Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj držím pěsti
jsem ve fázi čekaní jestli to příde, nebo ne popravdě nevím po jaké době dělat test, aby poznal hcg z moči.
A vyptávat znamých se mi nechce, jelikož nikdo včetně rodiny neví, že už se pokoušíme, aby se nevyptávali kdyby nám to nešlo, tak zarputile čekám ![]()
@Novaaa Ahoj
, já taky držím pěsti. Jsem zvědavá
nějak tomu nemůžu věřit, že by to dopadlo.
Přitom si to přeju.
Snažíme se 3. měsíc. S tím testem taky nevím, možná se i bojím, že bude negativní a já si ty příznaky nějak vsugerovala nebo znamenají něco jinýho..
Jo to tělo je záhada dokud neuvidím 2 čárky na testu nevěřím ničemu a vlastně, ani pak není vyhráno fáze dva návštěva lékaře
no jestli nepříjde MS, tak se musíme obrnit trpělivostí..
No uvidím pokud do te doby nepříde ms asi o víkendu, v neděli je to 10 dní tak si říkám, že už by to možná mohlo jít poznat, ale jak se znám vzhledem k tomu, že už mi teď rve tak neodolám a v pátek už to budu zkoušet
![]()
Dobrý den, s přítelem se snažíme o miminko už půl roku a máme nechráněný sex chci zeptat za týden mám mít ms ale už skoro týden mě bolí pod bříšku a prsa mám oteklé a Brni mě , někdy je mi občas na zvracení ale nejde to .. co to může být ? ![]()
Ahoj, takze jsi byla tehotna. Hm…ja to mam podobne. Od pondeli zaludek na vode, kafe smrdi, cilene se nesnazime, ale kondom az na koncovku. Ms cekam pristi tyden.
vim, ze jsem mela brzo po ms ovulaci.