Příznaky takhle brzo?

Anonymní
14.11.19 13:15

Příznaky takhle brzo?

Ahoj, dnes jsem 5dpo a včera mě pichalo v podbřišku, ničemu jsem to neprisuzovala ale dneska jsem měla v podbřišku křeče a chvilkama mě bolí pak jsem si vzpomela že před dvěma dny mě jakoby mravencilo prso spíše bradavka a jen chviličku pak nic.. Ale to sem také ničemu neprisuzivala.. Bolst v podbřišku je kousek od vaječníků jen blíže k prostředku jinak ve stejné rovině jako vaječník :think: bolelo to když jsem uklizela ta křeč byla v klidu v sedě.. Těhotenství nedávám šanci ale miminku bych se nebránila a tak nějak mě napadlo že by to mohlo ale nemuselo mít spojitost.. Mám takový pocit že až tento dotaz „odešlu“ budu se cítit jako blbá kravka co se moc pozoruje a vy mě budete soudit že příznaky takto brzo nemůžou být a křeče jsou třeba jen prdy :nevim: i tak děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
14.11.19 13:23

Těhotenství nedávám sanci ale miminku bych se nebránila znamená co? Jinak, ani, moc se pozorujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
14.11.19 13:26

Jasne, muze to byt uhnizdovani. To je asi nejcastejsi priznak, co muzes pred ocekavanou ms pozorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.19 13:27

Těch diskusí na stejné téma je tady asi miliarda. Já jsem dnes 6 DPO, „příznaky“ mám snad všechny možné (lehké nevolnosti, občas píchnutí v podbřišku, trochu citlivý prsa…), ale fakt z toho nejde vydedukovat, jestli k oplodnění došlo nebo ne. V tomhle čase se potencionální zárodek teprve zavrtává do sliznice dělohy, až pak začne produkovat HCG, které spouští ty těhotenské příznaky. Takže počkej do termínu MS a když nedojde, udělej test.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex