěkných 10 kg, bere Selezin ACE, oba jsme celkem mladí… Ta nevědomost mě vážně ubíjí :-(
Strašně moc bych chtěla vědět, na čem jsem… Máte někdo zkušenost, že // se objevili až třeba týden po vynechání i u takto citlivých testů? Díky všem za každý komentář ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59407
15.6.18 17:56

@Eule tohle řešíš po prvním měsíci snažení? Ty cykly máš ale hodně nepravidelné takže bych pořešila aby to bylo pravidelné, kdo ví jestli a kdy máš ovulaci ale po měsíci snažení bych to brala v klidu, ale osobně bych chtěla aby to bylo 28-32 takhle testuješ klidně v blbý dny, ovulace může být o dost posunutá ale to chce hormonální profil ;) My se snažili dlouho a testovala jsem cca 28DC a bud tam něco bylo a když nic věděla jsme že můžu vysadit léky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
15.6.18 18:50
@Eule píše:
Již několikátý den si říkám, že snad zítra budu vědět, na čem jsem a stále nic… Vím, že mi tu nikdo nic moc neporadí, ale třeba má někdo obdobnou zkušenost a můžete prostě zkusit tipnout, jak to dopadne ;-)
Takže, moje cykly od vysazení HA:31,33,50,28,49,28,53 - a dnes jsem 34DC, myslela jsem, že bude kratší - 28 denní, teoreticky mám tedy 5 dní zpoždění…
Do minulého cyklu jsme se chránili a teď jsme se poctivě snažili od 7 DC. Ovu nemám potvrzenou a ani jsem ji nevysledovala (chyba! :-D). V pondělí jsem měla bolesti jako při ms, následně pobolívání břicha, ale ms zatím nedorazila, testy sněhobílé, příznaky nic extra, akorát to pobolívání břicha a pořád mám celkem výtok… Co vy na mém místě byste předpokládali? Že to vyšlo a nebo že se spíš opozdila ms? Testovala jsem dr.max i mamatest citlivost 10 a vážně ani duch :-( Doplním, že od března mám hodně zdravou životosprávu a taky beru kys. listovou, manžel se stravuje se mnou a má dole pěkných 10 kg, bere Selezin ACE, oba jsme celkem mladí… Ta nevědomost mě vážně ubíjí :-(
Strašně moc bych chtěla vědět, na čem jsem… Máte někdo zkušenost, že // se objevili až třeba týden po vynechání i u takto citlivých testů? Díky všem za každý komentář ;-)

Proc to tak resis od zacatku, proste se prestanu chranit a nic vic neresim, nemyslim na to, az pokud se nic nedeje treba par mesicu, tak zpozornim, ne? Takhle se akorat vystresujes a nejake potize privolas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
15.6.18 18:52

Moje zkušenost po vysazení byla taková že cykly byly takhle rozházené asi trictvrte roku a po tu dobu se nezadarilo, tělo se potřebovalo dát dohromady, až jsem pak měla asi třikrát po sobě cyklus 32 dní tak pak se čárky objevily. Nepodstupovala jsem žádné vyšetření i doktorka mi potvrdila, že po dlouhém brání antikoncepce se buď zadari hned, ještě pod vlivem hormonů nebo pak to trvá než se tělo srovná, dělala si na to nějakou svou statistiku a říkala že ta má spoustu žen co se třeba půl roku chránily jinak a pak si myslely že to bude hned, ale klidne dalšího půl roku ještě trvalo než bylo tělo úplně nachystané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.6.18 18:57

Po měsíci takhle blbnes? Vždyť ani nevíš kdy byla a zda byla ovulace. Ani nevíš jestli ti už ms mešká. Zapracuj na ustalení cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
15.6.18 19:22

Řešila bych cyklus a především se hodila do pohody. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
15.6.18 19:43

Tak takhle na tom ještě nejsem a to se snažíme 15!měsíců..jsi na nejlepší cestě se zablokovat a dlouho neotěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15585
15.6.18 20:04
@Oplatečka píše:
Tak takhle na tom ještě nejsem a to se snažíme 15!měsíců..jsi na nejlepší cestě se zablokovat a dlouho neotěhotnět.

Kdo chce kam … ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
15.6.18 22:54
@Oplatečka píše:

Každý jsme nějaký… Já nedávno byla na jedné takové besedě s psychologem a grafologem atp., prostě člověk, který o lidech leccos pozná a on mi taky říkal, že jsem člověk, který má vše dopředu přesně promyšlené, na věci jde spíš rozumem, než citem a prostě má vše nalajnované a podle toho jede… Prostě taková jsem… A nemyslím si, že bych se utápěla v depresích, jen je pravda, že aktuálně mám takovou nostalgickou náladu, z mého života odchází velmi důležitý člověk, k tomu přišel zlomový okamžik i v práci… A hold jsem prostě pedant a potřebuju vědět jestli si mám objednat ovulační testy a nebo ne :-D Jo a mimochodem, mám úžasnou a svoji vysněnou práci, kde jsem hrozně spokojená a nejradši bych z ní snad ani neodcházela, takže nevím, proč bych se jako měla nějak zablokovat… Tady chce člověk vědět, jestli je možné, že ještě dorazí // a místo toho si přečte kde co, jen ne odpověď a žádnou zkušenost…
@Lenka_Hal Nevím, co bych si měla přivolat ;-)
@mandy1986 Mnohokrát díky za skvělý komentář s vlastní zkušeností!
A jinak tak koukám, emimino má vážně čím dál horší úroveň… Každá rýpe, na otázku nikdo neodpoví, vlastní zkušenost nepřidá, hned se člověk zkritizuje a odsoudí, že je takový a v tomhle tak hrozný a proč tohle dělá atd… ;-) Celkem smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
15.6.18 23:01

@Eule
Ahoj, v září to budou 4 roky co se s mužem snažíme a nic. :) A musím to nějak zvládat. Chápu, že se těšíš, ty ovulační testy klidně zkus :) Ale jak sama píšeš, jsi pragmatický člověk, určitě v hlavě máš i variantu, když to půl roku nepůjde. Tak klid a nohy nahoru ;) Pro lepší pocit bych možná zkusila nějaké bylinky na podporu otěhotnění, je jich na netu fůra, určitě něco najdeš. Budu ti držet palce a ať ti to brzo vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
15.6.18 23:23

@Eule Je prokazany vliv stresu na schopnost otehotneni, nektere zeny jsou na to hodne citlive, staci malo. Vynecham-li jeste nejakou kys listovou, nepit a slusne jist, neni v podstate nic moc, co muzes udelat…nejake pocitani jake ktere dny mam ovulaci a kdy sexovat a hlavne jestli je teoreticky mozne, ze jsem tehotna, to je treba pro me ztrata casu ( v teto fazi snazeni), protoze jsem vysoce pragmaticky clovek. Mas tady spoustu rad, kritiku vnimas asi citlive (skoro zadnou tady nevidim)…o to vic si myslim, ze to vyse zminene „hod se do pohody“ je opravdu na miste :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.6.18 10:02

@Eule No právě proto, že taky mám ráda ve věcech spíš rozum, tak jsem si po vysazení řekla, že nebudu od svého těla očekávat zázraky a dám si půl roku, kdy nebudu nic řešit, budeme sexovat podle chuti a nálady a uvidíme. MAnželovi jsem zakázala počítat, kdy by se nám miminko mohlo narodit. Cvičila jsem hormonálku, brala gynecx a listovku a váhu a mobilizaci kostrče řešila s ročním přestihem. A radovala jsem se z toho, že MS přišla bez většího zpoždění, druhá MS už dorazila stejně jako před vysazením a další jsem se nedočkala.

Ani ovu testy ani nějaké řešení příznaků nenastalo. Dala jsem na mamku a na babičku, jejich jediná rada byla: Hlavně nic nepočítej.

Takže pokud myslíš, že ti nějaké ovu testy pomůžou, tak si je klidně kup. Ale já bych opravdu nejdřív řešila nepravidelnosti v cyklu. To se divím, žes už to nezačala řešit. Protože ty skoky jsou opavdu veliké. Bylinkama, cvičením třeba a uvidíš. Ale jak budeš tlačit na pilu a něco si počítat, tak to tím víc nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
16.6.18 14:27

@Lenka_Hal Kritika mi nevadí, ale to, že málokdo se vyjadřuje k tématu a odpovídá na otázky… A pokud mám stres, mám ho z něčeho úplně jiného, než ze snažení… Mám totiž úžasnou práci, která mě moc baví když do ní budu chodit další rok, tak se houby stane… Jen prostě teď mi vadí, že nevím, na čem jsem…
@P4ja Brala jsem HA 9 let, doktorka říkala, že když se opozdí ms o více než 50 dní, ať dorazím… Poslední cykly se střídal dlouhý a krátký, tak třeba je jeden vaječník trošku „opožděný“. Kromě toho ani před tím jsem neměla cyklus příliš pravidelný a po dlouhodobém užívání HA je podle mě rok, než se tělo srovná, úplně o.k.. Tím nechci říct, že se nesnažím cyklus krotit, zkoušela jsem bylinky, cvičím na pánevní dno ;-)
A já teda nikomu o snažení ani neříkala, protože už tak se všichni ptají, kdy bude mimčo (jsme spolu už 12 let) a podle některých místních už jsem byla těhotná nespočetněkrát, takže asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.6.18 14:59

@Eule To je právě problém no, když se HA nasadí na cyklus, který není ustálený a pravidelný. :,( Protože může překrýt spoustu problémů. Samozřejmě se dá otěhotnět i s nepravidelným cyklem a někdo ani nedostane první MS a je v tom. Ale, pokud jsou problémy s otěhotněním, tak se jako první řeší délka cyklu a podoba MS krvácení.
Já jak HA nasazovala na pravidelný, tak mě MS naskočila v podstatě hned a ve stejném rytmu, jako před tím. A to jsem ji brala asi 12 let. Ale pravdou je, že jsem hormonální jogu cvičila dlouho před vysazením.

Jinak pánevní dno a ani cvičení Mojžíšové na hormony úplně vliv nemá, to spíš na samotné otěhotnění, uhnízdění plodu, a pak záleží i na tom, jestli máš dobře postavenou kostrč. Na porovnání hormonů doporučuju hormonální jógu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
16.6.18 16:33

@P4ja Na tu hormonální jógu bohužel nemám kam chodit, nemáme tu takové možnosti, něco málo bylo ve městě vzdáleném půl hod cesty, a ještě jen jedna jakási lekce za 3000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí