Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhotenství nedávám sanci ale miminku bych se nebránila znamená co? Jinak, ani, moc se pozorujes.
Jasne, muze to byt uhnizdovani. To je asi nejcastejsi priznak, co muzes pred ocekavanou ms pozorovat.
Těch diskusí na stejné téma je tady asi miliarda. Já jsem dnes 6 DPO, „příznaky“ mám snad všechny možné (lehké nevolnosti, občas píchnutí v podbřišku, trochu citlivý prsa…), ale fakt z toho nejde vydedukovat, jestli k oplodnění došlo nebo ne. V tomhle čase se potencionální zárodek teprve zavrtává do sliznice dělohy, až pak začne produkovat HCG, které spouští ty těhotenské příznaky. Takže počkej do termínu MS a když nedojde, udělej test.
Ahoj, dnes jsem 5dpo a včera mě pichalo v podbřišku, ničemu jsem to neprisuzovala ale dneska jsem měla v podbřišku křeče a chvilkama mě bolí pak jsem si vzpomela že před dvěma dny mě jakoby mravencilo prso spíše bradavka a jen chviličku pak nic.. Ale to sem také ničemu neprisuzivala.. Bolst v podbřišku je kousek od vaječníků jen blíže k prostředku jinak ve stejné rovině jako vaječník
bolelo to když jsem uklizela ta křeč byla v klidu v sedě.. Těhotenství nedávám šanci ale miminku bych se nebránila a tak nějak mě napadlo že by to mohlo ale nemuselo mít spojitost.. Mám takový pocit že až tento dotaz „odešlu“ budu se cítit jako blbá kravka co se moc pozoruje a vy mě budete soudit že příznaky takto brzo nemůžou být a křeče jsou třeba jen prdy
i tak děkuji za odpovědi.