Neustálá bolest v krku, jsem hypochondr?

Anonymní
23.1.18 15:19

Pro mudr. si vymýšlím...krk

Prosím zkušené..neustálá bolest v krku po 2 atb opět bolest při polykání. Byla jsem na ORL..mandle čisté prokrvený hrtan. Prý možná reflux…dneska jsem volala na výsledky stěrů…čisté. Byla jsem na endokrinologii…sono v pořádku žláza není zvětšená ani nic takového, vzali krev.
CRP jsem měla 16..takže nic.
Mudr. mě poslouchala, uzliny nijak zvětšené prostě nic. Jsem asi hypochondr, kterého stále bolí v krku… :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
23.1.18 15:23

No, CRP je trochu vyšší, ale ne tolik, aby to bylo na antibiotika :think: Já bych možná zkusila kloktat Jox, je to hnusný, ale pomohlo mi to. A propolisový sprej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
23.1.18 15:24

Obě dcery to tak často měly. Nejprve antibiotika, ty nepomohly, výtěry normální, bez teplot. Vždycky jim pomohl Bioparox. Naštěstí už s tím mají pokoj, protože se neprodává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.1.18 15:26
@Anonymní píše:
Prosím zkušené..neustálá bolest v krku po 2 atb opět bolest při polykání. Byla jsem na ORL..mandle čisté prokrvený hrtan. Prý možná reflux…dneska jsem volala na výsledky stěrů…čisté. Byla jsem na endokrinologii…sono v pořádku žláza není zvětšená ani nic takového, vzali krev.
CRP jsem měla 16..takže nic.
Mudr. mě poslouchala, uzliny nijak zvětšené prostě nic. Jsem asi hypochondr, kterého stále bolí v krku… :,(

prestan jist atb, pij caje, jez cesnek, syta jidla s majonezou, do krku uz nic nestrikej, hodne pij, spi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.18 15:38

Sliznice se potřebuje zregenerovat. Chce to jen čaje a nepoužívat agresivní kloktadla.

• Citovat
  • Upravit
1055
23.1.18 15:46

Med. Čaj. Čaj s medem. Bylinkové sirupy. Vyhni se klimatizaci, zvlhčuj doma vzduch, použij přírodní vonné olejíčky. Pastilky a žvýkačky jen bez mentholu (vysušuje). Mořská voda ve spreji do nosu podle potřeby, když budeš cítit řezání. Může to být i obyčejná alergie na něco ve vzduchu (prach).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.1.18 15:49

Taky to tak mám, akorát ze mě boli spis nosohltan, jako na patře.. výtěry mám taky údajně Ok, i když nevím na jiném ORL mi našel streptokoka i stafylokoka, teď jsme prestěhovaný a zdejší ORL nenašel nic. Nicméně já brala taky asi troje Atb, a během brání to bylo ok, takže i můj praktik uznal ze tam něco být musí,. Takže mě odeslal na imunologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
23.1.18 15:57

Takto se může projevovat mononukleosa. Nechala bych si vzít krev na EBV CMV

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
23.1.18 16:00

@králíkovna myslíš ze mi to vezmou ná té imunologii když je o to požádám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
23.1.18 16:07

Doktorka mi po opakovaných angínách doporučila tento přípravek
https://doplnky-stravy.heureka.cz/…oral-16-tbl/?…
možná by pomohl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
23.1.18 17:00

To je problem sliznice, chce to vitamin b a kloktat treba vincentku nic agresivniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
23.1.18 18:56

@Kristy90 nepracuju tam, takže nevím, se zeptej, ale spíš bych řekla, že tě odkážou na OL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.18 10:38

Nám to hodně podobné :) doktoři neví, já jsem si celkem jistá :) začala jsem trochu pátrat z psychosomatickeho hlediska.
A na mě to sedí dokonale. Neříkám ale, že je to tak i u vás, zase tolik tomu nerozumím. Já jsem to řešila s člověkem co se zabývá psychosomatikou. Něco nechci říct, nebo dlouhodobě říkat. Věci si nechávám pro sebe i když bych kolikrát neměla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.1.18 12:40

@Mia. Prcek a jak se toho teda zbavit? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.1.18 21:36

Zamyslet se nad tím co a jak říkáte lidem, jak se vyjadřujete, jak říkáte svoje přání a tužby. Říkáte vždy věci tak jak si je myslíte? Nebo máte k někomu, něčemu výhrady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí