Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, poznamenala nejaka tehulka priznaky tehotenstvi 3tydny po oplodneni. Ms jsem dostala. Ale jeden den vynechala a potom zas 1den pokracovala. No a posledni dobou mam chuť na sladke. Ale jim vse. Vcera jsem mela bolesti v pravem podbrisku. Rano to prestalo. Asi ovulace. Zda se mi ze mam vetsi prsa. Ale tmave bradavky nemam, na wc nechodim casto. Tuto sobotu mam dostat ms. Tehotna byt nechci, nemam na to vek. Nejake rady a tipy? ![]()
@Fear1 píše:
Zdravím, poznamenala nejaka tehulka priznaky tehotenstvi 3tydny po oplodneni. Ms jsem dostala. Ale jeden den vynechala a potom zas 1den pokracovala. No a posledni dobou mam chuť na sladke. Ale jim vse. Vcera jsem mela bolesti v pravem podbrisku. Rano to prestalo. Asi ovulace. Zda se mi ze mam vetsi prsa. Ale tmave bradavky nemam, na wc nechodim casto. Tuto sobotu mam dostat ms. Tehotna byt nechci, nemam na to vek. Nejake rady a tipy?
Tehotensky test
@Fear1 píše:
Zdravím, poznamenala nejaka tehulka priznaky tehotenstvi 3tydny po oplodneni. Ms jsem dostala. Ale jeden den vynechala a potom zas 1den pokracovala. No a posledni dobou mam chuť na sladke. Ale jim vse. Vcera jsem mela bolesti v pravem podbrisku. Rano to prestalo. Asi ovulace. Zda se mi ze mam vetsi prsa. Ale tmave bradavky nemam, na wc nechodim casto. Tuto sobotu mam dostat ms. Tehotna byt nechci, nemam na to vek. Nejake rady a tipy?
Za dva tydny si udelej test.
přitel bože-už jsem to psala
@pikola píše:
Včera jsi byla chlap, ne?
@Fear1 píše:
Mohu být těhotná když včera byla ta ovulace?
Ne, psali jsme to už včera
@Fear1 píše:
Mohu být těhotná když včera byla ta ovulace?
Možný je všechno ![]()
Neměla jsi styk, měla jsi menstruaci, nejspíš ovulaci. Nejsi těhotná. A i když se budeš ptát každý den, tak se tím nic nezmění.