Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No, CRP je trochu vyšší, ale ne tolik, aby to bylo na antibiotika
Já bych možná zkusila kloktat Jox, je to hnusný, ale pomohlo mi to. A propolisový sprej…
Obě dcery to tak často měly. Nejprve antibiotika, ty nepomohly, výtěry normální, bez teplot. Vždycky jim pomohl Bioparox. Naštěstí už s tím mají pokoj, protože se neprodává.
@Anonymní píše:
Prosím zkušené..neustálá bolest v krku po 2 atb opět bolest při polykání. Byla jsem na ORL..mandle čisté prokrvený hrtan. Prý možná reflux…dneska jsem volala na výsledky stěrů…čisté. Byla jsem na endokrinologii…sono v pořádku žláza není zvětšená ani nic takového, vzali krev.
CRP jsem měla 16..takže nic.
Mudr. mě poslouchala, uzliny nijak zvětšené prostě nic. Jsem asi hypochondr, kterého stále bolí v krku…
prestan jist atb, pij caje, jez cesnek, syta jidla s majonezou, do krku uz nic nestrikej, hodne pij, spi
Sliznice se potřebuje zregenerovat. Chce to jen čaje a nepoužívat agresivní kloktadla.
Med. Čaj. Čaj s medem. Bylinkové sirupy. Vyhni se klimatizaci, zvlhčuj doma vzduch, použij přírodní vonné olejíčky. Pastilky a žvýkačky jen bez mentholu (vysušuje). Mořská voda ve spreji do nosu podle potřeby, když budeš cítit řezání. Může to být i obyčejná alergie na něco ve vzduchu (prach).
Taky to tak mám, akorát ze mě boli spis nosohltan, jako na patře.. výtěry mám taky údajně Ok, i když nevím na jiném ORL mi našel streptokoka i stafylokoka, teď jsme prestěhovaný a zdejší ORL nenašel nic. Nicméně já brala taky asi troje Atb, a během brání to bylo ok, takže i můj praktik uznal ze tam něco být musí,. Takže mě odeslal na imunologii
Takto se může projevovat mononukleosa. Nechala bych si vzít krev na EBV CMV
@králíkovna myslíš ze mi to vezmou ná té imunologii když je o to požádám?
Doktorka mi po opakovaných angínách doporučila tento přípravek
https://doplnky-stravy.heureka.cz/…oral-16-tbl/?…
možná by pomohl ![]()
To je problem sliznice, chce to vitamin b a kloktat treba vincentku nic agresivniho
@Kristy90 nepracuju tam, takže nevím, se zeptej, ale spíš bych řekla, že tě odkážou na OL
Nám to hodně podobné
doktoři neví, já jsem si celkem jistá
začala jsem trochu pátrat z psychosomatickeho hlediska.
A na mě to sedí dokonale. Neříkám ale, že je to tak i u vás, zase tolik tomu nerozumím. Já jsem to řešila s člověkem co se zabývá psychosomatikou. Něco nechci říct, nebo dlouhodobě říkat. Věci si nechávám pro sebe i když bych kolikrát neměla ![]()
Zamyslet se nad tím co a jak říkáte lidem, jak se vyjadřujete, jak říkáte svoje přání a tužby. Říkáte vždy věci tak jak si je myslíte? Nebo máte k někomu, něčemu výhrady?
Prosím zkušené..neustálá bolest v krku po 2 atb opět bolest při polykání. Byla jsem na ORL..mandle čisté prokrvený hrtan. Prý možná reflux…dneska jsem volala na výsledky stěrů…čisté. Byla jsem na endokrinologii…sono v pořádku žláza není zvětšená ani nic takového, vzali krev.
CRP jsem měla 16..takže nic.
Mudr. mě poslouchala, uzliny nijak zvětšené prostě nic. Jsem asi hypochondr, kterého stále bolí v krku…